Πώς να κερδίσετε πόντους SHEIN δωρεάν

Το SHEIN είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την αγορά τεράστιων συλλογών ρούχων. Αυτό που κάνει τη SHEIN μοναδική και διαφορετική από άλλες μάρκες ρούχων είναι οι συχνές προσφορές κουπονιών, το πρόγραμμα μπόνους πόντων και επίσης ένα δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN που εξοικονομεί τόσα πολλά χρήματα. Η SHEIN προσφέρει πόντους για κάθε ενέργεια που κάνει ο χρήστης, αυτοί οι πόντοι μπορούν με τη σειρά τους να μετατραπούν σε χρήματα στην επόμενη αγορά σας SHEIN. Οι άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται πώς να κερδίσουν πόντους στο SHEIN δωρεάν. Για να χρησιμοποιήσετε το SHEIN αποτελεσματικά και να εξοικονομήσετε περισσότερα, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πόντους που έχετε κερδίσει. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε τους πόντους χειροκίνητα εκτελώντας ορισμένες ενέργειες, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τους πόντους SHEIN και επίσης να κερδίσετε τους πόντους χειροκίνητα μόνοι σας δωρεάν, έχετε έρθει στο σωστό άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να λαμβάνετε δωρεάν πόντους SHEIN. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να κερδίσετε πόντους SHEIN δωρεάν

Η κύρια χρήση των πόντων SHEIN είναι η έκπτωση της τιμής των προϊόντων έως και 70%. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα ταχυδρομικά τέλη, φόρους ή ασφαλιστικό λογαριασμό. Η απόκτηση πόντων είναι μια απλή διαδικασία και ο χρήστης πρέπει να εκτελέσει ορισμένες ενέργειες για να κερδίσει τους πόντους. Αυτοί οι πόντοι εισάγονται από τη SHEIN μέσω του Προγράμματος Bonus Points. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα και πάρτε μια ιδέα για το πώς να κερδίσετε πόντους SHEIN δωρεάν.

Παρακάτω αναφέρονται οι μέθοδοι για το πώς να αποκτήσετε πόντους SHEIN δωρεάν.

Μέθοδος 1: Δημιουργία λογαριασμού στο SHEIN

Για να εκτελέσετε μεθόδους σε αυτό το άρθρο για το πώς να λαμβάνετε πόντους SHEIN δωρεάν. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να έχετε λογαριασμό SHEIN για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο, μόνο αφού συνδεθείτε στον ιστότοπο, οι ενέργειες του χρήστη συνδέονται στον ιστότοπο. Τις περισσότερες φορές, τα καταστήματα και οι έμποροι λιανικής προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές όταν ένας χρήστης δημιουργεί έναν λογαριασμό και συνδέεται. Η SHEIN το κάνει αυτό, ως πρώτη εγγραφή, θα λάβετε ένα κουπόνι 10%, 100 πόντους μπόνους που λήγουν εντός 4 μηνών, και πολλές άλλες προσφορές. Αυτή θα είναι καλή πρώτη μέθοδος για το Πώς να κερδίσετε δωρεάν πόντους στο SHEIN.

  Τι είναι η CPU και τι κάνει;

Μετά την εγγραφή, θα λαμβάνετε συχνές ενημερώσεις και προσφορές που είναι ενεργές αυτήν τη στιγμή στη SHEIN. Για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό SHEIN, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό.

1. Επισκεφθείτε το ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά.

2. Κάντε κλικ στο Sign In/Register για να εγγραφείτε για νέο λογαριασμό.

3. Εισαγάγετε τις σχετικές λεπτομέρειες όπως Διεύθυνση Email, Κωδικός πρόσβασης, Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης, Προτίμηση Στυλ και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου που διαβάζετε Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου & Cookie και τους Όρους & Προϋποθέσεις.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, μετά την εγγραφή, πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή στο email σας.

5. Για να επιβεβαιώσετε το email, μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Google και κάντε κλικ στο Gmail.

6. Μπορεί να έχετε λάβει το email SHEIN, κάντε κλικ σε αυτό.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί I’m OFFICIAL για επιβεβαίωση.

Μέθοδος 2: Παρακολουθήστε το SHEIN Live

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε πόντους είναι να παρακολουθείτε τη ζωντανή εκπομπή SHEIN που προγραμματίζεται κάθε εβδομάδα. Η ζωντανή εκπομπή θα εμφανίζει όλες τις νέες αφίξεις στο κατάστημα και θα μεταδίδει βίντεο με χαρακτηριστικά για κάθε ρούχο. Οι πόντοι για την παρακολούθηση της παράστασης θα δοθούν τυχαία κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής. Οι πόντοι που κερδίζει με τον τρόπο του είναι τεράστιοι καθώς μπορείτε να κερδίσετε έως και 400 πόντους που είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για το πώς να αποκτήσετε πόντους SHEIN δωρεάν.

