Πώς να κάνετε Root Android TV Box

Ας δούμε αν είστε άτομο που του αρέσει να πειραματίζεται με την τεχνολογία πριν προχωρήσουμε στο θέμα. Απαντήστε στις ερωτήσεις που ακολουθούν για ανάλυση εάν ανήκετε στην κατηγορία. Θέλετε να μετατρέψετε μια συνηθισμένη τηλεόραση LCD ή LED σε μια Smart TV που ακούει τις εντολές σας; Εάν υπάρχει λύση στην προηγούμενη ερώτηση, θα θέλατε να κάνετε αλλαγές σε αυτήν; Εάν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις είναι ναι, δοκιμάστε να διαβάσετε το άρθρο μέχρι το τέλος. Λοιπόν, η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι το Android TV box εν συντομία. Θα δείτε μια λεπτομερή απάντηση στην ενότητα με το καλύτερο unrooted Android TV box. Η απάντηση στην τελευταία ερώτηση είναι το Root Android TV box ή το Jailbreak Android TV box. Οι όροι root ή jailbreak είναι τεχνικά οι ίδιοι, επομένως το άρθρο θα επικεντρωθεί στο θέμα jailbreak Android box. Μπορεί να είναι μια ευρέως αποδεκτή πρακτική που απαιτεί τη λήψη ορισμένων προληπτικών μέτρων, επομένως διαβάστε όλες τις ενότητες σε αυτό το άρθρο για καλύτερη κατανόηση.

Πώς να κάνετε Root Android TV Box

Τα πλεονεκτήματα του rooting του Android TV box εξηγούνται σε αυτήν την ενότητα.

  • Πλήρης πρόσβαση στον κατάλογο συστήματος του Android TV box: Η ριζοβολία του κουτιού Android TV σάς δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία συστήματος και μπορείτε να τροποποιήσετε τα αρχεία στον κατάλογο συστήματος.

  • Πραγματοποίηση αλλαγών στο λειτουργικό σύστημα: Η ριζοβολία του κουτιού Android TV σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα του κουτιού σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα περιεχόμενα και τις προδιαγραφές του λειτουργικού συστήματος καθώς απενεργοποιεί την ενσωματωμένη δυνατότητα ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος.

  • Προσαρμογή και λήψη μη συμβατών εφαρμογών: Κάνοντας root το κουτί Android TV, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που κατά τα άλλα δεν είναι συμβατές με τη συσκευή σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις εφαρμογές στο κουτί Android TV σας κάνοντας root τη συσκευή.

  • Προσθήκη άλλων μη υποστηριζόμενων εφαρμογών: Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές όπως το Kodi στη συσκευή σας, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τη δυνατότητα ασφαλείας της συσκευής. Αφού κάνετε root το πλαίσιο Android TV, μπορείτε να προσθέσετε τις εφαρμογές με ευκολία.

  • Κατάργηση ανεπιθύμητων ενσωματωμένων εφαρμογών: Εάν είστε πολύ ενοχλημένοι με τις ενσωματωμένες εφαρμογές και θέλετε να τις τροποποιήσετε, τότε μπορείτε να κάνετε root τη συσκευή σας και να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές με ευκολία.

  • Προσθήκη υπηρεσίας VPN: Τα περισσότερα κουτιά Android TV δεν σας επιτρέπουν να προσθέσετε ειδικές λειτουργίες όπως μια υπηρεσία VPN. Μπορείτε να προσθέσετε μια υπηρεσία VPN εάν το Android TV box σας είναι root.

  • Προσαρμογή οπτικών διατάξεων: Τα περισσότερα κουτιά Android TV δεν σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε και να κάνετε αλλαγές στις οπτικές διατάξεις της συσκευής σας. Με το root της συσκευής, μπορείτε να προσαρμόσετε τις οπτικές διατάξεις και να τροποποιήσετε τη διεπαφή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

  • Εγκατάσταση προσαρμοσμένων ROM: Εάν έχετε κωδικούς και θέλετε να τους εκτελέσετε στο κουτί Android TV σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις προσαρμοσμένες ROM κάνοντας root τη συσκευή.

  • Καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Κάνοντας root το κιβώτιο Android TV, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας θέτοντας σε αδρανοποίηση τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται στη συσκευή. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τις συγκεκριμένες εφαρμογές που σας αρέσουν με υψηλή ισχύ και με καλή εξοικονόμηση ενέργειας έρχεται καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

  • Overclocking ταχύτητας συσκευής: Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το αργό πλαίσιο Android TV, μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα του ρολογιού κάνοντας root στη συσκευή. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή με μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς διακοπές και ενοχλήσεις.

