Πώς να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα

Μόλις είδατε ένα αστείο βίντεο στο TikTok και θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας; Ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βίντεο ως μέρος ενός αστείου βίντεο συλλογής που σκοπεύετε να επεξεργαστείτε ή ίσως θέλετε να το μοιραστείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter.

Αλλά δεν θέλετε το υδατογράφημα TikTok. Πώς θα το αφαιρέσετε λοιπόν; Υπάρχει τρόπος λήψης βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα; Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η λήψη ενός βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα της εφαρμογής. Ας δούμε πώς.

Πρόγραμμα λήψης βίντεο iTube

Αυτή η εφαρμογή είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πόρους τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στο macOS όσο και στα Windows. Πως λειτουργεί, λοιπόν?

Λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο TikTok που θέλετε να κατεβάσετε χωρίς το υδατογράφημα στο iTube Studio. Εάν δεν ξέρετε πώς να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL, πατήστε την επιλογή Κοινή χρήση σε ένα βίντεο TikTok και, στη συνέχεια, θα δείτε την επιλογή Αντιγραφή συνδέσμου. Πατήστε σε αυτό και η διεύθυνση URL θα αντιγραφεί.

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο TikTok

Μετά από αυτό το βήμα, θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος προς λήψη του βίντεο και η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως. Εάν δεν ξεκινά για κάποιο λόγο, κάντε δεξί κλικ στα Windows ή χρησιμοποιήστε δύο δάχτυλα στο macOS σας και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τον σύνδεσμο ως βίντεο με δυνατότητα λήψης.

Ο λόγος που θέλουμε να προτείνουμε το iTube Studio δεν είναι μόνο επειδή σας βοηθά να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα, αλλά επειδή η ταχύτητα λειτουργίας του κόβει την ανάσα. Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Ωστόσο, εάν θέλετε να κατεβάζετε τακτικά βίντεο από το TikTok χωρίς το υδατογράφημα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής.

SSSTikTok

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα μέσω του ιστότοπου SSSTiktok. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω για να κατεβάσετε βίντεο χωρίς το υδατογράφημα.

  Instagram Reels εναντίον TikTok

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης αυτού του ιστότοπου είναι ότι, σε αντίθεση με το iTube Studio, δεν θα είναι απαραίτητο να κάνετε λήψη πρόσθετου λογισμικού στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας. Επιπλέον, μπορείτε να το έχετε πρόσβαση σε κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Βήμα πρώτο

μεταβείτε στο SSSTikTok ιστοσελίδα.

Βήμα δυο

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο TikTok που θέλετε να κατεβάσετε χωρίς το υδατογράφημα και, στη συνέχεια, επικολλήστε τον σύνδεσμο στην κύρια σελίδα. Κάντε κλικ ή πατήστε στο κουμπί λήψης.

iOS

Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να κάνετε λήψη του βίντεο χωρίς υδατογράφημα σε iPhone ή iPad, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή για αυτό.

Μεταβείτε στο App Store και κατεβάστε μια εφαρμογή που ονομάζεται Έγγραφα από την Readle. Αφού αντιγράψετε τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok, εκκινήστε το Documents by Readle. Στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής, θα βρείτε ένα εικονίδιο προγράμματος περιήγησης ιστού. Κάντε κλικ σε αυτό.

Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στο Ιστότοπος SSSTikTok και επικολλήστε τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok. Κατεβάστε το βίντεο και είστε έτοιμοι.

  Πόσα δεδομένα χρησιμοποιεί το Tiktok;

TikTok for Web Video Downloader

Ακολουθεί μια άλλη εφαρμογή Ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο από το TikTok χωρίς το υδατογράφημα. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Βήμα πρώτο

Ανοιξε TikTok for Web Video Downloader.

Αντιγράψτε τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok που θέλετε να κατεβάσετε και επικολλήστε το στην εφαρμογή Ιστού. Κάντε κλικ στο Λήψη βίντεο για λήψη του βίντεο σε μορφή mp4 και κάντε κλικ στο Λήψη τραγουδιού για λήψη μόνο της έκδοσης mp3 του βίντεο (θα γίνει λήψη μόνο του ήχου).

Βήμα δυο

Κατεβάστε και αποθηκεύστε το βίντεο στη συσκευή σας.

Αυτό είναι, παιδιά!

Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς το υδατογράφημα. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο από το TikTok τακτικά, σας συνιστούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πληρώσετε για το iTube Studio ή άλλη εφαρμογή.

Ποια από τις παραπάνω μεθόδους είναι η αγαπημένη σας; Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο και τις εφαρμογές που βασίζονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές; Ίσως προτιμάτε διαδικτυακές λύσεις; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!