Πώς να καθαρίσετε τη θύρα φόρτισης iPhone

Ένα iPhone έχει μερικά από τα καλύτερα υλικά όταν πρόκειται για smartphone. Τα νεότερα μοντέλα iPhone είναι πλέον, κάπως αδιάβροχα, αν και δεν πρέπει να πάρετε ένα για κολύμπι. Το υλικό συνεχίζει να βελτιώνεται κάθε χρόνο, ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εξακολουθεί να είναι ένας υπολογιστής και πρέπει να συντηρηθεί.

Θύρα φόρτισης iPhone

Ένα iPhone φέρει την αποκλειστική θύρα φόρτισης της Apple. ένα λιμάνι αστραπή. Η τεχνολογία είναι υγιής, αλλά μια θύρα Lightning μπορεί να καταστραφεί εάν δεν καθαριστεί σωστά. Εάν επιτραπεί η συσσώρευση βρωμιάς στη θύρα, μπορεί να οδηγήσει σε αργή φόρτιση ή καθόλου φόρτιση. Στα iPhone, η θύρα lightning διπλασιάζεται και ως θύρα ήχου. Προβλήματα με τη θύρα φόρτισης μπορεί επίσης να έχουν ως αποτέλεσμα προβλήματα με τον ήχο.

  Πώς να διαγράψετε μια επαφή στο WeChat

Καθαρίστε τη θύρα φόρτισης iPhone

Ακαθαρσίες και χνούδια μπορεί να συσσωρευτούν στη θύρα φόρτισης υπερωρίες. Δεν πρόκειται να βουλώσει μέσα σε μήνες, αλλά θα πρέπει να το διατηρείτε καθαρό.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να πάρετε έναν φωτεινό φακό για να σας βοηθήσει με τον καθαρισμό. Το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε τη θύρα είναι ξύλινη οδοντογλυφίδα. Φροντίστε να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο, όπως μια καρφίτσα, μια μπατονέτα ή κάτι από πλαστικό.

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. πατήστε την ένταση του ήχου και μετά το κουμπί απενεργοποίησης. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Siri/Sleep/Wake. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.

  Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Καιρός που δεν ενημερώνεται στο iPhone

Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνο, θα μπορείτε να λάμπετε φως στη θύρα πιο εύκολα και θα έχετε ελεύθερο χέρι για να καθαρίσετε τη θύρα.

Χρησιμοποιήστε την οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσετε απαλά τη βρωμιά ή τα χνούδια που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στη θύρα. Χρησιμοποιήστε τον φακό για να δείτε πού στοχεύετε με την οδοντογλυφίδα. Μια οδοντογλυφίδα είναι απίθανο να βλάψει τη θύρα, αλλά δεν πρέπει απλώς να την μπλοκάρετε μέσα στα τυφλά. Αν δείτε περιοχές όπου υπάρχει βρωμιά, στοχεύστε σε αυτές.

Η σκουριά δεν μπορεί να καθαριστεί από μια θύρα. Εάν υποψιάζεστε ότι η θύρα έχει σκουριάσει, πάρτε το τηλέφωνο για επισκευή. Μην χρησιμοποιείτε χημικά για να το καθαρίσετε.

  Πώς να αναζητήσετε το κείμενο σε πολλά αρχεία PDF χωρίς να τα ανοίξετε

συμπέρασμα

Εάν το iPhone σας δεν φορτίζεται ή φορτίζεται αργά, είναι πιθανό η θύρα να χρειάζεται καθαρισμό. Είναι επίσης πιθανό να έχει καταστραφεί το καλώδιο που χρησιμοποιείτε ή η πρίζα. Προσπαθήστε να το αλλάξετε επίσης εάν ο καθαρισμός δεν κάνει τη δουλειά του. Εάν έχετε πέσει το τηλέφωνό σας από μεγάλο ύψος, κάτι μπορεί να έχει χαλάσει. Είναι καλύτερο να το πάρετε για έλεγχο εάν ο καθαρισμός της θύρας δεν διορθώσει το πρόβλημα.

The post Πώς να καθαρίσετε τη θύρα φόρτισης iPhone εμφανίστηκε πρώτα στο wdzwdz.