Πώς να κατεβάσετε το τιμολόγιο Uber για τον τελευταίο μήνα ή έτος [macOS]

Η Uber είναι μια υπηρεσία ταξί που χρησιμοποιείται για σχεδόν όλους τους τύπους μετακινήσεων. Είναι όπως κάθε άλλο ταξί που θα χρησιμοποιούσατε για να πάτε στον κινηματογράφο ή να πάτε στη δουλειά. Εάν πρέπει συχνά να χρησιμοποιείτε το Uber ως μέρος της εργασίας σας και η εταιρεία σας σας αποζημιώνει για τα έξοδα ταξιδίου, ίσως χρειαστείτε έναν απλό τρόπο για να τα τιμολογήσετε. Το Uber Run είναι μια δωρεάν εφαρμογή macOS που σας επιτρέπει να κατεβάσετε το τιμολόγιο Uber για τον προηγούμενο μήνα, τρεις μήνες, το τρέχον έτος ή το προηγούμενο έτος.

Uber Run δεν είναι η τυπική σας εφαρμογή macOS. Έχει μια περίεργη απαίτηση που πρέπει να ικανοποιηθεί εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή χρειάζεται το Chromium, το πρόγραμμα περιήγησης ανοιχτού κώδικα της Google, στο σύστημά σας για να λειτουργήσει. Όταν κάνετε λήψη του Uber Run, σας ανακατευθύνει εκεί από όπου μπορείτε να κάνετε λήψη του Chromium. Αφού κατεβάσετε το Chromimum, πρέπει να το εξαγάγετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Εάν το αφήσετε στο φάκελο “Λήψεις” ή το τοποθετήσετε στο φάκελο “Εφαρμογές”, το Uber Run δεν θα λειτουργήσει.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Siri με το 'Hey Siri' στο macOS Sierra

Αφού έχετε το Chromium στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Uber Run για να κατεβάσετε το τιμολόγιό σας Uber.

Κάντε λήψη του τιμολογίου σας Uber

Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Uber. Ένας κωδικός επαλήθευσης θα σταλεί στον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό στο Uber Run για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνδεση, επιλέξτε τη χρονική περίοδο για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε το τιμολόγιο και κάντε κλικ στο Επόμενο. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και θα πρέπει να είναι έτοιμο το τιμολόγιό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

  Πώς να κλείσετε αυτόματα το τερματικό macOS κατά την έξοδο μιας διεργασίας

Τα τιμολόγια ταξινομούνται σε φακέλους που τα χωρίζουν ανά μήνα και έτος. Κατεβαίνουν ως αρχεία PDF.

Για να είμαστε σαφείς, η Uber σάς επιτρέπει να κατεβάζετε τιμολόγια από τον δικό της ιστότοπο, αλλά η διαδικασία είναι οδυνηρά κουραστική. Πρέπει να κατεβάσετε το τιμολόγιο για κάθε ταξίδι που έχετε κάνει και αν βιάζεστε, αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από εφιάλτης.

Το Uber Run είναι ανοιχτού κώδικα και αναπτύχθηκε ειδικά για άτομα που πρέπει να τιμολογήσουν τις διαδρομές τους στο Uber ή πρέπει να υποβάλουν τα τιμολόγια με τους φόρους τους. Ανεξάρτητα για το τι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, χρειάζεται πολύς πόνος για το πώς η Uber θα σας ζητούσε να κατεβάσετε τα τιμολόγιά σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε αυτόματα τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε κατά την κοινή χρήση οθόνης" της επιφάνειας εργασίας σας [macOS]

Το μόνο μειονέκτημα που έχει αυτή η εφαρμογή είναι ότι δεν είναι διαθέσιμη για Windows. Οι αναβάτες της Uber δεν είναι αποκλειστικά χρήστες Mac και όλοι πρέπει να υποβάλουν φόρους ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να ζητήσουν τιμολόγιο. Στην ίδια σημείωση, γιατί η Uber το κάνει τόσο δύσκολο; Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι εξελιγμένες εφαρμογές υπολογιστικών φύλλων μπορούν να εκτελούνται στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να αφήσετε τους χρήστες να κατεβάζουν τιμολόγια αξίας εβδομάδων ή μηνών με μια κίνηση.