Πώς να κατεβάσετε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία με το Amazon Prime

Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνοδεύουν ένα Συνδρομή στο Amazon Prime. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τη διήμερη αποστολή και τη ροή Prime Video, αλλά υπάρχουν και άλλα. Γνωρίζατε ότι έχετε επίσης πρόσβαση σε έναν κατάλογο δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων;

Τι είναι το Prime Reading;

Το δωρεάν πρόγραμμα eBook της Amazon ονομάζεται Prime Reading. Μπορείτε να το σκεφτείτε ως μια ιδιωτική βιβλιοθήκη για τα μέλη του Prime. Ο κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 περιστρεφόμενα βιβλία και περιοδικά, ακόμη και μερικά δωρεάν ηχητικά βιβλία.

  Δημιουργήστε εύκολα οπτικά εντυπωσιακά γραφήματα από δεδομένα υπολογιστικού φύλλου

Ακριβώς όπως μια πραγματική βιβλιοθήκη, δανείζεστε τεχνικά τα βιβλία. Περιορίζεστε επίσης σε 10 τίτλους κάθε φορά. Όταν τελειώσετε με ένα βιβλίο, εάν προσπαθήσετε να προσθέσετε ένα νέο όταν η βιβλιοθήκη σας είναι γεμάτη, θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε ένα πρώτο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Prime Reading είναι ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Amazon First Reads. Αυτό δίνει στα μέλη του Prime μια κλεφτή ματιά σε βιβλία ορισμένων συγγραφέων προτού κυκλοφορήσουν στο κοινό. Παίρνετε ένα από αυτά κάθε μήνα.

Πού να βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία Amazon Prime

Μπορείτε να εξερευνήσετε τον κατάλογο Prime Reading στο Ιστοσελίδα Amazon σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Amazon Prime.

  Πώς να κάνετε σίγαση της έντασης ήχου πατώντας το πίσω μέρος του iPhone σας

Το άλλο μέρος που μπορείτε να εξερευνήσετε το Prime Reading είναι η εφαρμογή Amazon Kindle. Είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad, Android συσκευές, Υπολογιστές με Windows, και Μακ. Έρχεται επίσης προεγκατεστημένο σε ταμπλέτες Fire.

Στην εφαρμογή Kindle, θα δείτε την ενότητα “Prime Reading” στην αρχική σελίδα. Πατήστε «Εμφάνιση όλων» για να εξερευνήσετε τον πλήρη κατάλογο.

Παρακέντηση

Πώς να κατεβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία Amazon Prime

Όπως καλύψαμε παραπάνω, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογο «Prime Reading». Όπου κι αν ψάχνετε, απλώς επιλέξτε έναν τίτλο για να δείτε τη σελίδα του προϊόντος του.

Επιλέξτε ένα βιβλίο για

Στη σελίδα του προϊόντος, θα δείτε το Kindle eBook να αναφέρεται ως δωρεάν για τα μέλη του Prime. Κάντε κλικ ή πατήστε “Διαβάστε δωρεάν” ή “Διαβάστε και ακούστε δωρεάν”. Το τελευταίο σημαίνει ότι υπάρχει επίσης ένα ηχητικό βιβλίο.

  Τι είναι το "Stan" και από πού προέρχεται το όνομα;

Κάντε κλικ ή πατήστε

Στη συνέχεια, το eBook θα προστεθεί στον λογαριασμό σας στο Amazon και μπορείτε να το κατεβάσετε για να το διαβάσετε στο Kindle σας ή στην εφαρμογή Amazon Kindle.

Ένα eBook στο

Εάν ένα δωρεάν eBook περιλαμβάνει ένα ηχητικό βιβλίο, θα προστεθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας Audible. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Audible για iPhone, iPad, ή Android, αλλά είναι προεγκατεστημένο σε tablet Fire. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα ηχητικά βιβλία σας με φωνητικές εντολές σε συσκευές Echo.

ο

Το Prime Reading μπορεί να μην έχει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη ή τις περισσότερες δυνατότητες, αλλά είναι ένα ωραίο μικρό προνόμιο. Εάν θέλετε ακόμη περισσότερες επιλογές eBook, μπορείτε να εγγραφείτε σε Kindle Unlimited για 9,99 $ το μήνα.