Μειονεκτήματα της ριζοβολίας Android TV Box

Ακολουθούν μερικά μειονεκτήματα της ριζοβολίας του Android TV Box.

  • Καμία κάλυψη εγγύησης κατασκευαστή ή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας: Εάν έχετε κάνει root το κουτί σας Android TV, το κάλυμμα εγγύησης που παρέχεται τόσο από τον κατασκευαστή όσο και από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να μην ισχύει και μπορεί να καταλήξετε να καταστρέψετε τη συσκευή σας.

  • Οι εφαρμογές πνευματικών δικαιωμάτων ενδέχεται να μην λειτουργούν: Εάν έχετε ορισμένες εφαρμογές που απαιτούν από εσάς να αποδεχτείτε την άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε περαιτέρω πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές εάν έχετε ριζώσει το Android TV box σας.

  • Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις: Καθώς η ριζοβολία του κουτιού Android TV σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένες ROM. δεν μπορείτε να περιμένετε μηνύματα ενημέρωσης από τους επίσημους ιστότοπους. Στη χειρότερη περίπτωση, ενδέχεται να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε περαιτέρω τις ενημερώσεις για τη συσκευή.

  • Κίνδυνος απειλής από ιούς στο Android TV κουτί σας: Εφόσον το ριζικό πλαίσιο Android TV είναι ανοιχτό στην εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού, ενδέχεται να υπόκεινται στην εγκατάσταση οποιωνδήποτε αρχείων κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας. Ως εκ τούτου, ο κίνδυνος απειλής ιού για τη συσκευή σας μπορεί να καταλήξει να διακυβεύσει τη λειτουργικότητα της συσκευής.

Προληπτικά Βήματα

Τα απαραίτητα προληπτικά βήματα που πρέπει να εκτελεστούν πριν από την ριζοβολία του πλαισίου Android TV παρατίθενται παρακάτω.

  • Εγκατάσταση λογισμικού προστασίας από ιούς: Καθώς το ριζωμένο πλαίσιο Android TV είναι ανοιχτό σε οποιοδήποτε λογισμικό, συνιστάται να εγκαταστήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς στη συσκευή σας για να αποτρέψετε την είσοδο κακόβουλων αρχείων. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως προστατευτικό στρώμα για τη χρήση των εφαρμογών και άλλων λειτουργιών.

  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του Android TV box: Εάν έχετε κάνει root το Android TV box, ενδέχεται να χάσετε όλες τις λεπτομέρειες, όπως σημαντικά αρχεία και διαπιστευτήρια σύνδεσης για τις εφαρμογές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων από το Android TV κουτί σας πριν κάνετε root τη συσκευή σας.

  • Ενεργοποίηση υπηρεσίας VPN στο κουτί σας Android TV: Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε υπηρεσία Torrent, πρέπει να ενεργοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να προστατεύσετε το κουτί Android TV σας από ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων και για άλλους λόγους ασφαλείας.

Διαμόρφωση ρυθμίσεων Android TV Box

Το πρώτο προκαταρκτικό βήμα για να κάνετε jailbreak Android box είναι να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Δεδομένου ότι θα σας ζητηθεί να προσθέσετε εφαρμογές από λογισμικό τρίτων για να σας βοηθήσουν να κάνετε root τη συσκευή, πρέπει να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ώστε να επιτρέπονται τέτοιες εφαρμογές.

1. Συνδέστε το Android TV box στην τηλεόρασή σας και ενεργοποιήστε το Android TV Box.

2. Στο διαθέσιμο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις για να εκκινήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην τηλεόρασή σας.

3. Στην ενότητα Προσωπικά, κάντε κλικ στο κουμπί Ασφάλεια και περιορισμοί για να ανοίξετε την οθόνη Ρυθμίσεις ασφαλείας.

4. Στην ενότητα Διαχείριση συσκευής, κάντε εναλλαγή στη ρύθμιση Άγνωστες πηγές για να επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαμόρφωσης.

Εφαρμογές τρίτων για ρίζα Android TV Box

Αυτή η ενότητα θα συζητήσει τις εφαρμογές τρίτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την jailbreak του Android TV box.

