Πώς να κάνετε Remix Snaps στο Snapchat

Το Snapchat εισήγαγε μια λειτουργία Remix, η οποία είναι ο νέος τρόπος της εταιρείας να επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν στα Snaps και τις ιστορίες από φίλους. Ανακοινώθηκε νωρίτερα τον Ιούνιο του 2022, η λειτουργία είναι τώρα διαθέσιμη στους χρήστες Snapchat σε Android και iPhone. Σε αυτό το άρθρο, περιγράψαμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα και να αναμίξετε τα Snaps στο Snapchat.

Remix Snaps στο Snapchat (2022)

Τι είναι η δυνατότητα Snapchat Remix;

Το Snapchat Remix είναι μια λειτουργία που μοιάζει με το TikTok Duet που σας επιτρέπει να αντιδράτε στα Snaps και τις Ιστορίες των φίλων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για να καταγράψετε και να στείλετε απαντήσεις σε Snaps από άλλους χρήστες του Snapchat. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε remix των δικών σας παλιών Snaps από την καρτέλα Memories. Ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε remix στο παράθυρο συνομιλίας του φίλου σας, αξίζει επίσης να αναφέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του remix του Snapchat ακόμα.

  Πώς να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ιστορία στην εφαρμογή Snapchat

Επιπλέον, εάν είστε χρήστης του Instagram, τότε μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε Remix Reels στο Instagram για να αντιδράτε και να απαντάτε σε σύντομα βίντεο που κοινοποιούνται από άλλους στην πλατφόρμα. Με αυτό το πρόβλημα, ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε Remix Snaps:

Πώς να κάνετε Remix Snaps στο Snapchat

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το εικονίδιο ατόμων στην κάτω γραμμή πλοήγησης για να μεταβείτε στην ενότητα “Ιστορίες”. Τώρα, πατήστε στην ιστορία του φίλου σας που θέλετε να κάνετε remix.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το κάθετο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Remix Snap” για να αντιδράσετε στην ιστορία στο Snapchat.

  Πώς να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat

3. Τώρα θα έχετε πρόσβαση στο σκόπευτρο της κάμερας για να απαντήσετε στο Snap. Συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στην οθόνη για να τοποθετήσετε την απάντησή σας ή να χρησιμοποιήσετε ειδικά εφέ ενώ αντιδράτε στο αρχικό Snap. Πατήστε το κουμπί κλείστρου στο κάτω μέρος για εγγραφή και επιβεβαίωση του remix. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Αποστολή για να στείλετε το remix στο Snapchat.

Συνεργαστείτε με φίλους χρησιμοποιώντας το Snapchat Remix

Λοιπόν, ορίστε το. Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε remix Snaps στο Snapchat. Αν και το Snapchat Remix δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο τα αντίστοιχα TikTok Duets ή Instagram Reel, είναι ένας διασκεδαστικός (και ιδιωτικός) τρόπος να αντιδράτε στις τελευταίες ενημερώσεις των φίλων σας. Εν τω μεταξύ, εάν είστε νέοι στο Snapchat, μπορεί επίσης να βρείτε χρήσιμο τον οδηγό μας για την αλλαγή των emoji του Snapchat και τη δημιουργία δημοσκοπήσεων Snapchat.

  Το Friendmoji δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε