Πώς να κατεβάσετε τραγούδια Spotify χωρίς Premium

Οι εφαρμογές ροής μουσικής στο διαδίκτυο έχουν τραβήξει πολύ την προσοχή λόγω της ευελιξίας τους, της ποικιλίας των ειδών τραγουδιών και των απεριόριστων ωρών ροής μουσικής. Μια τέτοια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή είναι το Spotify. Το Spotify ιδρύθηκε το 2006 και από τότε χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Το Spotify είναι μια ψηφιακή εφαρμογή ροής μουσικής, podcast και βίντεο που διατίθεται σε κινητές συσκευές, συστήματα, iPod, iPad και tablet. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη με καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του κόσμου. Το Spotify είναι εξαιρετικά διαφορετικό και προσαρμόζει ακόμη και λίστες αναπαραγωγής για τους χρήστες του. Εάν είστε ήδη χρήστης του Spotify, πρέπει να γνωρίζετε όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτει. Ωστόσο, όπως κάθε θετικό έχει και μια αρνητική πλευρά, έτσι και το Spotify, το να είναι μια δωρεάν στη χρήση εφαρμογή έχει ορισμένους περιορισμούς που μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με την premium συνδρομή του. Έτσι, αν αναζητούσατε έναν τρόπο να μάθετε πώς να κατεβάζετε τραγούδια του Spotify χωρίς Premium, τότε έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Στον σημερινό οδηγό εκμάθησης, θα συζητήσουμε το καλύτερο πρόγραμμα λήψης μουσικής Spotify που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επομένως, εάν είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να κατεβάζετε τραγούδια στο Spotify χωρίς καμία ανησυχία, ας ξεκινήσουμε με τον οδηγό μας αμέσως.

Πώς να κατεβάσετε τραγούδια Spotify χωρίς Premium

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αναλυτικά τα βήματα για τη λήψη τραγουδιών Spotify χωρίς premium.

Τι είναι το Spotify Free και το Spotify Premium;

Το Spotify είναι μια πλατφόρμα ροής μουσικής που προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους συνδρομών στους χρήστες της, συμπεριλαμβανομένου του Spotify Free, Spotify Premium (9,99 $ ανά μήνα) και Spotify Family (14,99 $ ανά μήνα). Οι συνδρομές επί πληρωμή στο Spotify επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν έως και 3.333 τραγούδια ανά συσκευή, κάτι που είναι δυνατό να γίνει σε 3 διαφορετικές συσκευές. Ωστόσο, η λήψη μουσικής του Spotify ή η μουσική εκτός σύνδεσης δεν είναι διαθέσιμη στο δωρεάν πρόγραμμα. Ας ελέγξουμε τη διαφορά μεταξύ του Spotify Free και του Spotify Premium λεπτομερώς παρακάτω.

  • Spotify Free: Το Spotify Free επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κατεβάζουν μουσική. Αυτή η συνδρομή υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Η δυνατότητα τυχαίας αναπαραγωγής είναι διαθέσιμη μόνο σε φορητή συσκευή. Επίσης, η ποιότητα ήχου σε αυτό το σχέδιο είναι χαμηλή.

  • Spotify Premium: Το Spotify Premium επιτρέπει απεριόριστη ροή τραγουδιών υψηλής ποιότητας με ήχο 320 Kbps. Μπορείτε να κατεβάσετε έως και 3.333 τραγούδια σε 3 συσκευές. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστες παραλείψεις στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος.

Γιατί δεν μπορούν οι δωρεάν χρήστες του Spotify να κατεβάσουν τη μουσική του Spotify;

Προτού μάθετε πώς να κατεβάζετε τραγούδια του Spotify χωρίς Premium, είναι σημαντικό να γνωρίζετε γιατί οι χρήστες του προγράμματος Spotify Free δεν μπορούν να κατεβάσουν μουσική Spotify εξαρχής. Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, αυτό οφείλεται στη Διαχείριση Ψηφιακών Δικαιωμάτων, γνωστή και ως DRM, η οποία καθιστά αδύνατο για τους χρήστες να απολαμβάνουν μουσική εκτός σύνδεσης. Αυτή είναι βασικά μια τεχνολογία κατά της πειρατείας που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοχοι ψηφιακών πνευματικών δικαιωμάτων για να περιορίσουν τη χρήση ψηφιακού υλικού και άλλων έργων, συμπεριλαμβανομένων λογισμικού, μουσικής, ταινιών και άλλων. Αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται από το Spotify σε όλα τα κομμάτια του. Έτσι, καθιστά δύσκολη τη λήψη μουσικής από την πλατφόρμα σε μια συσκευή χωρίς Premium.

Πώς να κατεβάσετε τραγούδια στο Spotify

Η εφαρμογή DRM σε όλα τα κομμάτια του Spotify καθιστά σχεδόν αδύνατη τη λήψη μουσικής από το Spotify σε οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης, εάν ένας χρήστης του Spotify Premium ακυρώσει τη συνδρομή του στην πλατφόρμα, η λίστα αναπαραγωγής ή τα τραγούδια που κατεβάσατε δεν λειτουργούν. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να σας βοηθήσει με την πρόσβαση σε αυτά τα τραγούδια, δεν είναι άλλος από τον οδηγό μας για τα καλύτερα εργαλεία για τη λήψη μουσικής Spotify.

