Πώς να κατεβάσετε το πρωτότυπο Microsoft FreeCell στα Windows 10

Η Microsoft συνήθιζε να έχει εγκατεστημένα μερικά παιχνίδια εκτός συσκευασίας σε παλαιότερη έκδοση των Windows. Αυτά τα παιχνίδια ήταν απλά παιχνίδια με κάρτες, αλλά έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή.

Με τα Windows 10, η Microsoft απέσυρε τα δημοφιλή παιχνίδια της. Αντίθετα, τα Windows 10 είχαν το Candy Crash που είναι παιχνίδι τρίτου κατασκευαστή και σε κανέναν δεν αρέσει πραγματικά. Δεν υπάρχει έλλειψη παιχνιδιών με κάρτες τρίτων που μπορούν να εγκαταστήσουν οι χρήστες στα Windows 10, αλλά αν είστε νοσταλγοί για το αρχικό παιχνίδι Microsoft FreeCell, μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε.

Γνήσιο Microsoft FreeCell στα Windows 10

Το αρχικό Microsoft FreeCell για Windows 10

Το FreeCell ήταν ένα από τα παιχνίδια καρτών που ήταν προεγκατεστημένα στα Windows 7. Εάν το ίντερνετ σας ήταν ποτέ εκτός λειτουργίας, ήταν το παιχνίδι που έπρεπε να παίξετε για να περάσετε την ώρα σας.

  Πώς να εξαγάγετε καρέ από ένα GIF στα Windows 10

Κατεβάστε το Microsoft FreeCell για Windows 10

Η Microsoft γνωρίζει ότι το FreeCell ήταν ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι και γι’ αυτό η εταιρεία το επανκυκλοφόρησε ως εφαρμογή UWP. Με αυτόν τον τρόπο, άλλαξε το περιβάλλον χρήστη τόσο πολύ που η εφαρμογή είναι αδύνατο να αναγνωριστεί. Για να αποκτήσετε το αρχικό παιχνίδι, πρέπει να απευθυνθείτε σε αποθετήρια λογισμικού τρίτων.

Κατεβάστε το Microsoft FreeCell από Archive.org.
Εξαγάγετε το αρχείο ZIP.
Εκτελέστε το EXE με δικαιώματα διαχειριστή.
Επιλέξτε μια γλώσσα.
Καταργήστε την επιλογή όλων των παιχνιδιών εκτός από το FreeCell (μπορείτε να εγκαταστήσετε και τα άλλα παιχνίδια κρατώντας τα επιλεγμένα).
Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση.
Εκτελέστε το παιχνίδι από το μενού Έναρξη.

  Πόσο Bad Gaming Gear μπορεί να σας κρατήσει πίσω (Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 Pro)

Συμβατότητα

Αυτά τα παιχνίδια προορίζονταν αρχικά να εκτελούνται σε Windows 7, αλλά πολλές εφαρμογές των Windows 7 που δεν έχουν αναβαθμιστεί εξακολουθούν να λειτουργούν αρκετά καλά στα Windows 10. Αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι συμβατά με την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10. Η διεπαφή χρήστη είναι η ίδια και δεν υπάρχουν αλλαγές έγινε στο παιχνίδι κάτω από την κουκούλα.

Εάν ανησυχείτε ότι τα παιχνίδια ή το αρχείο EXE δεν είναι ασφαλές, μπορείτε να το εκτελέσετε μέσω μιας σάρωσης VirustTotal. Σαρώσαμε το αρχείο EXE τη στιγμή της συγγραφής αυτής της ανάρτησης και διαπιστώσαμε ότι ήταν ασφαλές.

  Λάβετε βοήθεια με την Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Άλλοι τίτλοι παιχνιδιών που μπορείτε να εγκαταστήσετε από το πακέτο που είναι διαθέσιμο στο Archive.org περιλαμβάνουν Minesweeper, Chess, Mahjong, Solitaire και Spider Solitaire.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια τρίτων κατασκευαστών για κάθε ένα που η Microsoft ανέπτυξε και συμπεριέλαβε από προεπιλογή στα Windows 7. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν και ένα μικρό υποσύνολο πληρώνεται. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λίγοι, αν υπάρχουν, προσφέρουν στους χρήστες την ίδια καθαρή διεπαφή χρήστη χωρίς περισπασμούς που έκανε το αρχικό παιχνίδι FreeCell από τη Microsoft.

Οι χρήστες που θέλουν να εκτελέσουν το παιχνίδι παλαιού τύπου δεν το κάνουν πάντα επειδή είναι νοσταλγοί. Τα παιχνίδια ήταν εξαιρετικά για περιστασιακή διασκέδαση και είναι κρίμα που η Microsoft τα εγκατέλειψε για να αγοράσει παιχνίδια τρίτων που οι χρήστες θα προτιμούσαν να κρατήσουν μακριά από τα συστήματά τους.