Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση των Hashtag στο Instagram

Τα hashtags στο Instagram επιτρέπουν στους χρήστες να αυξήσουν την εμβέλεια της δουλειάς ή του ταλέντου τους σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Τα hashtag είναι σαν μια κοινότητα όπου οι χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στις αναρτήσεις τους για να μοιραστούν τη δουλειά τους μόλις δημιουργηθεί το hashtag. Αλλά τα hashtag θα πρέπει να σχετίζονται με την ανάρτηση και όχι μόνο με τυχαία πράγματα. Αν ακολουθήσετε ορισμένα hashtags στο Instagram, θα εμφανιστεί η ροή που σχετίζεται με αυτά τα hashtags και δεν θα λαμβάνετε πλέον κάποια τυχαία ροή που δεν σας αρέσει. Στο Instagram, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας hashtags, να τα επεξεργαστείτε και αν δεν σας αρέσουν, μπορείτε επίσης να τα διαγράψετε οριστικά. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε και να καταργήσετε την παρακολούθηση άλλων hashtag στο Instagram που δεν έχετε δημιουργήσει και μπορείτε επίσης να τα αναφέρετε ή να τα αποκλείσετε εάν δεν σας αρέσουν ή είναι άσχετα με εσάς. Το να ακολουθείτε και να μην ακολουθείτε τα hashtags στο Instagram είναι το ίδιο με το να ακολουθείτε και να μην ακολουθείτε έναν λογαριασμό Instagram. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα hashtags στο Instagram. Επίσης, θα μάθετε να διαγράφετε hashtag στη ροή Instagram και ποιο είναι το όριο παρακολούθησης hashtag Instagram.

Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση των Hashtag στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να βρείτε σύνθετες ρυθμίσεις στο Instagram

Ποιο είναι το όριο Unfollow στο Instagram;

Το όριο unfollow στο Instagram για μια ημέρα είναι 203, και το ίδιο είναι το όριο παρακολούθησης. Η υπέρβαση των ημερήσιων ορίων κατάργησης παρακολούθησης θα οδηγήσει στον προσωρινό αποκλεισμό του λογαριασμού σας που μπορεί να είναι από 7 ημέρες έως 3 μήνες. Κανείς δεν θα θέλει ποτέ να κάνει unfollow εκατοντάδες followers στο Instagram την ημέρα. Μόνο ένα bot μπορεί να κάνει unfollow έναν τεράστιο αριθμό ακολούθων στο Instagram σε μια μέρα ταυτόχρονα. Για να εμποδίσει τους χρήστες να διακόψουν τη λίστα των ακολούθων και των ακολούθων και για να διατηρήσει τον λογαριασμό ασφαλή από κάθε είδους κακόβουλο ιό ή από πειρασμό, το Instagram έχει εφαρμόσει όρια σε τέτοιες εργασίες. Όπως ήδη γνωρίζετε, η υπέρβαση τέτοιων ορίων σίγουρα θα σας οδηγήσει σε απαγόρευση.

Τι είναι το όριο παρακολούθησης Hashtag Instagram;

Το όριο παρακολούθησης hashtag Instagram είναι 203. Αν ακολουθήσετε περισσότερα από 203 hashtags θα αφαιρέσει αυτόματα ορισμένα από τα hashtag σας έως ότου το συνολικό άθροισμα του αριθμού μειωθεί σε 203. Εάν χρησιμοποιείτε πολλά hashtag στις αναρτήσεις και τους τροχούς σας, υπάρχει όριο 30 για αυτό επισης; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πολύ 30 hashtags στη μεμονωμένη ανάρτησή σας. Η παρακολούθηση των hashtag διευκολύνει την εμφάνιση περιεχομένου στη ροή της επιλογής σας. Η κατάργηση της παρακολούθησης κάποιου hashtag δεν θα εμφανίσει ποτέ καμία από τις αναρτήσεις που λαμβάνουν υπόψη αυτό το hashtag, εκτός εάν επισκεφθείτε χειροκίνητα αυτό το hashtag ή το χρησιμοποιήσετε στην ανάρτησή σας.

Μπορείτε να διαγράψετε τα hashtags σας στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τα hashtag σας στο Instagram. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των hashtag σας, τα hashtag που έχετε δημιουργήσει μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν ή να διαγραφούν από τον λογαριασμό σας στο Instagram. Μπορείτε να διαγράψετε τα hashtag σας από κάθε μέρος που έχετε χρησιμοποιήσει από τη λεζάντα, τα σχόλια και τους τροχούς της ανάρτησής σας. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε hashtag εάν είναι ακατάλληλα, κάτι που μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει στη διαγραφή αυτού του hashtag και θα αποκλειστεί για να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Εάν δεν θέλετε να εμφανίζονται hashtags στις ροές σας, τα αποκλείετε. Τα λεπτομερή καθοδηγούμενα βήματα για τη διαγραφή hashtag στο Instagram μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω επικεφαλίδες.