Οι εφαρμογές που εξηγούνται παρακάτω πρέπει να εγκατασταθούν χρησιμοποιώντας μια πρόσθετη εφαρμογή στην τηλεόρασή σας. Φροντίστε να ακολουθήσετε τα βήματα με τη σειρά που αναφέρεται για να αποφύγετε οποιαδήποτε διακοπή στη διαδικασία.

1. KingRoot

Το KingRoot είναι μια δωρεάν εφαρμογή και δεν απαιτείται να έχετε συνδρομή επί πληρωμή για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία και να κάνετε jailbreak Android box. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν είναι περίπλοκη και μπορείτε να κάνετε root το Android TV box με ευκολία.

1. Συνδέστε το κουτί Android TV με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της KingRoot και κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης στην τηλεόρασή σας.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Τελευταία έκδοση και ακολουθήστε τις εντολές που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του αρχείου .apk.

4. Τώρα, εκκινήστε την εφαρμογή Google Play Store στην τηλεόρασή σας και εγκαταστήστε την εφαρμογή Downloader στην τηλεόρασή σας.

5. Εκκινήστε την εφαρμογή Downloader αφού εγκατασταθεί και εγκαταστήστε την εφαρμογή KingRoot.

6. Εκκινήστε την εφαρμογή KingRoot από το μενού και κάντε κλικ στο κουμπί TRY TO ROOT στη σελίδα για να κάνετε root το κουτί Android TV σας.

7. Αφού γίνει root το πλαίσιο Android TV, η εφαρμογή KingRoot θα επιστρέψει στην αρχική της σελίδα.

2. Framaroot

Το Framaroot είναι μια άλλη τέτοια εφαρμογή που πρέπει να εγκατασταθεί στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Android TV box χειροκίνητα. Μπορείτε να κάνετε jailbreak Android box ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδέστε το κουτί Android TV με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της Framaroot και πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου εγκατάστασης στην τηλεόρασή σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη APK.

3. Ακολουθήστε τις εντολές που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του αρχείου .apk.

4. Τώρα, εκκινήστε την εφαρμογή Google Play Store στην τηλεόρασή σας και εγκαταστήστε την εφαρμογή Downloader στην τηλεόρασή σας.

5. Εκκινήστε την εφαρμογή Downloader αφού εγκατασταθεί και εγκαταστήστε την εφαρμογή Framaroot.

6. Εκκινήστε την εφαρμογή Framaroot και στην οθόνη επιλογής εκμετάλλευσης, επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση Superuser και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση.

7. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο μήνυμα προτροπής επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ριζοβολίας.

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τη χρήση της τηλεόρασης ως πλατφόρμας για την ριζοβολία του κουτιού Android TV, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που δίνονται παρακάτω για να κάνετε root τη συσκευή χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας.

3. Ένα κλικ Root

Η εφαρμογή One Click Root είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή για jailbreak του Android box και απαιτεί να έχετε συνδρομή επί πληρωμή. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή και μπορεί να γίνει γρήγορα.

1. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής One Click Root στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας.

2. Συνδέστε το Android TV box στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB και κάντε κλικ στο κουμπί START ROOT NOW για λήψη της εφαρμογής για την επιλεγμένη συσκευή.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και στο παράθυρο ρυθμίσεων ΕΠΙΛΟΓΕΣ προγραμματιστή, ενεργοποιήστε τις επιλογές εντοπισμού σφαλμάτων ADB και Εντοπισμός σφαλμάτων USB για να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις.

4. Εκτελέστε το λογισμικό One Click Root που κατεβάσατε κάνοντας κλικ στο κουμπί ROOT NOW και θα μπορείτε να κάνετε root το κουτί Android TV σας.

4. Kingo ROOT

Η εφαρμογή Kingo ROOT σάς επιτρέπει να κάνετε root το Android TV box με λίγα μόνο κλικ και μπορείτε να κάνετε jailbreak του Android box σε λίγα βήματα.

1. Συνδέστε το κουτί Android TV στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο για το Kingo ROOT και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για Windows στην αρχική σελίδα.

3. Εκκινήστε το ληφθέν αρχείο android_root.exe κάνοντας διπλό κλικ πάνω του.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο στο παράθυρο Setup για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

5. Στην οθόνη Άδεια χρήσης, επιλέξτε την επιλογή Αποδέχομαι τη συμφωνία και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να συνεχίσετε.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Finish στο παράθυρο Kingo Android ROOT Setup Wizard για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

7. Στο λογισμικό Kingo ROOT, μεταβείτε στο παράθυρο Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην ενότητα ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ.

8. Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB ενεργοποιώντας τη ρύθμιση στην ενότητα.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί One Click Root για να ξεκινήσετε το rooting του κουτιού Android TV και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πώς να επαληθεύσετε τη ρίζα

Για να ελέγξετε εάν το πλαίσιο Android TV είναι ριζωμένο ή όχι, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση χρησιμοποιώντας μια απλή λειτουργία εκτέλεσης στην εφαρμογή Root Checker. Η ενότητα εξηγεί τη μέθοδο ελέγχου της κατάστασης της συσκευής χρησιμοποιώντας την τηλεόρασή σας.

1. Συνδέστε το Android TV box με την τηλεόρασή σας και εκκινήστε την εφαρμογή Google Play Store στην τηλεόρασή σας.

2. Κατεβάστε την εφαρμογή Root Checker στην τηλεόρασή σας, επιλέξτε τη Βασική έκδοση της εφαρμογής και ξεκινήστε την εφαρμογή αφού εγκατασταθεί.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα VERIFY ROOT και κάντε κλικ στο κουμπί VERIFY ROOT στην ενότητα Verify Root Status με τις λεπτομέρειες του πλαισίου Android TV για να ξεκινήσει ο έλεγχος.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ελέγξτε εάν το κουτί Android TV σας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία ή όχι.

8 Best Unrooted Android TV Box

Υπάρχουν πολλά κουτιά Android TV με διάφορους παράγοντες, όπως επεξεργαστή, κατασκευαστή, κ.λπ. Η ανάγκη επιλογής του καλύτερου κουτιού Android TV χωρίς ρίζες είναι επιτακτικός παράγοντας εάν σχεδιάζετε μια καλή διάρκεια ζωής. Το αναφερόμενο πλαίσιο Android TV περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες με τη συσκευή υψηλής απόδοσης στην κορυφή έως τη φθηνότερη και βασική συσκευή στο τέλος της σειράς. Διαβάστε όλες τις προδιαγραφές και επιλέξτε το πιο κατάλληλο Android TV box. Λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα της εφαρμογής για την ερώτηση του πλαισίου Android TV root και επιλέξτε αυτή που υποστηρίζει τέτοιες εφαρμογές. Μπορείτε να λάβετε υπόψη τους παράγοντες όπως η RAM και ο αποθηκευτικός χώρος για να εξετάσετε τις επιλογές.

1. Chromecast με Google TV

Το Chromecast με Google TV είναι η τέλεια επιλογή ως κιβώτιο Android TV.

  • Το κουτί σας παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ανάλυση 4K και επιτρέπει τη ροή HDR.
  • Υποστηρίζεται επίσης από ένα εύχρηστο, μικρό και καλοφτιαγμένο τηλεχειριστήριο με κομψό και συμπαγή σχεδιασμό.
  • Το αξιοσημείωτο πλεονέκτημα της χρήσης του τηλεχειριστηρίου είναι ότι υποστηρίζει Dolby Vision/Atmos.
  • Το λογισμικό Google TV προσφέρει νέες δυνατότητες και αναβαθμισμένα σχέδια για την εικόνα που σας επιτρέπει να έχετε τη νέα εμφάνιση του Google UI και η διεπαφή Google TV είναι εξαιρετική.
  • Ο επεξεργαστής του κουτιού είναι Amolgic S905X3 που επιτρέπει την ομαλή εκτέλεση των λειτουργιών στο κουτί.
  • Το κουτί σας παρέχει χώρο RAM 2 GB και μπορεί να χωρέσει έως και 8 GB.
  • Η τιμή του κουτιού είναι η πιο προσιτή σε σύγκριση με τις τάσεις της αγοράς.
  • Σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σχεδόν σε κάθε υπηρεσία ροής.
  • Το τηλεχειριστήριο, ωστόσο, διαθέτει περιορισμένο αριθμό κουμπιών, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να έχετε εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές.
  • Ένας άλλος περιορισμός της χρήσης του Chromecast είναι ότι υπάρχουν λίγα ανεπίλυτα σφάλματα και δυσλειτουργίες.

2. NVIDIA Shield TV

Η NVIDIA Shield TV είναι μια καλή επιλογή εάν αναζητάτε μακροπρόθεσμη διατήρηση του κουτιού Android TV.

