Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Lunar Client για το Minecraft;

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το σεληνιακό πρόγραμμα-πελάτη για να αναβαθμίσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας στο Minecraft.

Το Minecraft είναι ένας παράξενος κόσμος δημιουργικότητας που αγαπούν εκατομμύρια χρήστες. Αυτό το παιχνίδι δεν σας περιορίζει σε τίποτα εκτός από τη φαντασία σας. Μπορείτε να το παίξετε σε τέσσερις λειτουργίες για έναν παίκτη: Survival, Creative, Adventure, Spectator και Hardcore.

Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι είναι γνωστό για τη λειτουργία πολλών παικτών (PVP), η οποία παίζεται σε διακομιστές Minecraft, όπως το Hypixel Network.

Αλλά το παιχνίδι βανίλιας μπορεί να μην είναι του γούστου όλων.

Είναι κάπως ήπιο, πάσχει από χαμηλούς ρυθμούς καρέ και δεν είναι αισθητικά ελκυστικό.

Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε modpacks συμβατικά, ένας πελάτης τρίτου κατασκευαστή, όπως το Lunar, απομακρύνει αυτές τις ταλαιπωρίες, παρουσιάζοντας μια εύκολη διεπαφή για τη διαχείριση πολλών mod.

Τι είναι το Lunar Client;

Το Lunar Client περιλαμβάνει modpacks για όλες τις σύγχρονες εκδόσεις του Minecraft. Σας δίνει πρόσβαση σε διάφορες προσαρμογές με μερικά κλικ για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι σας.

  Πώς να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft

Και το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι δωρεάν στη χρήση. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε πολλά premium καλούδια στο κατάστημα Lunar για επιπλέον διασκέδαση και υποστήριξη των δημιουργών του.

Λοιπόν, πώς βοηθάει να παίζετε το Minecraft με έναν πελάτη τρίτου κατασκευαστή, όπως το Lunar, μέσω του εγγενούς εκκινητή;

Λοιπόν, η πρώτη βελτίωση που αναφέρουν πολλοί χρήστες είναι ένα άμεσο άλμα στους ρυθμούς καρέ. Και το πιο σημαντικό, λαμβάνετε περισσότερες από 60 τροποποιήσεις σε μία εγκατάσταση, με πολλές δυνατότητες να προστίθενται συνεχώς.

Χωρίς καμία αμφιβολία λοιπόν, ας δούμε πώς να κατεβάσετε το Lunar Client για να μπείτε στον περιπετειώδη κόσμο του Minecraft με pixel.

Κατεβάστε το Lunar Client

Επισκεφθείτε το σεληνιακό πελάτη σελίδα λήψηςκαι κάντε κλικ στη λήψη για το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac ή Linux.

Στη συνέχεια, ανοίξτε το ληφθέν αρχείο, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης, διαβάστε τους όρους και ολοκληρώστε τη διαδικασία.

Για το Linux, ο πελάτης διανέμεται ως αρχείο AppImage που δεν απαιτεί εγκατάσταση. Ωστόσο, θυμηθείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα του αρχείου για να επιτρέψετε την εκτέλεσή του ως πρόγραμμα. Αυτό βρίσκεται συνήθως στις Ιδιότητες, την τελευταία επιλογή στο αναδυόμενο παράθυρο με το δεξί κλικ. Στη συνέχεια, μεταβείτε στα δικαιώματα και ελέγξτε το τελευταίο στοιχείο Εκτέλεση: Να επιτρέπεται η εκτέλεση του αρχείου ως πρόγραμμα.

  Πώς να διορθώσετε τα δέρματα που δεν φορτώθηκαν στο Minecraft

Ωστόσο, υπάρχουν εκπαιδευτικά βίντεο στη σελίδα λήψης Lunar για κάθε λειτουργικό σύστημα.

Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή:

Χαρακτηριστικά

Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να επιλέξετε τη συνδυασμένη έκδοση του Minecraft. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις πατώντας πάνω από το μικρό βέλος 🔽 δίπλα στο κουμπί Εκκίνηση.

Αφού επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή, κάντε κλικ στην ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ κάτω δεξιά.

Ακολουθεί η επιλογή μνήμης RAM και ανάλυσης παιχνιδιού. Δίνεται στις Ρυθμίσεις στο επάνω μενού.

Γενικά, δεν υπάρχει σταθερή ή προτεινόμενη τιμή RAM. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε να πειραματιστείτε με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του συστήματός σας.

Στη συνέχεια, ορίστε την ανάλυση για το παράθυρο του Minecraft. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προεπιλογές για τη συνδεδεμένη οθόνη ή να εισάγει οτιδήποτε προσαρμοσμένο ορίζοντας πλάτος και ύψος.

Τέλος, όταν κάνετε κλικ στην Εκκίνηση, θα πραγματοποιήσει λήψη των στοιχείων, κάτι που μπορεί να διαρκέσει λίγο με βάση την ταχύτητα του δικτύου.

  Πώς να διορθώσετε τα παιχνίδια Minecraft LAN που δεν εμφανίζονται

Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε κάνοντας είσοδο με τον λογαριασμό Windows ή Mojang κάνοντας κλικ στο avatar (υποδεικνύεται με 1).

Οι τροποποιήσεις είναι διαθέσιμες στο κάτω μέρος (υποδεικνύονται με 2). Η οθόνη mod σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ με συγκεκριμένα mods, να επιλέγετε συντομεύσεις πληκτρολογίου και να σας δίνει πολύ περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι Minecraft.

Επαγγελματική συμβουλή: Δοκιμάστε να ανοίξετε το Lunar Client με δικαιώματα διαχειριστή εάν κολλήσει κατά τη λήψη πόρων.

Εκτός από το Home στο κύριο μενού, οι Servers παραθέτουν μερικούς από αυτούς για να απολαύσετε το Minecraft για πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πιο πυκνοκατοικημένου Hypixel και του ίδιου του διακομιστή της Lunar.

Τέλος, αυτός είναι ο αγαπημένος πελάτης των ανθρώπων, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή των πρόσφατων ενημερώσεων του Minecraft.

συμπέρασμα

Μεταξύ πολλών πελατών Minecraft, η Lunar έχει μια φήμη για τον εαυτό της. Κάνει την ενσωμάτωση mods απλή, έχει μια αξιοπρεπή διεπαφή και έχει μια ζωντανή κοινότητα που θα σας βοηθήσει αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ωστόσο, αν αναζητάτε μια εναλλακτική, μια καλή είναι το Badlion.

Ενδιαφέρεστε να φιλοξενήσετε έναν διακομιστή για να παίξετε με τους φίλους σας; Δοκιμάστε αυτές τις πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστή Minecraft.