Πώς να καταπολεμήσετε τον κορωνοϊό με [email protected] και έναν υπολογιστή παιχνιδιών

Θέλετε να βοηθήσετε στη μάχη κατά του νέου κοροναϊού; Μπορείτε να βάλετε σε λειτουργία τον επεξεργαστή γραφικών του υπολογιστή σας [email protected] Θα συμμετάσχετε σε μια στρατιά υπολογιστών που εκτελούν υπολογισμούς για να βοηθήσετε τους επιστήμονες να κατανοήσουν τον ιό.

[email protected] είναι ένα έργο κατανεμημένων υπολογιστών που υπάρχει από το έτος 2000. Πήρε το όνομά του από το “δίπλωμα πρωτεΐνης.» Εάν εγκαταστήσετε το λογισμικό και συμμετάσχετε σε ένα έργο, θα εκτελείται στο παρασκήνιο και θα χρησιμοποιεί εφεδρική ισχύ επεξεργασίας γραφικών (GPU) για την εκτέλεση υπολογισμών. Ο υπολογιστής σας θα είναι ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες υπολογιστές που εκτελούν αυτούς τους υπολογισμούς, όλοι μαζί συνεργαζόμενοι.

Το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως για να βοηθήσει στην εύρεση θεραπειών για τον καρκίνο, τη νόσο του Πάρκινσον, το Χάντινγκτον, τη γρίπη και πολλές άλλες ασθένειες. Τώρα, [email protected] βοηθά τους επιστήμονες να κατανοήσουν τη δομή του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19. Οπως και [email protected] εξηγεί ο σκηνοθέτης Γκρεγκ Μπάουμαν, η καλύτερη κατανόηση του ιού θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη φαρμάκων που σώζουν ζωές.

  Πώς να προσθέσετε μια επαφή στο Skype

Με άλλα λόγια, μπορείτε να βάλετε τη GPU του υπολογιστή σας να δουλέψει με αριθμούς που θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα και να καταπολεμήσουν τον νέο κορωνοϊό. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες για το πώς [email protected] “προσομοιώνει τη δυναμική των πρωτεϊνών COVID-19 για να αναζητήσει νέες θεραπευτικές ευκαιρίες” στον ιστότοπο του έργου.

Αυτή η εργασία εξαρτάται από τη GPU και απαιτεί υλικό γραφικών NVIDIA ή AMD. Λειτουργεί καλύτερα σε υπολογιστές με ισχυρό υλικό γραφικών.

Για να βάλετε τον υπολογιστή σας να δουλέψει για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, κατεβάστε το [email protected] εγκαταστάτης και εκτελέστε το για να εγκαταστήσετε το λογισμικό. Είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux. Θα δείξουμε πώς λειτουργεί στα Windows εδώ.

Μόλις εγκαταστήσετε το [email protected] λογισμικό, θα μεταφερθείτε στο https://client.foldingathome.org/ σελίδα, όπου μπορείτε να ελέγξετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να διπλώσετε ανώνυμα ή να ορίσετε μια ταυτότητα.

Εάν δημιουργήσετε μια ταυτότητα, μπορείτε να παρακολουθείτε την εργασία σας και να κερδίσετε σημεία. Μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με άλλα άτομα και να διαγωνιστείτε για να δείτε ποιος μπορεί να κερδίσει τους περισσότερους πόντους—μόνο λίγο φιλικό ανταγωνισμό.

  Πριν από το Mac OS X: Τι ήταν το NeXTSTEP και γιατί το αγάπησαν οι άνθρωποι;

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ορίσετε ταυτότητα—μπορείτε απλώς να επιλέξετε «Δίπλωμα ως ανώνυμο» και να κάνετε κλικ στο «Έναρξη αναδίπλωσης» για να ξεκινήσετε.

Για να βεβαιωθείτε ότι βοηθάτε στην έρευνα για τον COVID-19, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η “Οποιαδήποτε ασθένεια” στο πλαίσιο “Υποστηρίζω την καταπολέμηση της έρευνας”. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη επιλογή. Με ενεργοποιημένο, [email protected] θα δώσει προτεραιότητα στις εργασίες που σχετίζονται με τον νέο κορωνοϊό.

Η εργασία μπορεί να μην είναι διαθέσιμη αμέσως και ο πελάτης σας μπορεί να εργάζεται σε άλλες ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ, ο καρκίνος, η νόσος του Χάντινγκτον ή η νόσος του Πάρκινσον, ενώ περιμένει για θέσεις εργασίας για τον COVID-19. Αφήστε το να λειτουργεί στο παρασκήνιο και θα ξεκινήσει αυτόματα οποιαδήποτε διαθέσιμη εργασία.

ο [email protected] Το λογισμικό θα παραμείνει σε λειτουργία στο παρασκήνιο—ακόμα και όταν έχετε κλείσει την ιστοσελίδα. Θα χρησιμοποιήσει αυτόματα τυχόν εφεδρικούς πόρους και θα ξεφύγει από τη μέση όταν χρησιμοποιείτε τη GPU σας για άλλους σκοπούς, όπως να παίζετε ένα παιχνίδι υπολογιστή.

  Τι είναι το τσιπ M1 της Apple για Mac;

Ψάξτε για το [email protected] εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων του υπολογιστή σας (συρτάρι συστήματος) για να βρείτε επιλογές, να το θέσετε σε παύση ή να τερματίσετε το λογισμικό και να αποτρέψετε την εκτέλεσή του.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να συμμετέχετε, κατευθυνθείτε στο Uninstall ή αλλάξτε μια λίστα προγραμμάτων στα Windows και απεγκαταστήστε το πρόγραμμα “FAHClient”.

Ακόμη και η NVIDIA έχει ζητήσει από τους παίκτες να εγκαταστήσουν [email protected] και να δωρίσουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα υπολογιστική ισχύ μπορεί να έχουν. Οι υπολογιστές σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά σε αυτό Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα έργα SARS-CoV-2 σε [email protected]. Θα βρείτε επίσης ενημερώσεις για [email protected]σελίδα ειδήσεων του.

PC Gamers, ας βάλουμε αυτές τις GPU να λειτουργήσουν.

Ελάτε μαζί μας και τους φίλους μας στο @OfficialPCMR στην υποστήριξη [email protected] και δωρίζοντας αχρησιμοποίητη υπολογιστική ισχύ GPU για την καταπολέμηση του COVID-19!

Μάθετε περισσότερα → https://t.co/EQE4u7xTZT pic.twitter.com/uO0ZCq8PEv

— NVIDIA GeForce (@NVIDIAGEForce) 13 Μαρτίου 2020