  • Το κουτί έχει ένα κομψό και συμπαγές σχέδιο που μοιάζει περισσότερο με ένα μικρό σωλήνα παρά με ένα κουτί.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία παιχνιδιών cloud NVIDIA ή στο NVIDIA GeForce Now που σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια υπολογιστή στην τηλεόραση.
  • Προσφέρει αναβάθμιση 4K και παρέχει ανάλυση HDR που συνοδεύεται από ταχύτερο επεξεργαστή ή το NVIDIA Tegra X1+.
  • Υποστηρίζει επίσης Dolby Vision και Dolby Atmos και έχει αναβάθμιση AI που μετατρέπει το περιεχόμενο HD σε ανάλυση 4K.
  • Το μέγεθος RAM του κουτιού είναι 2 GB και μπορεί να καταλαμβάνει χώρο αποθήκευσης έως και 8 GB, καθώς διαθέτει υποδοχή κάρτας για microSD.
  • Εάν θέλετε να έχετε ενσύρματη σύνδεση, υπάρχει μια παροχή υποδοχής Ethernet.
  • Το κουτί συνοδεύεται από ένα premium τηλεχειριστήριο, το οποίο είναι ένα άνετο τριγωνικό τηλεχειριστήριο και υπάρχει ένα χαμένο χαρακτηριστικό τηλεχειριστηρίου στο κουτί.
  • Η συσκευή λαμβάνει συχνές ενημερώσεις, καθιστώντας την πιο χρήσιμη από τις υπόλοιπες στη λίστα.
  • Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι η τιμή του κουτιού δεν είναι προσιτή, αλλά μπορεί να υπολογιστεί λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη που προσφέρει.

3. NVIDIA Shield TV Pro

Το NVIDIA Shield Pro είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της τηλεόρασης NVIDIA Shield και έχει καλύτερες δυνατότητες από την προηγούμενη έκδοση.

  • Ο επεξεργαστής είναι NVIDIA Tegra X1+ και παρέχει παρόμοια βασικά χαρακτηριστικά με αυτή της τηλεόρασης NVIDIA Shield.
  • Η ποιότητα εικόνας που προσφέρει αυτό το Android TV box είναι διαθέσιμη σε ανάλυση 4K και HDR.
  • Εκτός από το τηλεχειριστήριο αναβάθμισης 4K και premium, διαθέτει επιπλέον RAM ή χώρο αποθήκευσης και διαθέτει θύρες USB πλήρους μεγέθους.
  • Μπορείτε επίσης να συνδέσετε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, κεραίες over-the-air και πληκτρολόγια ως περιφερειακά χρησιμοποιώντας τις θύρες USB στο πίσω μέρος.
  • Μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το Android TV box ως διανομέα SmartThings, καθώς υποστηρίζει μια ποικιλία λειτουργιών.
  • Διαθέτει χώρο RAM 3 GB και αποθηκευτικό χώρο 16 GB που σας προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης Dolby Vision και Dolby Atmos.
  • Το premium τηλεχειριστήριο που συνοδεύει το κουτί έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία χαμένου τηλεχειριστηρίου.
  • Το μέγεθος του κουτιού είναι, ωστόσο, μεγαλύτερο και λίγο ακριβό από τη βασική έκδοση.
  • Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για ισχυρούς χρήστες που αγαπούν να έχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός κουτιού Android TV.

4. TiVo Stream 4K

Το TiVo Stream 4K είναι επίσης ένα από τα καλύτερα κουτιά Android TV.

  • Το TiVo Stream 4K έχει τον επεξεργαστή Amolgic S905Y2 και είναι μια καλή επιλογή για εξοικονόμηση χρημάτων.
  • Υποστηρίζει εικόνες σε ανάλυση 4K και HDR, αλλά δεν διαθέτει δυνατότητα αναβάθμισης 4k.
  • Το κουτί υποστηρίζει επίσης Dolby Vision και Dolby Atmos και είναι εύκολο να ρυθμίσετε αυτό το κουτί για την τηλεόρασή σας.
  • Αυτό είναι ένα κουτί Android TV που διαθέτει 2 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικό χώρο.
  • Μπορείτε να ενσωματώσετε κανάλια Sling TV και να αναζητήσετε ζωντανά κανάλια στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το αριθμητικό πληκτρολόγιο στο τηλεχειριστήριο.
  • Το τηλεχειριστήριο για το Android TV box διαθέτει φωνητικό έλεγχο με εύκολη πρόσβαση στο Google Assistant.
  • Η αποκλειστική εφαρμογή TiVo Stream σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις εκπομπές και τις ταινίες με βάση τις συστάσεις και τις προτιμήσεις σας.
  • Η εφαρμογή παρέχει επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, καθιστώντας την εφαρμογή μια επιπλέον πρόσθετη λειτουργία.

5. onn. Συσκευή ροής Android TV UHD

Το onn. Η συσκευή ροής Android TV UHD είναι το φθηνότερο κουτί Android TV στην αγορά.

  • Το κουτί διαθέτει επεξεργαστή Amlogic S905Y2 και υποστηρίζει εικόνες σε HDR και η προσφερόμενη ποιότητα εικόνας είναι 4K UHD.
  • Υποστηρίζει επίσης το Dolby Atmos και διαθέτει χώρο RAM 2 GB και μη επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 8 GB.
  • Το τηλεχειριστήριο που συνοδεύει το κουτί διαθέτει ένα αποκλειστικό κουμπί Βοηθού για τον Βοηθό Google εκτός από τα κανονικά χειριστήρια της τηλεόρασης.
  • Το τηλεχειριστήριο έχει τέσσερις συντομεύσεις για τις καλύτερες υπηρεσίες ροής και μπορείτε εύκολα να τις έχετε πρόσβαση πατώντας αυτά τα κουμπιά.
  • Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει σύνδεση Dolby Vision και Wi-Fi.

6. Xiaomi Mi Box S

Το Xiaomi Mi Box S είναι ένας τύπος κουτιού Android TV σε χαμηλή τιμή και με καλά οφέλη.

  • Διαθέτει υποστήριξη 4K και HDR για την εικόνα που είναι παρόμοια με την τηλεόραση NVIDIA Shield.
  • Προσφέρει επίσης ένα καθαρό δέρμα Android TV και μπορείτε να βρείτε όλα τα πρόσθετα παρόμοια με το πλαίσιο TiVo Stream 4K Android TV.
  • Το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία έχει απλοποιημένο σχεδιασμό και μπορείτε να βρείτε το Mi TV stick στη διάταξη των κουμπιών.
  • Η συσκευή ενδέχεται να μην εξασφαλίζει αδιάλειπτη απόδοση και μπορεί να υπάρχουν περιστασιακές καθυστερήσεις στη χρήση του κουτιού.

7. Xiaomi Mi TV Stick

Το Xiaomi Mi TV Stick είναι ιδανικό αν ψάχνετε για μια βασική έκδοση του Android TV box.

  • Η προσφερόμενη ποιότητα εικόνας είναι ανάλυση 1080 p αντί 4K.
  • Το κουτί είναι πολύ προσιτό λόγω των περιορισμένων χαρακτηριστικών και του απλού σχεδιασμού χαμηλού προφίλ.

8. Dynalink

Το Dynalink είναι άλλο ένα από τα καλύτερα κιβώτια Android TV.

  • Το Dynalink Android TV box έχει τον επεξεργαστή Amolgic S905Y2.
  • Διαθέτει ροή βίντεο 4K HDR και παρέχει χώρο RAM 2 GB με μη επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης 8 GB.
  • Το κουτί είναι ελαφρύ και φορητό, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για συχνές τροποποιήσεις.
  • Μπορεί να επιτρέπει την υποστήριξη Dolby Audio κατά καιρούς και δεν είναι συμβατό με το Dolby Vision.
  • Το τηλεχειριστήριο για το κουτί έχει μια λειτουργία που του επιτρέπει να ελέγχεται με φωνητικές εντολές από το κουμπί Βοηθός στη μέση.
  • Ορισμένα κουμπιά σας κατευθύνουν σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix και το YouTube και υπάρχει ένα κουμπί για πρόσβαση στο Google Play.
  • Υπάρχουν δύο θύρες σε αυτό το κουτί, μια θύρα micro USB για τροφοδοσία και η άλλη μια θύρα HDMI.

***

Ο κύριος σκοπός του άρθρου είναι να παρέχει τις εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε root στο Android TV box. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για να κάνετε jailbreak στο Android box και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με την επιλογή και την ευκολία σας. Με το root, μπορείτε να κάνετε jailbreak στο Android TV box και οι δυνατότητες στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μετά τη διαδικασία περιγράφονται στο άρθρο. Επιπλέον, μια λίστα με το καλύτερο μη ριζωμένο πλαίσιο Android TV που μπορείτε να αγοράσετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο, χρησιμοποιήστε την ενότητα σχολίων για να μας πείτε τις σκέψεις σας.

  Προσαρμόσιμο ημερολόγιο που ακολουθεί την εβδομάδα εργασίας σας [Android]