Πώς να κατεβάσετε συγκεκριμένες ενημερώσεις των Windows 10

Η Microsoft κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις για τα Windows 10. Θα λάβετε ενημερώσεις σταθερότητας, προγραμμάτων οδήγησης και ασφαλείας, καθώς και ενημερώσεις ορισμού του windows Defer και περιστασιακές ενημερώσεις κώδικα. Οι ενημερώσεις λειτουργιών είναι εξαμηνιαίες, αλλά αυτές οι άλλες ενημερώσεις είναι απαραίτητες. Μερικές φορές, ωστόσο, αρνούνται τη λήψη και/ή την εγκατάσταση. Οι ενημερώσεις των Windows θα εντοπίσουν την ενημέρωση αλλά αποτυγχάνουν να τη λάβουν ή μια ληφθείσα ενημέρωση θα αποτύχει να εγκατασταθεί. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη συγκεκριμένων ενημερώσεων των Windows 10 και να τις εγκαταστήσετε.

Λήψη συγκεκριμένων ενημερώσεων των Windows 10

Κατεβάστε την εφαρμογή wumgr. Είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα διαθέσιμη στο Github. Εφόσον αυτή η εφαρμογή εγκαθιστά ενημερώσεις, χρειάζεστε δικαιώματα διαχειριστή για να την εκτελέσετε.

  Τρόπος επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων σε υπολογιστή με Windows 11

Εκτελέστε την εφαρμογή και από προεπιλογή, θα σας εμφανίσει μια λίστα με όλες τις ενημερώσεις που είναι εγκατεστημένες αυτήν τη στιγμή στο σύστημά σας.

Για να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις, κάντε κλικ στο κουμπί ανανέωσης. Θα ελέγξει και θα απαριθμήσει όλες τις νέες ενημερώσεις που είναι διαθέσιμες.

Μπορείτε να επιλέξετε τις ενημερώσεις που θέλετε να εγκαταστήσετε. Μπορείτε απλώς να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης και να την εγκαταστήσετε αργότερα ή μπορείτε να την πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση. Το πρώτο κουμπί που υποδεικνύεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης κατεβάζει την ενημέρωση και το δεύτερο την εγκαθιστά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αποκρύψετε ενημερώσεις και να λάβετε τον σύνδεσμο προς αυτές. Αυτή η εφαρμογή δεν πρόκειται να αντλήσει ενημερώσεις από αποθετήριο τρίτου μέρους. Όλες οι ενημερώσεις που κυκλοφορούν τα Windows 10 μπορούν να ληφθούν απευθείας από τον ιστότοπό τους. Η πραγματική πρόκληση είναι να τα βρεις και το wumgr το κάνει πιο εύκολο. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για λήψη ενημερώσεων των Windows 10, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τον άμεσο σύνδεσμο και να την κατεβάσετε μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.

  Παρακολούθηση χρήσης δικτύου υπολογιστή, ποντικιού και πληκτρολογίου με χάρτες θερμότητας

Το wumgr έχει και άλλα χαρακτηριστικά εκτός από τη δυνατότητα λήψης συγκεκριμένων ενημερώσεων των Windows 10. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον τρόπο λήψης των ενημερώσεων των Windows 10. Κάτω αριστερά, η εφαρμογή έχει δύο καρτέλες. Επιλογές και Αυτόματη ενημέρωση. Η καρτέλα Αυτόματη ενημέρωση είναι όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για τα Windows 10 και να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις για τις ενημερώσεις του Windows Store.

Μπορεί επίσης να διαγράψει εγκατεστημένες ενημερώσεις, κάτι που είναι χρήσιμο εάν εγκαταστήσατε κατά λάθος μια ενημέρωση που προκαλεί προβλήματα. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε την προβληματική ενημέρωση. Εάν διαπιστώσετε ότι οι ενημερώσεις των Windows είναι λιγότερο από εντυπωσιακές, μπορείτε να τις παρακάμψετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να διαχειριστείτε τις ενημερώσεις σας.

  Πληκτρολόγιο με λάθος γράμματα (χαρακτήρες) στα Windows 10; Εδώ είναι η Διόρθωση

Είναι καλή ιδέα να αναβάλετε τις ενημερώσεις από την εφαρμογή Ρυθμίσεις εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το wumgr για να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε. Αν και αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για μικρότερες ενημερώσεις, δεν θα πρέπει να τη χρησιμοποιείτε για ενημερώσεις λειτουργιών.