Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Hotstar για υπολογιστή

Το Hotstar είναι από τις καλύτερες πλατφόρμες ροής στην Ινδία. Προσφέρει μια ποικιλία από ινδικές εκπομπές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών τοπικών ταινιών και κλασικών επίσης. Είναι επίσης μια απόλαυση για τους λάτρεις των σπορ, καθώς καλύπτει αγώνες κρίκετ Ινδίας, IPL και πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον ευρύ κατάλογο περιεχομένου, οι χρήστες θέλουν να κάνουν λήψη βίντεο Hotstar, ειδικά όσοι δεν διαθέτουν internet υψηλής ταχύτητας που απαιτείται για ροή. Υπάρχουν εργαλεία όπως το πρόγραμμα λήψης βίντεο Hotstar για υπολογιστή που είναι διαθέσιμα και σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη βίντεο Hotstar. Αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με το Hotstar Downloader, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να κατεβάζετε βίντεο Hotstar για υπολογιστή.

Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Hotstar για υπολογιστή

Σε Android και iOS, το Hotstar παρέχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης Hotstar αλλά δεν υπάρχει πρόγραμμα λήψης βίντεο Hotstar για υπολογιστή. Υπάρχουν, ωστόσο, πολλοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να κατεβάζετε εύκολα βίντεο Hotstar. Μπορείτε να μάθετε πώς να κατεβάζετε βίντεο Hotstar για υπολογιστή ακολουθώντας αυτές τις μεθόδους.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το Internet Download Manager

Το Internet Download Manager (IDM) είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό λήψης στο διαδίκτυο. Μπορεί να κατεβάσει όλα τα είδη αρχείων, συμπεριλαμβανομένων βίντεο από σχεδόν όλους τους ιστότοπους. Μπορεί εύκολα να κατεβάσει βίντεο μόλις εγκατασταθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IDM ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή IDM μόνο για 30 ημέρες μετά από αυτό θα πρέπει να πληρώσετε για να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της IDM στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε.

  Πώς να προσθέσετε μια αναφορά επισκεψιμότητας χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

2. Κάντε κλικ στο κουμπί ΔΟΚΙΜΗ IDM ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ. Επιβεβαιώστε τυχόν προτροπές που εμφανίζονται.

3. Περιμένετε να γίνει λήψη του αρχείου .exe και μόλις ολοκληρωθεί κάντε διπλό κλικ πάνω του για να ανοίξει ο Εγκατεστημένος Οδηγός.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο > στον Οδηγό εγκατάστασης του Internet Download Manager.

5. Επιλέξτε την επιλογή Άδεια χρήσης και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο >.

6. Επιλέξτε Θέση προορισμού και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο >.

7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο > για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

8. Τέλος, αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, κάντε κλικ στο κουμπί Finish >.

9. Μετά την εγκατάσταση του IDM, ενεργοποιήστε την επέκταση IDM Integration Module στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε.

10. Μεταβείτε στο βίντεο Hotstar που θέλετε να κατεβάσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο οποίο είναι εγκατεστημένη η επέκταση IDM Integration Module.

11. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα δείτε το κουμπί Λήψη αυτού του βίντεο πάνω από το βίντεο. Γενικά είναι στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ σε αυτό.

12. Επιλέξτε την ποιότητα του βίντεο και θα ξεκινήσει η λήψη.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Hotstarlivestreamer

Το Hotstarlivestreamer είναι ένα άλλο πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη βίντεο. Χρησιμοποιεί τη γραμμή εντολών για τη λήψη βίντεο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

Σημείωση: Πριν κάνετε λήψη του Hotstarlivestreamer, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς υπολογιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Hotstarlivestreamer αποτυγχάνει να πραγματοποιήσει λήψη καθώς εντοπίζεται ως ιός από προγράμματα προστασίας από ιούς.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και πραγματοποιήστε λήψη του Hotstarlivestreamer από τον ιστότοπο τρίτων.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή ZIP που υπάρχει στην περιοχή ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΗΨΗΣ. Το Hotstarlivestreamer θα ξεκινήσει τη λήψη.

3. Εξαγάγετε το ληφθέν αρχείο χρησιμοποιώντας WinRAR ή 7-Zip.

4. Στον εξαγόμενο φάκελο Hotstarlivestreamer, βρείτε το αρχείο hotstarlivestreamer.bat και κάντε διπλό κλικ πάνω του. Θα ανοίξει στη γραμμή εντολών.

  Ενεργοποιήστε ενέργειες σε πολλές εφαρμογές για να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας σας με το Zapier

5. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο βίντεο Hotstar που θέλετε να κατεβάσετε και αντιγράψτε τον σύνδεσμό του.

