Πώς να κατεβάσετε τα Windows 7 επίσημα και νόμιμα

Η Microsoft δεν υποστηρίζει πλέον τα Windows 7, αλλά αρκετοί χρήστες εξακολουθούν να είναι τρελοί με το κάποτε δημοφιλές λειτουργικό σύστημα. Μετά την κυκλοφορία της, η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 8, 8.1, 10, ακόμη και Windows 11, αλλά τα Windows 7 εξακολουθούν να κατέχουν την πρώτη θέση ως το πιο ευνοημένο λειτουργικό σύστημα για πολλούς. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε λήψη των Windows 7 επίσημα και νόμιμα, ακολουθήστε το παρακάτω σεμινάριο. Έχουμε προσθέσει επίσημους συνδέσμους λήψης για εικόνες ISO των Windows 7 και όλες είναι νόμιμες και νόμιμες. Σε αυτήν τη σημείωση, ας προχωρήσουμε και ας βρούμε συνδέσμους εργασίας για τα Windows 7.

Λήψη του Windows 7 ISO επίσημα από τη Microsoft (2023)

Η Microsoft τερμάτισε επίσημα την υποστήριξη για τα Windows 7 το 2020 και στη συνέχεια σταμάτησε να προσφέρει την επιλογή λήψης ISO των Windows 7. Παρόλο που επέτρεπε στους χρήστες να κατεβάζουν αρχεία ISO των Windows 7 από τη σελίδα ανάκτησης μέχρι το 2021, αυτή η επιλογή έχει επίσης καταργηθεί τώρα. Ευτυχώς, ορισμένοι επίσημοι σύνδεσμοι λήψης εξακολουθούν να είναι ενεργοί και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για τη λήψη των αρχείων ISO. Οι σύνδεσμοι προέρχονται απευθείας από τους διακομιστές της Microsoft και είναι απολύτως νόμιμοι. Ελέγξαμε τους συνδέσμους στο VirusTotal και κανένας από τους προμηθευτές ασφαλείας δεν το επισήμανε. Ελέγξτε το αποτέλεσμα της δοκιμής ακριβώς εδώ.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το κλειδί των Windows στα Windows 10

Προς ενημέρωσή σας, τα ISO των Windows 7 είναι διαθέσιμα για υπολογιστές 32-bit και 64-bit και είναι διαθέσιμα στην αγγλική γλώσσα (ΗΠΑ). Μπορείτε να λάβετε νόμιμα ISO Windows 7 Service Pack 1 (SPI1) για εκδόσεις Home Premium, Ultimate και Professional. Με όλα αυτά, ας περάσουμε τώρα στους συνδέσμους λήψης.

Σημείωση: Επειδή τα Windows 7 έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους, δεν συνιστούμε τη χρήση των Windows 7 για καθημερινές εργασίες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 7 για κάποιο ειδικό λογισμικό με ημερομηνία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά να το κάνετε με φειδώ. Αλλά θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10/11 και μπορείτε να εκτελέσετε παλαιότερο λογισμικό στα Windows 10/11 χρησιμοποιώντας το σεμινάριο που συνδέεται εδώ.

  9 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα Windows Update 0X80070003

1. Κάντε κλικ στους άμεσους συνδέσμους παρακάτω για λήψη της εικόνας ISO των Windows 7 στον υπολογιστή σας.

  • Λήψη εικόνας ISO Home Premium των Windows 7 (SP1): 32-bit | 64-bit
  • Λήψη εικόνας Windows 7 Ultimate ISO (SP1): 32-bit | 64-bit
  • Λήψη εικόνας ISO των Windows 7 Professional (SP1): 32-bit | 64-bit

2. Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 3,8 GB για εικόνες 32 bit και 5,5 GB για εικόνες 64 bit.

3. Μετά τη λήψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rufus για να δημιουργήσετε ένα bootable USB για Windows 7 στον υπολογιστή σας. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Windows 7 υποστηρίζουν και τα δύο στυλ διαμερισμάτων GPT και MBR. Εάν κάνετε διπλή εκκίνηση των Windows 7 με άλλο λειτουργικό σύστημα, τότε θυμηθείτε να επιλέξετε το GPT, το οποίο είναι ένα σύγχρονο πρότυπο και υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία UEFI. Σε παλαιότερους υπολογιστές, επιλέξτε “MBR”.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ 5G και 5GHz Wi-Fi;

4. Για να δοκιμάσω την εικόνα του λειτουργικού συστήματος Windows 7, την εγκατέστησα στον υπολογιστή μου και πήγε μια χαρά χωρίς κανένα σφάλμα. Προχωρήστε λοιπόν και ελέγξτε την εικόνα ISO των Windows 7 και εγκαταστήστε την στον υπολογιστή σας για την ειδική περίπτωση χρήσης σας.

Εγκαταστήστε και εκτελέστε τα Windows 7 στον υπολογιστή σας

Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows 7 επίσημα και νόμιμα το 2023. Έχω παράσχει μόνο συνδέσμους εργασίας από τον διακομιστή της Microsoft και, όπως τον δοκίμασα, είναι απολύτως νόμιμοι. Τέλος πάντων, λίγο πολύ αυτό είναι. Εάν θέλετε να κατεβάσετε επίσημα το Windows 11 ISO, ακολουθήστε τον συνδεδεμένο οδηγό μας για ένα λεπτομερές σεμινάριο. Και για να βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές των Windows 11, ακολουθήστε το επιμελημένο άρθρο μας. Τέλος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.