Πώς να κερδίσετε μια φτηνή συνδρομή Amazon Prime για την Prime Day

Η Amazon χρεώνει συνήθως 120 $ ετησίως για το Prime. Αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε τόσα πολλά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πωλήσεις Prime Day στις 15 και 16 Ιουλίου. Υπάρχουν μερικοί φθηνότεροι (ακόμη και δωρεάν!) τρόποι για να σκοράρετε το Prime.

Οποιοσδήποτε: Αποκτήστε 30 ημέρες δωρεάν Amazon Prime

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ποτέ στο Amazon Prime στο παρελθόν – ή ίσως ακόμα και αν έχετε – μπορείτε αποκτήστε δωρεάν συνδρομή 30 ημερών. Αυτός είναι αρκετός χρόνος για να αγοράσετε τις προσφορές Prime Day στο Amazon και στη συνέχεια να ακυρώσετε τη συνδρομή αργότερα, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε.

Έχουμε δει αναφορές ότι η Amazon προσφέρει αυτήν τη δωρεάν δοκιμή σε άτομα που δεν έχουν πληρώσει για το Amazon Prime τους τελευταίους 12 μήνες, επίσης. Εάν έχετε λήξει η συνδρομή Prime, επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής Prime και δείτε εάν η Amazon σας προσφέρει ξανά μια δωρεάν δοκιμή.

Μετά τις 30 ημέρες σας, η Amazon θα σας αναβαθμίσει αυτόματα σε συνδρομή επί πληρωμή. Φροντίστε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας εάν δεν θέλετε να τη διατηρήσετε. Θα το κρατήσετε μέχρι το τέλος της περιόδου των 30 ημερών, ακόμα κι αν ακυρώσετε αμέσως.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Κάτι πήγε στραβά κατά τη λήψη του προτύπου σας".

Φοιτητές: Αποκτήστε Έξι μήνες Δωρεάν Prime

προσφορές Amazon έξι δωρεάν μήνες Prime για φοιτητές. Η Amazon θα επαληθεύσει ότι είστε φοιτητής στέλνοντας ένα email σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .edu που ελέγχετε.

Μετά από αυτό, η συνδρομή Prime Student θα ανανεώνεται είτε με 59 $ ετησίως είτε με 6,49 $ το μήνα – περίπου το μισό κόστος μιας τυπικής συνδρομής Prime. Μπορείτε να το διατηρήσετε σε αυτή τη χαμηλότερη τιμή ή να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση για να αποτρέψετε τη χρέωση της Amazon.

EBT ή Medicaid: Αποκτήστε το Prime στη μισή τιμή

Εάν έχετε κάρτα EBT ή Medicaid, η Amazon θα σας επιτρέψει εγγραφείτε για μια φθηνότερη συνδρομή Prime. Θα λάβετε την ίδια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που μπορεί να λάβει οποιοσδήποτε άλλος. Στη συνέχεια, η Amazon θα σας χρεώσει 5,99 $ ανά μήνα για την Prime.

Αυτό είναι περίπου το ήμισυ του κόστους μιας τυπικής συνδρομής Prime, η οποία συνήθως κοστίζει 12,99 $ το μήνα ή 119 $ το χρόνο.

Οποιοσδήποτε: Πληρώστε για ένα μήνα αντί για ένα έτος

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε εγγραφεί επί του παρόντος στο Prime, αλλά δεν πληροίτε ακόμη τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή 30 ημερών. Πρέπει να πληρώσετε 120 $ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις εκπτώσεις της Prime Day;

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το μενού έναρξης πλήρους οθόνης των Windows 10

Όχι, δεν το κάνεις. Αντ’ αυτού μπορείτε πληρώσει για έναν μόνο μήνα Prime. Εγγραφείτε για μια μηνιαία συνδρομή, πληρώστε για έναν μήνα με 12,99 $ ανά μήνα και, στη συνέχεια, ακυρώστε την όταν τελειώσετε. Θα σας κοστίσει μόλις 12,99 $ για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εκπτώσεις της Prime Day. Ίσως μπορείτε ακόμη και να καταναλώσετε κάτι Amazon Prime Video ενώ είσαι σε αυτό.

Εάν είστε συχνός αγοραστής του Amazon που θέλει το Prime, μια ετήσια συνδρομή είναι καλύτερη προσφορά – είναι φθηνότερη. Αν θέλετε απλώς το Prime περιστασιακά, μια μηνιαία συνδρομή είναι πιο ευέλικτη.

Μέλη οικογένειας: Μοιραστείτε μια βασική συνδρομή

Δύο ενήλικες σε ένα νοικοκυριό μπορούν να μοιραστούν τη συνδρομή τους στο Amazon Prime. Έτσι, εάν ο σύντροφός σας ή ο σύζυγός σας έχει ήδη λογαριασμό Prime, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τον δικό σας. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε ούτε έναν λογαριασμό—μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας λογαριασμό Amazon αλλά να μοιράζεστε τη συνδρομή Prime.

Για να επωφεληθείτε από αυτό ως συνδρομητής Prime, θα πρέπει να προσθέσετε έναν δεύτερο λογαριασμό ενηλίκων στο “Amazon Household.» Αυτός ο δεύτερος λογαριασμός θα λάβει δωρεάν προνόμια Prime.

Περισσότερες προσφορές Prime Day

Εάν έχετε ένα Whole Foods κοντά σας και είστε συνδρομητής Prime, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περάσετε. Εάν ξοδεύετε τουλάχιστον 10 $ στο Whole Foods και σαρώστε τον Prime Code σας ή παρέχετε έναν συνδεδεμένο αριθμό τηλεφώνου, θα το κάνετε λάβετε πίστωση $10 να ξοδέψετε στο Amazon την Prime Day. Πρέπει να πληρώσετε στο Whole Foods έως το τέλος της 16ης Ιουλίου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πίστωσή σας έως το τέλος της 17ης Ιουλίου.

  Αποκτήστε την εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows σε Android

Μπόνους: Εάν έχετε δύο άτομα σε ένα Amazon Household και μοιράζονται την ίδια συνδρομή Prime, το καθένα μπορεί να λάβει πίστωση $10. Αν υποθέσουμε ότι θα ξοδέψατε 20 $ στο Amazon αυτήν την Prime Day ούτως ή άλλως, αυτό είναι βασικά 20 $ δωρεάν παντοπωλείου. Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε 12,99 $ για ένα μήνα Prime, αυτό είναι μια καλή συμφωνία.

Την Πρωτομαγιά, χρησιμοποιήστε μια προσφορά περιορισμένου χρόνου στο Amazon Assistant εξοικονομήστε $10 σε μια παραγγελία $100 ή περισσότερο— το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μέσω της επέκτασης προγράμματος περιήγησης Amazon Assistant και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό GET10PD στο ταμείο. (Αυτή η συμφωνία θα πρέπει να λειτουργεί και για πολλά άτομα – εάν έχετε δύο ενήλικες σε ένα νοικοκυριό και ξοδεύετε 100 $ σε κάθε λογαριασμό, αυτή είναι μια άλλη έκπτωση $20 συνολικά.)

Υπάρχει μια ακόμη συμφωνία για την οποία μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις: Εάν έχετε κάρτα American Express, η Amex μπορεί να σας δώσει τρεις μήνες δωρεάν Amazon Prime. Επίσκεψη αυτή τη σελίδα στον ιστότοπο της Amazon για να δούμε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις.