Πώς να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας επ’ αόριστον στο WhatsApp

Όλοι έχουμε μερικές συνομιλητές ομάδες ή επαφές WhatsApp που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και δεν θέλουμε να κρατάμε συνεχώς μια καρτέλα. Ευτυχώς, το WhatsApp προσφέρει μια μέση λύση για αυτά και σας δίνει τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσετε για πάντα.

Όταν κάνετε σίγαση μιας επαφής ή μιας ομάδας στο WhatsApp, δεν ειδοποιείστε για νέα μηνύματα από αυτές. Ωστόσο, θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στη λίστα συνομιλιών σας και μπορείτε να συνεχίσετε να συνομιλείτε τακτικά μαζί τους. Τα μέλη αυτής της ομάδας ή της επαφής δεν θα ειδοποιηθούν ούτε γι’ αυτό — σε αντίθεση με όταν αποχωρείτε από μια ομάδα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε ένα tablet Fire

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp στο smartphone Android ή στο iPhone σας, μεταβαίνοντας σε αυτό Play Store ή App Store καταχώριση.

Ανοίξτε την εφαρμογή “WhatsApp” στο τηλέφωνό σας και εισαγάγετε τη συνομιλία που θέλετε να κάνετε σίγαση στην καρτέλα “Συζητήσεις”.

Πατήστε το όνομα της ομάδας ή της επαφής στο επάνω μέρος για να δείτε τη σελίδα του προφίλ τους.

Στην παρακάτω οθόνη, ενεργοποιήστε την επιλογή “Σίγαση ειδοποιήσεων”.

Στο παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε να προσαρμόσετε πόσο καιρό θέλετε η ομάδα ή η επαφή να παραμείνει σε σίγαση. Επιλέξτε από τις τρεις καθορισμένες χρονικές περιόδους. Μόλις λήξει αυτή η χρονική περίοδος, το WhatsApp θα καταργήσει αυτόματα τη σίγαση της συνομιλίας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες μορφοποίησης κειμένου στο Whatsapp

Επιλέξτε “Πάντα” για να το απενεργοποιήσετε για πάντα.

Επιλέγω

Εάν επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου “Εμφάνιση ειδοποιήσεων”, οι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα από την επιλεγμένη συνομιλία θα εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις σας, αλλά θα είναι σιωπηρές και το τηλέφωνό σας δεν θα κάνει ήχο.

Πατήστε το κουμπί “OK” για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Όταν το κάνετε αυτό, η συνομιλία θα έχει ένα νέο εικονίδιο σε σίγαση δίπλα στην καταχώρισή της στη λίστα συνομιλιών.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό επηρεάζει μόνο κείμενα από το άτομο ή την ομάδα. Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση εάν σας καλέσουν με φωνή ή βίντεο.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στο Whatsapp

Εάν η σίγαση δεν κάνει το κόλπο και έχετε βαρεθεί με μια επαφή ή μια ομάδα, μπορείτε να αποκλείσετε εντελώς μια συνομιλία WhatsApp ως τελευταία λύση.

body #primary .entry-content ul#nextuplist {list-style-type: none;margin-left:0px;padding-left:0px;}
body #primary .entry-content ul#nextuplist li a {text-decoration:none;color:#1d55a9;}