Πώς να κατεβάσετε μια εικόνα προφίλ Twitter πλήρους μεγέθους

Εάν κάνετε λήψη μιας εικόνας προφίλ στο Twitter, θα μειωθεί αυτόματα η κλίμακα από προεπιλογή. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να λυθεί αυτό το ζήτημα.

Αν θέλετε να κατεβάσετε μια φωτογραφία προφίλ Twitter χωρίς να χάσετε το αρχικό της μέγεθος ή ανάλυση, συνεχίστε να διαβάζετε. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα απαραίτητα βήματα σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας εικόνας προφίλ πλήρους μεγέθους χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους.

Λήψη εικόνας προφίλ Twitter πλήρους μεγέθους

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κατεβάσετε μια εικόνα προφίλ από το Twitter σε πλήρες μέγεθος.

Αλλαγή της διεύθυνσης URL της εικόνας

Οι φωτογραφίες προφίλ είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη. Από το GET users/show, μπορείτε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης φωτογραφίας προφίλ ενός χρήστη, καθώς και των άλλων στοιχείων που απαρτίζουν τον λογαριασμό του στο Twitter. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να δείτε τη διεύθυνση URL της εικόνας προφίλ. Αυτό θα περιλαμβάνει την κλιμακούμενη “κανονική” μορφή της εικόνας που υποβάλλεται από τον χρήστη. Συνήθως, αυτή η “κανονική” μορφή είναι 48px επί 48px.

Μπορείτε να αποκτήσετε πολλά εναλλακτικά μεγέθη αλλάζοντας τη διεύθυνση URL, όπως “μεγαλύτερο”, “μικροσκοπικό” και “πρωτότυπο”. Τα διαθέσιμα μεγέθη για λήψη είναι:

“Normal” – 1200px × 800px | 156 KB

  Πώς να κρύψετε τα κακά tweets με τα προηγμένα φίλτρα του Twitter

“Large” – 2048 px x 1365 px | 385 KB

“Original” – 4096px × 2730px | 1,5 MB

“Μεταφορτώθηκε” – 6000 px x 4000 px | 10,5 MB

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας προφίλ στο αρχικό της μέγεθος από το Twitter:

  • Ανοίξτε τη φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε. Κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέξτε «Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα».
  • Αντικαταστήστε το “small” με το “orig” στη διεύθυνση URL της εικόνας και πατήστε enter. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε το “large” με το “orig” ή το “orig” με το “large” εάν επιθυμείτε μια μεγαλύτερη εικόνα.
  • Αποθηκεύστε την εικόνα στην προτιμώμενη θέση κάνοντας δεξί κλικ πάνω της.
  • Αυτά τα βήματα λειτουργούν επίσης για φωτογραφίες που δημοσιεύονται ως tweet, όχι μόνο για φωτογραφίες προφίλ. Λάβετε υπόψη ότι η αρχική μορφή συμπιέζεται και μικραίνει επίσης. Ωστόσο, υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά στις λεπτομέρειες σε σύγκριση με την κανονική ή μεγάλη έκδοση.

    Χρήση επέκτασης προγράμματος περιήγησης

    Οι χρήστες που αποθηκεύουν συχνά φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια επέκταση Google Chrome που ονομάζεται Twitter Προβολή αρχικών εικόνων. Έχει πολλές επιλογές προσαρμογής και απλοποιεί τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.

    Αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνει εικονίδια «Πρωτότυπο» που σας επιτρέπουν να προβάλλετε φωτογραφίες στο αρχικό τους μέγεθος στο Twitter ή στο TweetDeck. Όταν θέλετε να λάβετε πολλές φωτογραφίες, εμφανίζονται σε μία μόνο καρτέλα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εικόνας στο αρχικό της μέγεθος μέσω του μενού περιβάλλοντος.

    Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή

    Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων και εργαλεία web για τη λήψη εικόνων στην αρχική τους μορφή από το Twitter. Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι Πρόγραμμα λήψης εικόνων Twitter. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο ιστού που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν λήψη περιεχομένου από το Twitter, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και δώρων. Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε φωτογραφίες προφίλ στο αρχικό τους μέγεθος και στο smartphone ή στον υπολογιστή σας.

      Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter

    Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για λήψη μιας εικόνας προφίλ, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε το Twitter στον υπολογιστή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και συνδεθείτε.
  • Αναζητήστε τη φωτογραφία που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της φωτογραφίας και επικολλήστε τη στη γραμμή αναζήτησης στον ιστότοπο του εργαλείου.
  • Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ στο «Λήψη» δίπλα στο παράθυρο προεπισκόπησης.
  • Επιλέξτε μια τοποθεσία για το αρχείο στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη”.
  • Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Ποιο είναι το προεπιλεγμένο μέγεθος εικόνας προφίλ στο Twitter;

    Η εικόνα του προφίλ σας στο Twitter θα πρέπει να έχει μέγεθος τουλάχιστον 400 × 400 pixel και όχι περισσότερο από 2 MB. JPG, PNG ή GIF είναι όλες αποδεκτές μορφές αρχείων.

    Εάν χρησιμοποιείτε κυρίως το Twitter για εμπορικούς σκοπούς, η εικόνα σας στο Twitter μπορεί να είναι το λογότυπο της επωνυμίας σας ή ένα επαγγελματικό headshot.

    Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το Twitter αποκλειστικά για προσωπικούς σκοπούς, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η εικόνα του προφίλ σας στο Twitter είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη (εντός ορίων). Μια κοκκώδης εικόνα χαμηλής ποιότητας, όπως η φωτογραφία του προφίλ σας στο Twitter, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι η εικόνα σας είναι παλαιότερη από ό,τι είναι. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι άλλοι χρήστες να μην σας αναγνωρίζουν στην εικόνα ή να πιστεύουν ότι δεν είστε ενεργοί στο προφίλ σας.

      Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone, Android και στον Ιστό

    Μπορώ να κατεβάσω μια εικόνα PNG από το Twitter;

    Το Twitter περιλαμβάνει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη μιας εικόνας εάν έχει οριστεί ως φωτογραφία προφίλ ή κεφαλίδα. Δείτε πώς γίνεται:

    1. Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις και απόρρητο” και επιλέξτε την καρτέλα που ονομάζεται “Προσαρμογή προφίλ”.

    2. Όλες οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό σας θα είναι ορατές στο κάτω μέρος της σελίδας στην ενότητα “Εικόνα προφίλ”. Εάν κάνετε κλικ σε κάποιο από αυτά, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μια άλλη εικόνα από το Twitter.

    3. Εάν επιλέξετε “Αποθήκευση αλλαγών”, ένα αντίγραφο της εικόνας σε μορφή PNG θα αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

    Επιλέξτε το μέγεθος φωτογραφίας που επιθυμείτε

    Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που αναφέρθηκαν προηγουμένως, μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων προφίλ όχι μόνο στα αρχικά τους μεγέθη αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο μέγεθος. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους για να κάνετε λήψη οποιασδήποτε άλλης εικόνας από το Twitter, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλίδων και των εικόνων στα tweets.

    Εάν θέλετε μια πιο καθαρή εικόνα και το μέγεθός της δεν σας ενδιαφέρει, επιλέξτε το μικρότερο μέγεθος. Εάν θέλετε μια μεγαλύτερη εικόνα όπου είναι ορατές περισσότερες λεπτομέρειες, επιλέξτε το μεγάλο μέγεθος. Το αρχικό μέγεθος θα είναι ελαφρώς μικρότερο από τη μεταφορτωμένη εικόνα, αλλά οι λεπτομέρειες θα εξακολουθούν να είναι ορατές χωρίς κοκκώδες εφέ.

    Έχετε κατεβάσει ποτέ μια φωτογραφία προφίλ από το Twitter; Αν ναι, πώς το κάνατε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.