Πώς να κάνετε P2E στο πρώτο παιχνίδι πολλαπλών αλυσίδων στον κόσμο

Το Blockchain Monster Hunt είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών αλυσίδων που σας ανταμείβει με μάρκες κρυπτογράφησης για τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι. Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί ο μηχανισμός παιξίματος για να κερδίσετε;

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών που βασίζεται στο Blockchain και στο Metaverse είχε τεράστια άνοδο τα τελευταία χρόνια. Το μέγεθος της αγοράς του παγκόσμιου gaming blockchain αναμένεται να ξεπεράσει τα 104 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028. Εντυπωσιακό σωστά;

Επιπλέον, οι παίκτες έχουν μετατραπεί σε πλατφόρμες παιχνιδιών που βασίζονται στο Metaverse για να κερδίσουν ανταμοιβές μαζί με μια καλύτερη εμπειρία. Η αγορά επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) αναμένεται να φτάσει σε περισσότερους από 2.500 εκατομμύρια χρήστες έως το 2027.

Το Blockchain Monster Hunt είναι ένα δημοφιλές θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών στον χώρο της κρυπτογράφησης. Ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που βασίζεται σε blockchain.

Τι είναι το Blockchain Monster Hunt;

Το Blockchain Monster Hunt είναι το πρώτο παιχνίδι πολλαπλών αλυσίδων στον κόσμο. Αυτό το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για κινητά Pokémon-GO. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι για να εξερευνήσετε διάφορους ψηφιακούς χώρους.

Κάθε χώρος αντιπροσωπεύεται ως ένα μπλοκ στο blockchain με περιορισμένα τέρατα. Μπορείτε να πολεμήσετε ή να κυνηγήσετε αυτά τα μοναδικά τέρατα για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Οι παίκτες αυτού του παιχνιδιού Metaverse ονομάζονται επίσης “Blockchain Defenders”.

Κάθε παίκτης του Blockchain Monster Hunt ξεκινά το παιχνίδι έχοντας κατά νου μια αποστολή. Αυτή η αποστολή είναι να συμμετέχετε σε μάχες και να κυνηγάτε κακά τέρατα. Αν αποτύχετε να κυνηγήσετε τα τέρατα, θα συνεχίσουν να διαφθείρουν το πολυσύμπαν.

Το Blockchain Monster Hunt χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να αποφύγει τη συμφόρηση δικτύου που αντιμετωπίζουν άλλα παρόμοια παιχνίδια. Επιπλέον, οι λειτουργίες πολλαπλών αλυσίδων επιτρέπουν στους παίκτες διαφορετικών blockchain να αλληλεπιδρούν και να δημιουργούν μια ενεργή κοινότητα gaming.

Πηγή: bcmhunt.gitbook.io

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν και να μεταβούν σε πολλαπλά δίκτυα blockchain σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Τα υποστηριζόμενα δίκτυα περιλαμβάνουν τα Ethereum, BSC (BNB Smart Chain), Moonbeam και Polygon.

Για παράδειγμα, θα βρείτε τέρατα φωτιάς στο δίκτυο BSC, ενώ τα τέρατα του νερού στο δίκτυο Ethereum. Εάν θέλετε να κρυώσετε το τέρας της φωτιάς με τη βοήθεια του τέρατος του νερού, μπορείτε να αγοράσετε το τέρας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία υποστήριξης πολλαπλών αλυσίδων.

Πώς λειτουργεί το Play-to-Earn (P2E) στο Blockchain Monster Hunt;

Το Blockchain Monster Hunt παρέχει τέσσερις τρόπους για να κερδίσετε ενώ διασκεδάζετε με παιχνίδια. Αυτοί οι τρόποι αποτελούνται από:

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Fatal Paramount Plus

#1. Αλίευση τεράτων

Η σύλληψη τεράτων σάς επιτρέπει να εμπλουτίσετε τη συλλογή ειδών τεράτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτήν τη συλλογή για να κερδίσετε μάρκες.

Πηγή: bcmhunt.gitbook.io

Το Blockchain Monster Hunt χρησιμοποιεί έναν προκαθορισμένο αλγόριθμο που καθορίζει την αξία των τεράτων. Εδώ, ακόμη και οι προγραμματιστές παιχνιδιών δεν μπορούν να προβλέψουν την αξία και τον τύπο του είδους τέρατος, εκτός και αν το μπλοκ κόβεται.

