Πώς να κατεβάσετε το .NET Framework 3.5 στα Windows 10

Το πλαίσιο .NET απαιτείται σε συστήματα Windows για την εκτέλεση εφαρμογών. Εάν μια εφαρμογή απαιτεί το πλαίσιο .NET και δεν είναι εγκατεστημένη στο σύστημά σας, θα πρέπει να την εγκαταστήσετε πριν να εγκατασταθεί η εφαρμογή. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να εγκαταστήσουν το πλαίσιο .NET για εσάς. Οι εφαρμογές χρησιμοποιούν συνήθως την πιο πρόσφατη έκδοση του πλαισίου .NET, αλλά εάν εγκαθιστάτε μια παλαιότερη εφαρμογή που δεν έχει ενημερωθεί, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση του πλαισίου.

.NET Framework 3.5

Το πλαίσιο .NET έχει πολλές διαφορετικές εκδόσεις και το υπέροχο είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εκδόσεις του στο σύστημά σας. Μπορείτε να έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση και μαζί της παλαιότερες εκδόσεις. Οι εφαρμογές θα μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε έκδοση έχουν κατασκευαστεί για χρήση.

  Πώς να δημιουργήσετε ετικέτες αλληλογραφίας στο Word από μια λίστα Excel

Λήψη .NET Framework 3.5

Το πλαίσιο .NET είναι προεγκατεστημένο στα Windows 10. Εάν το απεγκαταστήσατε ή δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να το κατεβάσετε από τη Microsoft. Για λήψη του .NET Framework 3.5.

Επισκεφθείτε το επίσημη σελίδα λήψης για το πλαίσιο .NET 3.5.
Επιλέξτε τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε.
Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη.
Εκτελέστε το αρχείο EXE για να εγκαταστήσετε το πλαίσιο.

Εγκαταστήστε το .NET Framework 3.5 με NET 2.0 και 3.0

Το .NET Framework 3.5 είναι μια προαιρετική δυνατότητα στα Windows 1o που συνοδεύονται από Service Pack 2.0 και 3.0.

  Πώς να δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν την κάμερα web στα Windows 10

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στα Προγράμματα.
Επιλέξτε Ενεργοποίηση ή Απενεργοποίηση δυνατοτήτων των Windows.
Επιλέξτε .NET Framework 3.5 και κάντε κλικ στο OK.
Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να το εγκαταστήσετε.

Ποια έκδοση πλαισίου .NET χρειάζομαι;

Συνήθως είναι ασφαλές να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του πλαισίου .NET. Τούτου λεχθέντος, εάν η πιο πρόσφατη έκδοση δεν είναι αυτή που χρειάζεται μια εφαρμογή, ελέγξτε τις απαιτήσεις της εφαρμογής. Θα σας πει, συγκεκριμένα, ποια έκδοση του πλαισίου .NET πρέπει να εγκαταστήσετε για να λειτουργήσει η εφαρμογή.

Πρέπει να απεγκαταστήσω άλλες εκδόσεις του .NET Framework;

Το πλαίσιο .NET δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δίσκο και πολλές εκδόσεις του μπορούν να εγκατασταθούν σε ένα σύστημα. Η παλαιότερη έκδοση δεν αναβαθμίζεται στη νέα έκδοση και η νέα έκδοση δεν έχει υποβαθμιστεί. Οι εφαρμογές χρησιμοποιούν την έκδοση για την οποία έχουν κατασκευαστεί. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη έκδοση του πλαισίου .NET, η απεγκατάστασή του είναι αβλαβής.

  Τρόπος διόρθωσης εφαρμογών που παρουσιάζουν σφάλμα σε iPhone ή iPad

Πώς μπορώ να αναβαθμίσω την έκδοση πλαισίου .NET;

Τα Windows 10 θα εγκαταστήσουν αυτόματα μια νεότερη έκδοση του πλαισίου .NET όταν τη χρειάζεστε, δηλαδή, εάν εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που την απαιτεί, τα Windows 10 θα την εγκαταστήσουν για εσάς. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε μη αυτόματα τις νεότερες εκδόσεις. Είναι όλα διαθέσιμα ως EXE με δυνατότητα λήψης από τη Microsoft.