Μέθοδος 3: Παρακολουθήστε τον διαγωνισμό SHEIN Outfits

Αυτή η μέθοδος είναι διαφορετική από όλες τις άλλες μεθόδους, πρέπει να δημιουργήσετε εικόνες ενώ φοράτε τα ρούχα και τα αξεσουάρ SHEIN από τον ιστότοπο και να κερδίσετε τους πόντους μπόνους, αυτοί οι πόντους θα επιλεγούν από την ομάδα των συντακτών της SHIEN. Αυτή η διαδικασία γίνεται με την εκτέλεση σε διαγωνισμούς. Λαμβάνετε 5 πόντους για κάθε φωτογραφία που τραβάτε οθόνη με ρούχα SHEIN.

Μέθοδος 4: Συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες μάρκετινγκ

Θα υπάρχουν καθημερινές δραστηριότητες SHEIN εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου. Η δραστηριότητα είναι διαφορετική σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Οι χρήστες που θα κερδίσουν τη δραστηριότητα θα λάβουν μπόνους πόντους από τη SHEIN. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να λάβετε πόντους στο SHEIN δωρεάν.

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SHEIN

Για άτομα που αναρωτιούνται πώς να αποκτήσουν πόντους SHEIN δωρεάν στην εφαρμογή, μπορούν να ακολουθήσουν αυτήν τη μέθοδο. Μαζί με τους πόντους μπόνους, η εφαρμογή SHEIN για Android και iOS παρέχει ακόμη περισσότερες προσφορές, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε περισσότερες προσφορές και πόντους μπόνους SHEIN.

  • Τώρα, κατεβάστε την εφαρμογή από Google Play Store εάν έχετε smartphone Android ή Apple AppStore εάν έχετε iPhone.
  • Η SHEIN διαθέτει έναν βολικό ιστότοπο καθώς και μια επιλογή εφαρμογής για την αγορά ενδυμάτων.
  • Η εφαρμογή SHEIN προσφέρει προσφορά 15% για αποκλειστικότητα εφαρμογών, το θετικό σημείο αυτής της προσφοράς είναι ότι δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό αγοράς.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή SHEIN και μεταβείτε στην ενότητα κουπόνια και εισαγάγετε το κουπόνι για την προσφορά.
  11 Κορυφαία Κίνηση προς Κέρδιση (M2E) Crypto/Tokens το 2022

Μέθοδος 6: Καθημερινά check-in στην εφαρμογή SHEIN για κινητά

Εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος SHEIN στην κινητή συσκευή σας, το καθημερινό check-in στην εφαρμογή μπορεί να σας κερδίσει καθημερινούς πόντους. Για να γινει αυτο,

1. Βεβαιωθείτε ότι είστε ήδη συνδεδεμένοι στην εφαρμογή και ανοίξτε την εφαρμογή από την αρχική οθόνη.

2. Πατήστε στο Check In για να κερδίσετε δωρεάν πόντους μπόνους.

3. Περιηγηθείτε στα στοιχεία στην οθόνη.

  • Βεβαιωθείτε ότι κάνετε check-in πάντα καθημερινά, καθώς οι πόντοι θα προστίθενται διαδοχικά κάθε μέρα, εάν κάνετε check in χωρίς να χάσετε ούτε μια μέρα.
  • Επίσης, ο αριθμός των πόντων που προστίθενται αυξάνεται καθημερινά καθώς συνεχίζετε να κάνετε check in διαδοχικά.
  • Σε περίπτωση που χάσετε μια μέρα, τότε η επόμενη μέρα που θα συνδεθείτε θα μετρηθεί ως η πρώτη μέρα, επομένως φροντίστε να συνεχίσετε να ελέγχετε καθημερινά την εφαρμογή.
  • Σε περίπτωση που τείνετε να ξεχνάτε να κάνετε check-in με την εφαρμογή κάθε μέρα, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια υπενθύμιση μόνο για την εφαρμογή.
  • Πατήστε στο Remind me to toggle to on για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε έγκαιρες ενημερώσεις.

Μέθοδος 7: Δημοσίευση κριτικής

Μια άλλη μέθοδος για να κερδίσετε πόντους είναι να παρέχετε μια γραπτή κριτική για το προϊόν αφού το αγοράσετε. Έτσι, η σύνταξη κριτικών και σχολίων μπορεί να σας κερδίσει πόντους. Ο αριθμός των πόντων που κερδίζετε εξαρτάται από ορισμένες απαιτήσεις των σχολίων σας. Οι κριτικές που γράφονται πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 λέξεις και το πολύ 1000 λέξεις.