6. Επικολλήστε τη σύνδεση στο παράθυρο γραμμής εντολών του hotstarlivestreamer και πατήστε το πλήκτρο Enter.

7. Θα δείτε Διαθέσιμες ροές: με πολλές επιλογές όπως 234p, 360p, κ.λπ. δίπλα, υποδεικνύοντας την ποιότητα στην οποία μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο Hotstar.

8. Πληκτρολογήστε την προτιμώμενη ποιότητα βίντεο από τις διαθέσιμες επιλογές μετά την ποιότητα εγγραφής: και πατήστε το πλήκτρο Enter. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο Hotstar σε 1080p, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε την εντολή εγγραφής 1080p.

9. Αφού πατήσετε Enter, θα δείτε αναπαραγωγή ή λήψη; (γράψτε p ή d): και αφού κατεβάζουμε βίντεο απλά πληκτρολογήστε d μετά από αυτό. Για παράδειγμα: αναπαραγωγή ή λήψη; (γράψτε p ή d): δ.

10. Θα δείτε ένα μήνυμα Starting livestreamer . . . και το βίντεό σας θα πρέπει να ξεκινήσει τη λήψη.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε το Acethinker Video Downloader

Ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος για λήψη βίντεο Hotstar είναι ο Acethinker. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε βίντεο Hotstar από το Acethinker.

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του προγράμματος λήψης online του Acethinker στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Ανοίξτε το Hotstar σε μια νέα καρτέλα και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο Εισαγάγετε το όνομα ή τον σύνδεσμο ενός πλαισίου κειμένου βίντεο στον ιστότοπο του Acethinker.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για να ξεκινήσει η λήψη.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε το Savefrom Net Website

Παρόμοια με το Acethinker, το Savefrom είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για λήψη βίντεο. Μπορεί να κατεβάσει βίντεο από πολλούς ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του Hotstar. Μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο Hotstar από το Savefrom ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε το Hotstar στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του συνδέσμου του βίντεο από τη γραμμή διευθύνσεων.

3. Μεταβείτε στον ιστότοπο Savefrom Net και επικολλήστε τον σύνδεσμο που αντιγράφηκε στο πλαίσιο κειμένου Επικόλληση του συνδέσμου βίντεο εδώ.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη παραθύρου παράθεσης στο KDE Plasma 5

4. Περιμένετε να επεξεργαστεί το βίντεο. Μετά από αυτό, θα δείτε το κουμπί Λήψη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιότητα βίντεο κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο κουμπί Λήψη.

Μέθοδος 5: Χρήση ιστότοπου τρίτων

Εάν θέλετε να κατεβάσετε βίντεο Hotstar χωρίς να κάνετε λήψη λογισμικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους πολλούς ιστότοπους για να σας βοηθήσει σε αυτήν την εργασία. Είναι ένας τέτοιος ιστότοπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε αβίαστα βίντεο Hotstar. Ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε το ίδιο.

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο τρίτων κατασκευαστών του διαδικτυακού εργαλείου Hotstar Video Downloader.

2. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα και μεταβείτε στον ιστότοπο του Hotstar και ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

3. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από τη γραμμή διευθύνσεων.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα ιστότοπου VideoToSave και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο κειμένου Επικόλληση διεύθυνσης URL βίντεο….

5. Επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη Δεν είμαι ρομπότ.

6. Περιμένετε μέχρι το πρόγραμμα λήψης να ανακτήσει το βίντεο και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη βίντεο.

Σημείωση: Εάν εμφανιστεί σφάλμα, εγκαταστήστε την επέκταση Allow CORS στο πρόγραμμα περιήγησής σας και επαναλάβετε τα βήματα.

Θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο Hotstar τώρα από τις παραπάνω μεθόδους.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι το Hotstar δωρεάν για χρήση;

Απ. Υπάρχει κάποιο περιεχόμενο διαθέσιμο στο Hotstar το οποίο είναι δωρεάν για όλους, αλλά για να παρακολουθήσετε αποκλειστικό περιεχόμενο και ζωντανά αθλήματα θα πρέπει να αποκτήσετε έναν λογαριασμό premium ή VIP. Η τιμή του Hotstar premium για ένα έτος είναι 1499 ₹.

Ε2. Πόσες οθόνες παρέχονται στον premium λογαριασμό Disney Hotstar;

Απ. Οι χρήστες με Super plan στο Hotstar μπορούν να παρακολουθούν περιεχόμενο σε δύο οθόνες ταυτόχρονα. Όσοι έχουν λογαριασμούς Premium στο Hotstar μπορούν να παρακολουθούν περιεχόμενο σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να κάνετε λήψη βίντεο Hotstar για υπολογιστή. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.