Το πρόγραμμα λήψης μουσικής Spotify είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να κατεβάζετε και να ακούτε μουσική ακόμα και εκτός σύνδεσης. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας βοηθά να κατεβάσετε ακόμη και λίστες αναπαραγωγής από την πλατφόρμα. Αυτό το εργαλείο είναι συμβατό με επιτραπέζιους υπολογιστές καθώς και με φορητές συσκευές.

Χαρακτηριστικά του Spotify Music Downloader

Προτού επιλέξετε ένα τέλειο εργαλείο για λήψη μουσικής από το Spotify, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει όλες τις δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω:

  • Ο μετατροπέας μουσικής Spotify θα πρέπει να είναι εύκολος στη χρήση και την εγκατάσταση.
  • Θα πρέπει να είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των Android ή iPhone, Windows PC, Mac OS και άλλων.
  • Θα πρέπει να σας παρέχει μουσική καλής ποιότητας ήχου.
  • Πρέπει να προσφέρει μετατροπές σε πολλές μορφές ήχου.
  • Θα πρέπει επίσης να διατηρεί τις ετικέτες ID3 και όλα τα μεταδεδομένα μετά τη μετατροπή.
  • Θα πρέπει να έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Spotify στο web.
  • Πρέπει να έχει τη δυνατότητα λήψης ολόκληρης της λίστας αναπαραγωγής από το Spotify.
  • Η ταχύτητα λήψης και μετατροπής πρέπει να είναι γρήγορη.
  • Θα πρέπει να είναι ένα δωρεάν εργαλείο στη χρήση.

Βήματα για λήψη τραγουδιών Spotify χωρίς Premium

Τώρα που γνωρίζετε όλες τις πιθανές πληροφορίες σχετικά με ένα πρόγραμμα λήψης μουσικής για το Spotify και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς ακριβώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Αρχικά, εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και πραγματοποιήστε λήψη του μετατροπέα μουσικής Spotify της επιλογής σας, σε αυτήν την περίπτωση, πραγματοποιούμε λήψη MuConvert Spotify Music Converter. Κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το Δωρεάν για να το εγκαταστήσετε.

2. Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify σε αυτό.

3. Τώρα, μπορείτε να περιηγηθείτε απευθείας σε διαφορετική μουσική και playlist στο MuConvert Spotify Music Converter.

4. Στη συνέχεια, ξεκινήστε τις Ρυθμίσεις στην εφαρμογή και επιλέξτε μια ευνοϊκή μορφή όπως MP3, FLAC, AAC και άλλες.

5. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε τις λίστες αναπαραγωγής, τα άλμπουμ και τα τραγούδια απευθείας από την εφαρμογή και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προσθήκη για να προσθέσετε κομμάτια στη λίστα.

6. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα κομμάτια που θέλετε να λάβετε από τη λίστα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Μετατροπή για να ξεκινήσετε τη λήψη και τη μετατροπή των τραγουδιών του Spotify στην επιλεγμένη μορφή.

8. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το φάκελο εξόδου για να εντοπίσετε τα τραγούδια που έχετε λάβει.

9. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε αυτά τα τραγούδια σε οποιαδήποτε συσκευή και να τα παίξετε.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Πώς μπορώ να παίξω μουσική εκτός σύνδεσης του Spotify χωρίς premium;

Απ. Η ακρόαση μουσικής Spotify εκτός σύνδεσης είναι πλέον δυνατή με έναν μετατροπέα μουσικής Spotify που βοηθά στη λήψη λιστών αναπαραγωγής και τραγουδιών εκτός σύνδεσης σε πολλές μορφές.

Ε2. Είναι δυνατή η λήψη λιστών αναπαραγωγής Spotify με το εργαλείο λήψης Spotify;

Απ. Ναι, η μαζική μετατροπή και η λήψη ολόκληρης λίστας αναπαραγωγής είναι πλέον δυνατές με τη βοήθεια ενός εργαλείου μετατροπέα MP3 Spotify.

Ε3. Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο λήψης σε κάθε συσκευή;

Απ. Ναι, τα περισσότερα από τα εργαλεία λήψης μουσικής του Spotify είναι συμβατά με πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων συσκευών Windows, Mac, Android και iPhone.

Ε4. Τι είδους αρχεία μουσικής είναι διαθέσιμα για λήψη με έναν μετατροπέα μουσικής Spotify;

Απ. Ο μετατροπέας μουσικής Spotify επιτρέπει τη λήψη άλμπουμ, podcast και λιστών αναπαραγωγής για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Q5. Βοηθά ένας μετατροπέας μουσικής Spotify στη διατήρηση της αρχικής ποιότητας του τραγουδιού/της λίστας αναπαραγωγής που κατεβάσατε;

Απ. Ναι, ένα καλό πρόγραμμα λήψης μουσικής βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας του τραγουδιού που κατεβάσατε. Συνήθως, αυτά τα εργαλεία προσφέρουν ποιότητα ήχου 320 Kbps για δωρεάν περιεχόμενο, διατηρώντας παράλληλα 100% την αρχική υψηλή ποιότητα ήχου.

***

Ελπίζουμε ότι καταφέραμε να απαντήσουμε σε όλες τις αμφιβολίες και απορίες σας σχετικά με τον τρόπο λήψης τραγουδιών του Spotify χωρίς Premium, τον μετατροπέα μουσικής Spotify, τις δυνατότητες του και πολλά άλλα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες απορίες σχετικά με ένα διαφορετικό θέμα και προτάσεις να δώσετε, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Πώς να διαγράψετε το προφίλ Netflix