Κανονικά οι πόντοι που κερδίζετε είναι 10 -20 στον αριθμό, αλλά αν το γραπτό σχόλιο ή κριτική θεωρηθεί καλό, τότε έχετε επίσης την ευκαιρία να λάβετε επιπλέον 50 πόντους. Ας δούμε πώς μπορείτε να αφήσετε μια κριτική στην πλατφόρμα SHEIN.

1. Επισκεφθείτε το SHEIN δικτυακός τόπος και κάντε κλικ στο εικονίδιο της εικόνας προφίλ και κάντε κλικ στο Οι παραγγελίες μου.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον ιστότοπο SHEIN πριν κάνετε αυτήν τη μέθοδο

  16 καλύτερες εφαρμογές MongoDB GUI

2. Κάντε κλικ στα προϊόντα που αγοράσατε και πατήστε Γράψτε μια κριτική.

3. Αφού ολοκληρώσετε τη σύνταξη μιας κριτικής, κάντε κλικ στο Υποβολή για να υποβάλετε την κριτική για επεξεργασία.

Μέθοδος 8: Λάβετε μέρος σε δωρεάν δοκιμές SHEIN

Το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα της SHEIN είναι ένα πρόγραμμα που εισήχθη από τη SHIEN για να επιτρέπει στους πελάτες να δίνουν ρούχα δωρεάν. Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που πρέπει να εκπληρώσετε για να λάβετε μπόνους πόντους όταν συμμετέχετε σε δωρεάν δοκιμές SHEIN. Για αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να επιλεγείτε από τους συντονιστές της SHEIN, μετά την επιλογή πρέπει να υποβάλετε κριτική εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Εάν δεν το κάνετε, θα απορριφθείτε από το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN. Έτσι, αν λάβετε μέρος στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN, θα λάβετε ρούχα αλλά και δωρεάν πόντους. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να υποβάλετε αίτηση για δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN.

Επιλογή I: Στον ιστότοπο

1. Επισκεφθείτε το ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο εικονίδιο της εικόνας προφίλ και κάντε κλικ στο Περισσότερες υπηρεσίες.

2. Στην ενότητα Άλλες υπηρεσίες, κάντε κλικ στο Δωρεάν δοκιμαστικό κέντρο για να μεταβείτε στο μενού Δωρεάν δοκιμαστικό κέντρο.

3. Αναζητήστε τα είδη και κάντε κλικ στην επιλογή ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ που υπάρχει κοντά στην εικόνα του προϊόντος.

4. Συμπληρώστε το Μέγεθός σας και τέλος κάντε κλικ στο κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ, αυτό θα υποβάλει τα στοιχεία σας.

5. Περιμένετε να τελειώσει η διαδικασία επιλογής, συνήθως διαρκεί αρκετές ημέρες.

Επιλογή II: Σε εφαρμογή για κινητά

Εάν υποβάλλετε αίτηση για δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN μέσω της εφαρμογής smartphone, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή SHEIN για κινητά και μεταβείτε στην ενότητα ME που υπάρχει στην κάτω δεξιά πλευρά.

2. Πατήστε στο Δωρεάν δοκιμαστικό κέντρο που υπάρχει στην ενότητα Περισσότερες υπηρεσίες. Στην ενότητα Σε εξέλιξη, όλα τα διαθέσιμα ρούχα για δωρεάν δοκιμή SHEIN θα εμφανίζονται εδώ.

3. Κάντε κύλιση στα προϊόντα και πατήστε το εικονίδιο + στο προϊόν που θέλετε

4. Και πατήστε ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ. Αυτό θα κάνει το προϊόν ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς να κερδίσετε πόντους στον ιστότοπο SHEIN;

Απ.: Μερικές απλές μέθοδοι για να κερδίσετε δωρεάν πόντους είναι να συνδέεστε στον λογαριασμό κάθε μέρα, να αγοράζετε ρούχα στο SHEIN (κάθε δολάριο που δαπανάται σε λογαριασμούς SHEIN αντιστοιχεί σε 5 πόντους που προστίθενται στον λογαριασμό σας) και να εξετάζετε ένα προϊόν στον ιστότοπο. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε τον παραπάνω οδηγό μας.

Ε2. Πόσους βαθμούς λαμβάνω για την επαλήθευση μέσω email;

Απάντηση: Μπορείτε να κερδίσετε 100 πόντους όταν είστε συνδεδεμένοι μέσω email.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το πώς να αποκτήσετε πόντους SHEIN δωρεάν σας βοήθησε και θα μπορέσετε να λάβετε πόντους SHEIN εύκολα. Επίσης, ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους ήταν εύκολο να κατανοηθεί και να ακολουθηθεί. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή/και απορίες, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.