Πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να γνωρίζετε και να αλληλεπιδράτε με άτομα που σας αρέσουν μέσω του Διαδικτύου. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους φίλους, τους συγγενείς ή ακόμα και τις διασημότητες που θαυμάζετε. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με οποιονδήποτε από αυτούς εικονικά μέσω του Instagram και να μοιραστείτε απόψεις και φωτογραφίες ή απλώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διασκεδαστικές αναρτήσεις στα μέσα ενημέρωσης δημόσια για να δημιουργήσετε έναν ισχυρό δεσμό με τους άλλους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γνωρίζετε τι κάνουν οι φίλοι σας στο Instagram μέσω κυλίνδρων ή ιστοριών που ανεβάζουν στην πλατφόρμα για να δουν οι άλλοι. Αλλά μερικές φορές, οι χρήστες θέλουν να κάνουν σίγαση ή κατάργηση της σίγασης των ιστοριών κάποιου για κάποιο λόγο χωρίς να τους κάνουν unfollow, αλλά δεν ξέρουν πώς να καταργήσουν τη σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram. Έτσι, αυτό το άρθρο σας φέρνει τις μεθόδους για να μάθετε πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram. Διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις μεθόδους για να μάθετε πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο IG με βήματα για τη σίγασή τους επίσης.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram

Οι δυνατότητες του Instagram όπως αναρτήσεις, ζωντανά βίντεο, τροχοί, DM και ιστορίες κάνουν αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την πιο αγαπημένη, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως να τη χρησιμοποιούν. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να κάνετε σίγαση των ιστοριών ορισμένων ανθρώπων απλώς για να κάνετε ένα διάλειμμα από το περιεχόμενό τους ή τις γενικές ενημερώσεις της ζωής τους, χωρίς να τους σταματήσετε να τους ακολουθείτε. Αλλά αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις γι ‘αυτούς μέσω των ιστοριών τους, μπορείτε να τους απενεργοποιήσετε ξανά. Για να το κάνετε ακριβώς αυτό, ακολουθήστε τις επερχόμενες μεθόδους.

  Πώς να κεντράρετε ή να επανατοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο Instagram

Μέθοδος 1: Μέσω ροής Instagram ή αρχικής σελίδας

Μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση της επιθυμητής ιστορίας στην εφαρμογή Instagram μέσω ροής ή αρχικής σελίδας, όπως συζητείται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Εντοπίστε την επιθυμητή σίγαση (γκριζαρισμένη) ιστορία από την κορυφή, όπως φαίνεται, και πατήστε την παρατεταμένα.

3. Πατήστε στην επιλογή Unmute story, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Τώρα, θα δείτε την ιστορία χωρίς σίγαση στη ροή του Instagram.

Μέθοδος 2: Μέσω προφίλ λογαριασμού χρήστη

Υπάρχει επίσης ένας τρόπος για να καταργήσετε τη σίγαση των ιστοριών από τον επιθυμητό λογαριασμό από τον οποίο είχατε σίγαση νωρίτερα. Διαβάστε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram από ένα προφίλ λογαριασμού.

  Πώς να διαγράψετε προτάσεις στο Instagram

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Πατήστε στο Following, που βρίσκεται δίπλα στο όνομα του λογαριασμού σας και στη φωτογραφία προφίλ, όπως φαίνεται στην εικόνα.

3. Πατήστε στον επιθυμητό λογαριασμό προφίλ από την παρακάτω λίστα.

4. Πατήστε στην καρτέλα Ακολουθούν κάτω από το προφίλ τους, όπως φαίνεται.

5. Πατήστε την επιλογή Σίγαση από τη λίστα.

6. Απενεργοποιήστε τις επιλογές Αναρτήσεις και Ιστορίες για να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων και των ιστοριών από αυτόν τον λογαριασμό, όπως απεικονίζεται.

Μέθοδος 3: Μέσω ρυθμίσεων λογαριασμού

Επιπλέον, μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Στην ενότητα Προφίλ, πατήστε το εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στην επιλογή Απόρρητο από τη λίστα.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Σίγαση λογαριασμών στην ενότητα Συνδέσεις.

5. Πατήστε στους λογαριασμούς σίγασης που θέλετε να καταργήσετε.

  Πώς να περικόψετε εικόνες και βίντεο για ιστορίες Instagram

6. Πατήστε την καρτέλα Following κάτω από το προφίλ, όπως φαίνεται.

7. Πατήστε στην επιλογή Σίγαση.

8. Απενεργοποιήστε τις επιλογές Αναρτήσεις και Ιστορίες, όπως φαίνεται παρακάτω, για να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων και των ιστοριών από τον επιθυμητό λογαριασμό προφίλ.

Πώς να κάνετε σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram

Αφού μάθετε να καταργείτε τη σίγαση των ιστοριών στο Instagram, μπορείτε τώρα να τις απενεργοποιήσετε με τις παρόμοιες προσεγγίσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μπορείτε να επιλέξετε και να εκτελέσετε οποιαδήποτε από τις τρεις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω για να επαναφέρετε τη σίγαση των επιθυμητών ιστοριών κάνοντας απλώς εναλλαγή στις απενεργοποιημένες επιλογές Αναρτήσεις και Ιστορίες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς να αναφέρετε μια ιστορία στο Instagram;

Απ.: Μπορείτε να αναφέρετε μια ιστορία Instagram πατώντας στο εικονίδιο με τρεις κουκκίδες > Επιλογές αναφοράς στην επιθυμητή ιστορία. Θα συναντήσετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε για το ερώτημα: Γιατί αναφέρετε αυτήν την ανάρτηση; Επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή και προχωρήστε στην αναφορά της ιστορίας του Instagram.

Ε2. Μπορώ να διακόψω μια ιστορία Instagram;

Απάντηση: Ναι, μπορείτε να θέσετε σε παύση οποιαδήποτε ιστορία στο Instagram πατώντας παρατεταμένα την ιστορία. Μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα την ιστορία όσο θέλετε.

***

Τώρα, ξέρετε πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram με τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω. Μπορείτε να μοιραστείτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το άρθρο ή οποιεσδήποτε προτάσεις για άλλα θέματα που θα θέλατε να μάθετε από εμάς. Ρίξτε αυτές τις ερωτήσεις και προτάσεις στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.