Οι κύριοι παράγοντες που εμπλέκονται στην σύλληψη ενός τέρατος περιλαμβάνουν:

  • Valid Catching Time: Η ισχύς των τεράτων περιορίζεται στα 200 μπλοκ.
  • Ποσοστό επιτυχίας: Αυτό το ποσοστό καθορίζει την πιθανότητα να πιάσετε τα τέρατα. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό επιτυχίας, αυξάνεται η πιθανότητα να κερδίσετε μάρκες.
  • Monster Stats: Τα ισχυρά τέρατα έχουν υψηλά στατιστικά και είναι δύσκολο να πιαστούν.
  • Επίπεδο τελειότητας Monster: Το επίπεδο τελειότητας ποικίλλει μεταξύ των τεράτων και μπορείτε να μάθετε το επίπεδο μόνο αφού πιάσετε ένα.
  • Υποστήριξη στοιχείων: Για να πιάσετε ένα τέρας, πρέπει να κρατήσετε ένα άλλο τέρας που υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Για παράδειγμα, πρέπει να έχετε ένα τέρας του νερού για να πιάσετε ένα τέρας της φωτιάς.
  • Minimum Catching Power: Η ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για να πιάσει ένα τέρας.
  • Catching Booster: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “catching Booster” για να προσθέσετε περισσότερη ενέργεια και να αυξήσετε το “ποσοστό επιτυχίας”.

#2. Μάχη με τέρατα

Η μάχη με τα τέρατα βασίζεται στα στοιχεία που κρατά το τέρας σας. Το τέρας σας πρέπει να έχει ισχυρότερα στοιχεία για να νικήσει τους εχθρούς σας.

Πηγή: bcmhunt.gitbook.io

Κάθε στοιχείο έχει τη δύναμή του έναντι δύο άλλων στοιχείων. Αντίθετα, το ίδιο στοιχείο παρουσιάζει αδυναμία έναντι των άλλων δύο στοιχείων. Εν ολίγοις, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των στοιχείων του τέρατος σας.

Το Blockchain Monster Hunt παρέχει δύο τύπους καταστάσεων παιχνιδιού μάχης:

  • Player Versus Environment (PvE): Σε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει να πολεμήσετε και να νικήσετε τα τέρατα των χαρακτήρων που δεν είναι παίκτες (NPC). Εδώ οι ανταμοιβές περιλαμβάνουν μάρκες κρυπτογράφησης, NFT ή ενέργεια. Τα βραβεία που θα ληφθούν θα είναι τυχαία.
  • Player Versus Player (PvP): Η λειτουργία PvP σάς επιτρέπει να προκαλέσετε άλλους διαδικτυακούς παίκτες για μάχη. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης προκλήσεις από παίκτες. Μόλις δύο παίκτες είναι έτοιμοι, θα πρέπει να επιλέξουν τρία τέρατα για να πολεμήσουν μέσα σε ένα λεπτό. Υπάρχουν τρεις γύροι και ο παίκτης που κερδίζει δύο γύρους ανακηρύσσεται νικητής.

#3. Αντικείμενα παιχνιδιού

Η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του τέρατος σας είναι σημαντική για να νικήσετε τους αντιπάλους και να κερδίσετε ανταμοιβές. Σε αυτήν την περίπτωση, τα στοιχεία παιχνιδιού σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τα τέρατα σας για να βελτιώσετε τις πολεμικές τους ικανότητες και τη δύναμή τους.

Πηγή: bcmhunt.gitbook.io

Τα στοιχεία παιχνιδιού αποτελούνται από τέσσερα είδη: Επίθεση, Ταχύτητα, Άμυνα και Υγεία. Πρέπει να προσαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες και τις δυνάμεις που κάνουν το τέρας σας αποτελεσματικό.

  Προεπιλεγμένη διαχείριση διεύθυνσης IP και κωδικών πρόσβασης δρομολογητή

Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις τύποι σπανίων: Epic, Rare, Uncommon και Common. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα αντικείμενα από την αγορά ή να αποσυμπιέσετε το “Mystery Box”.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το τέρας σας συνδυάζοντας τις απαραίτητες δεξιότητες, δυνάμεις και σπανιότητα. Επιπλέον, μπορείτε να συνεχίσετε να αλλάζετε τα στοιχεία ενώ παίζετε το παιχνίδι.

Τα στοιχεία παιχνιδιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συμμετοχή στις λειτουργίες PvE και PvP του Blockchain Monster Hunt. Επιπλέον, η χρήση αυτών των στοιχείων δεν επηρεάζει την αντοχή, τις ανταμοιβές μάχης ή τη βαθμολογία EXP.