  Πώς να προσθέσετε μουσική στο Instagram σε μια ιστορία ή ανάρτηση Instagram

Θα σας αποκλείσει το Instagram για Unfollow;

Όχι, το Instagram δεν θα σας απαγορεύσει το unfollow μέχρι και εάν υπερβείτε το όριο των unfollowing λογαριασμών ανά ημέρα. Το να ακολουθείς και να μην ακολουθείς λογαριασμούς στο Instagram έχει κάποια όρια. Εάν οποιοσδήποτε λογαριασμός υπερβαίνει αυτόν τον αριθμό, αυτός ο λογαριασμός γίνεται ύποπτος για το Instagram και το Instagram ερευνά σύντομα και εφαρμόζει προσωρινή απαγόρευση σε αυτόν τον λογαριασμό. Ορισμένοι λογαριασμοί χρησιμοποιούν εξωτερικό λογισμικό, σενάρια ή εφαρμογές απλώς για να αποκτήσουν περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και να τους ακολουθήσουν αμέσως. Αυτό το είδος συμπεριφοράς θα οδηγήσει σε αποκλεισμό λογαριασμού κατά την κατάργηση παρακολούθησης λογαριασμών. Το Instagram ενθαρρύνει τους χρήστες να προωθήσουν την εργασία και την επιχείρησή τους. Αλλά αν ο χρήστης χρησιμοποιήσει μια ψευδή τεχνική προώθησης, αυτός ο λογαριασμός σίγουρα θα αποκλειστεί.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω Unfollow ένα Hashtag στο Instagram;

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση ενός hashtag στο Instagram:

  • Έχετε φτάσει το όριο unfollow της ημέρας.
  • Αυτό μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα δικτύου ή σε κακή σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Μπορεί επίσης να είναι σφάλμα ή σφάλμα στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή Instagram.
  • Συντήρηση διακομιστή ή σφάλμα στον ιστότοπο ή την εφαρμογή Instagram.

  • Το hashtag που ακολουθούσατε έχει διαγραφεί ή αποκλειστεί από το Instagram.

Πόσα Unfollows την ημέρα στο Instagram;

Σε μια μέρα, μπορείτε να διακόψετε το πολύ 203 λογαριασμούς στο Instagram και τον ίδιο αριθμό λογαριασμών που μπορείτε να ακολουθήσετε σε μια μέρα. Εάν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε περισσότερους από 203 λογαριασμούς, ορισμένοι από τους λογαριασμούς θα σταματήσουν αυτόματα όταν ο αριθμός της λίστας φτάσει τους 203. Εάν έχετε χιλιάδες ή εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, δεν μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση περισσότερων από 203 λογαριασμών σε μια μέρα. Εάν προσπαθήσετε να καταργήσετε την παρακολούθηση περισσότερων από 203 λογαριασμών, το Instagram μπορεί να αποκλείσει τον λογαριασμό σας για τέτοια ύποπτη συμπεριφορά. Σύμφωνα με το Instagram, απλώς χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας για να αυξήσετε τους ακολούθους απλώς ακολουθώντας και αφαιρώντας πολλούς λογαριασμούς.

Πώς διαχειρίζομαι τα hashtags στο Instagram;

Για να διαχειριστείτε τα hashtags στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Για νέους λογαριασμούς, πρέπει να ακολουθήσετε τουλάχιστον 20 λογαριασμούς για να ενεργοποιήσετε την επιλογή hashtag στην παρακάτω λίστα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή ανάρτηση από την οποία θέλετε να διαγράψετε το hashtag.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

5. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία.

6. Επεξεργαστείτε το hashtag και πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης για να το αποθηκεύσετε.

Έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε τα hashtags στο Instagram.

Πώς επεξεργάζεστε τα hashtags στο Instagram;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να επεξεργαστείτε τα hashtag σας στο Instagram.

Πώς να Unfollow Hashtags στο Instagram;

Για να καταργήσετε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > Παρακολούθηση.

3. Πατήστε Hashtags, Δημιουργοί και Επιχειρήσεις.

4. Πατήστε στην επιλογή Hashtags από την κορυφή.

5. Πατήστε στην επιλογή Ακολουθώντας δίπλα στο hashtag που θέλετε.

6. Πατήστε στο Unfollow από το αναδυόμενο μενού για να καταργήσετε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram.

Έτσι μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram.

Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση όλων των Hashtag στο Instagram;

Για να μάθετε πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση όλων των hashtag στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > Παρακολούθηση > Hashtags, δημιουργοί και επιχειρήσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Hashtags από την κορυφή.

4. Πατήστε στην επιλογή Following δίπλα στο hashtag που θέλετε.

5. Πατήστε Unfollow από το αναδυόμενο μενού για να καταργήσετε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram.

6. Επαναλάβετε επανειλημμένα τα βήματα 4 και 5 για να διαγράψετε όλα τα hashtags.

Αυτός είναι ο τρόπος κατάργησης της παρακολούθησης όλων των hashtag στο Instagram.

Πώς διαγράφετε τα hashtags στη ροή του Instagram;

Για να διαγράψετε hashtags στη ροή σας στο Instagram, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > επιθυμητή ανάρτηση > εικονίδιο με τρεις κουκκίδες από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

3. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία.

4. Διαγράψτε το hashtag και πληκτρολογήστε μερικές λεζάντες για την ανάρτησή σας.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε την ανάρτησή σας.

Έτσι διαγράφετε τα hashtag στη ροή του Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να καταργείτε την παρακολούθηση των hashtag στο Instagram και ποιο είναι το όριο παρακολούθησης hashtag Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.