#4. Κουτί μυστηρίου

Οι νικητές των μαχών PvE έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κουτιά μυστηρίου. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να κόψουν αυτά τα μυστηριώδη κουτιά στο multiverse παλεύοντας ενάντια στα άγρια ​​τέρατα.

Πηγή: bcmhunt.gitbook.io

Όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν μπορείτε ποτέ να προβλέψετε τι υπάρχει μέσα σε ένα κουτί μυστηρίου. Επομένως, θα βρείτε μάρκες, είδη παιχνιδιού, ενέργεια, εγγενή διακριτικό αλυσίδας ή μασκότ αλυσίδας.

Η υποστήριξη πολλαπλών αλυσίδων του Blockchain Monster Hunt επιτρέπει στους χρήστες να κυνηγούν μασκότ διαφορετικών αλυσίδων. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης ένα κουτί μυστηρίου ως σταγόνα από τα συγκεκριμένα τέρατα σας.

Μπορείτε να μάθετε το ποσοστό πτώσης του μυστηριώδους κουτιού σας πριν μπείτε στη μάχη. Επιπλέον, το ποσοστό πτώσης σας ξεκινά από 0,1% και συνεχίζει να αυξάνεται σταδιακά.

Το ποσοστό της πιθανότητας να λάβετε την ανταμοιβή θα σας εμφανιστεί εκ των προτέρων. Χρησιμοποιώντας αυτό το ποσοστό πτώσης, μπορείτε να αποφασίσετε είτε να πουλήσετε το κουτί δώρου είτε να ανοίξετε το κουτί.

#5. Αναπαραγωγή

Το Blockchain Monster Hunt σάς επιτρέπει να αναπαράγετε και να δημιουργήσετε ένα νέο τέρας. Αυτά τα νέα ονομάζονται «Τεχνητά Τέρατα».

Πηγή: bcmhunt.gitbook.io

Πρέπει να επιλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία τέρατος για να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο τέρας. Η αξία του νεοδημιουργημένου τέρατος εξαρτάται από το επιλεγμένο στοιχείο, την εμπειρία του γονικού τέρατος και το γένος του.

Κατά τη δημιουργία ενός τεχνητού τέρατος, έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην επιλογή των σωστών τεράτων. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε έως και 8 τέρατα. Μαζί με τα σωστά τέρατα, πρέπει επίσης να προσθέσετε πόντους ουσίας για 100% επιτυχία αναπαραγωγής.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τεχνητά τέρατα για να:

  • Συλλέξτε ενέργεια κατά τη διάρκεια μαχών PvE.
  • Μάχη ενάντια σε αντιπάλους σε λειτουργία μάχης PvP.
  • Πουλήστε τα στην αγορά με αντάλλαγμα μάρκες.

Τι είναι το Blockchain Monster Hunt Token (BCMC);

Το BCMC είναι το εγγενές διακριτικό πίσω από το οικοσύστημα Blockchain Monster Hunt. Κατασκευασμένα χρησιμοποιώντας το πρότυπο διακριτικών ERC-20/BEP-20, αυτά τα διακριτικά επιβραβεύουν τους παίκτες για τις δεξιότητες και τη συνεισφορά τους.

Η BCMC έχει κεφαλαιοποίηση άνω των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη στιγμή της γραφής. Επιπλέον, αυτό το διακριτικό κρυπτογράφησης έχει μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών άνω των 28.000 $.

Το διακριτικό BCMC παρέχει δυνατότητες γεωργίας σε QuickSwap, ApeSwap και StellaSwap. Εδώ τα υποστηριζόμενα ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνουν BCMC/MATIC LP, BCMC/BNB LP και BCMC/GLMR.

  Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Google Topics API

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το BCMC για να φορτίσετε το ‘Energy’ για τα τέρατα σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το διακριτικό ως νόμισμα εντός του παιχνιδιού.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τους παίκτες σε αυτό το Blockchain Monster Hunt είναι η διαθεσιμότητα μιας ενσωματωμένης γέφυρας διακριτικών πολλαπλών αλυσίδων. Εδώ μπορείτε να μεταφέρετε ελεύθερα διακριτικά BCMC σε πολλαπλά δίκτυα blockchain.

Λαμβάνοντας υπόψη τα tokenomics του έργου Blockchain Monster Hunt, η συνολική προσφορά είναι 1 δισεκατομμύριο μάρκες BCMC. Προς το παρόν, η προσφορά που κυκλοφορεί είναι πάνω από 237 εκατομμύρια μάρκες BCMC.

Πηγή: bcmhunt.com

Το Blockchain Monster Hunt κατανέμει το 40% της συνολικής προσφοράς token για να επιβραβεύσει τους ανθρακωρύχους. Επίσης, το 18% πηγαίνει στην ομάδα και τους συμβούλους. Το επόμενο μεγαλύτερο κονδύλι 17,6% διατίθεται στο οικοσύστημα και το ταμείο του έργου.

Στη συνέχεια, το Blockchain Monster Hunt κατανέμει το 14,1% της προσφοράς διακριτικών της BCMC για μάρκετινγκ και συνεργασίες. Οι ιδιώτες επενδυτές λαμβάνουν 9,8% έναντι των επενδυμένων κεφαλαίων τους. Τέλος, το υπόλοιπο 0,5% χρησιμοποιείται για δημόσιους γύρους.

Πώς να αγοράσετε μάρκες BCMC;

Μπορείτε να αγοράσετε μάρκες BCMC που αναφέρονται σε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως ApeSwap, Gate.io, MEXC, PancakeSwap (V2), QuickSwap και SushiSwap. Ωστόσο, ο υψηλότερος όγκος κουπονιών BCMC διαπραγματεύεται στο κεντρικό χρηματιστήριο Gate.io και στο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο PancakeSwap (V2).

Ας δούμε τα βήματα για να αγοράσετε μάρκες BCMC στο Gate.io και το PancakeSwap (V2).

#1. Αγοράστε BCMC Tokens από το Gate.io

  • Επισκεφθείτε το Gate.io.
  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Gate.io ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επαλήθευσης.
  • Οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια χρήστη του Gate.io.
  • Φορτώστε το πορτοφόλι Gate.io με διακριτικά USDT.
  • Μεταβείτε στην ενότητα “Spot Markets”.
  • Αναζητήστε το διακριτικό “BCMC”. Θα βρείτε το ζεύγος συναλλαγών BCMC/USDT. επιλέξτε το.
  • Τώρα επιλέξτε το ποσό USDT που απαιτείται για να αγοράσετε μάρκες BCMC.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αγορά».
  • Τέλος, θα λάβετε διακριτικά BCMC στο πορτοφόλι σας Gate.io.

    #2. Αγοράστε Tokens BCMC από το PancakeSwap (V2)

  • Επισκεφθείτε την πλατφόρμα PancakeSwap.
  • Συνδέστε το πορτοφόλι σας με την πλατφόρμα PancakeSwap. Μπορείτε να συνδέσετε το MetaMask, το Trust Wallet ή το Binance Wallet.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα δίκτυο blockchain. Μπορείτε να επιλέξετε Ethereum, BSC ή Aptos.
  • Τώρα κάντε κλικ στην ενότητα “Εμπόριο” στην επάνω αριστερή γωνία της πλατφόρμας PancakeSwap.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Ανταλλαγή».
  • Τώρα φορτώστε το συνδεδεμένο πορτοφόλι σας με διακριτικά WBNB, καθώς το PancakeSwap υποστηρίζει το ζεύγος συναλλαγών WBNB/BCMC.
  • Επιλέξτε WBNB ως ​​πρώτο διακριτικό ανταλλαγής.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε το BCMC ως το δεύτερο διακριτικό ανταλλαγής και κάντε κλικ στην «Εισαγωγή».
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε την τιμή των κουπονιών WBNB που θέλετε να ανταλλάξετε σε BCMC και κάντε κλικ στο «Ανταλλαγή».
  • Μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής, το συνδεδεμένο πορτοφόλι σας λαμβάνει διακριτικά BCMC.

    Σημείωση: Μόλις αγοράσετε μάρκες BCMC, μπορείτε να συνδέσετε αυτό το πορτοφόλι με την πλατφόρμα Blockchain Monster Hunt. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ανταμοιβές NFT στο ίδιο πορτοφόλι.

    Τελικές Λέξεις

    Το Blockchain Monster Hunt είναι αναμφίβολα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι P2E. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσετε ανταμοιβές ως μάρκες BCMC.

    Επιπλέον, η δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών αλυσίδων σάς επιτρέπει να έχετε μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Συνολικά, διασκεδάστε παίζοντας και κερδίζοντας μάρκες κρυπτογράφησης.

    Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα διαδικτυακά μαθήματα κρυπτονομισμάτων για αρχάριους έως προχωρημένους.