Πώς να κάνετε ροή “Frasier” χωρίς καλώδιο

Ο Frasier ακολουθεί τον Dr. Frasier Crane καθώς επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Seattle, WA, για να παρουσιάσει μια ραδιοφωνική εκπομπή που βοηθά άλλους με τις ψυχιατρικές τους ανάγκες. Περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του, υπάρχουν πολλές ξεκαρδιστικές στιγμές σε όλη αυτή την παράσταση. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε streaming κάθε στιγμή.

Πίνακας περιεχομένων

CBS

CBS είναι το μέρος που πρέπει να πάτε αν θέλετε να απολαύσετε αυτή την παράσταση εντελώς δωρεάν. Αν και κάθε επεισόδιο έχει αρκετές διαφημίσεις, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα για να το απολαύσετε. Είναι ο τέλειος τρόπος για να παρακολουθήσετε αυτήν την εκπομπή χωρίς να σπάσετε τα χρήματα.

  Πώς να ξεκινάτε πάντα το Safari σε λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης σε Mac

Hulu

Hulu είναι το σπίτι πολλών αγαπημένων εκπομπών του CBS, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Frasier είναι ένας από αυτούς. Είτε έχετε το πιο βασικό πακέτο είτε έχετε εγγραφεί για να απολαύσετε ψυχαγωγία χωρίς διαφημίσεις, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της εκπομπής μέσω αυτής της υπηρεσίας.

Amazon Prime Video

Με Amazon Prime Video, μπορείτε να προσθέσετε το Frasier στη βιβλιοθήκη σας για να το απολαύσετε όσο βρίσκεστε εν κινήσει ή στο σπίτι. Μπορείτε να αγοράσετε τις σεζόν 1 έως δέκα με 15 $ η καθεμία, την ενδέκατη σεζόν με 20 $ και κάθε επεισόδιο με 2 $ το κάθε ένα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην παράσταση όπου κι αν βρίσκεστε.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα Xbox Series X|S

iTunes

Οι χρήστες της Apple που λατρεύουν αυτή την εκπομπή θα χαρούν να ακούσουν ότι το Frasier είναι διαθέσιμο στο iTunes. Μπορείτε να αγοράσετε τις σεζόν 1 έως 9 με 15 $ η καθεμία, ενώ η δέκατη και η έντεκα σεζόν είναι 20 $ η κάθε μια. Όλες οι εποχές είναι διαθέσιμες για αγορά μέσω του iTunes, ώστε να μπορείτε να κάνετε ροή αυτής της εκπομπής από το iPhone, το iPad ή το iPod σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Google Play

Για χρήστες Android, κάθε σεζόν του Frasier είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για αγορά. Μπορείτε να αγοράσετε κάθε επεισόδιο με $2 και κάθε σεζόν είναι διαθέσιμη με $15 το τεμάχιο. Μπορείτε να τα αγοράσετε και στη συνέχεια να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε εν κινήσει.

  Πώς να αλλάξετε τη χώρα του Apple ID σας χωρίς να εισαγάγετε τη μέθοδο πληρωμής

Vudu

Αν ψάχνετε για μια επιλογή πολλαπλών πλατφορμών, τότε Vudu είναι ένα καλό μέρος για να λάβετε όλες τις εκπομπές που θέλετε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Αν και αυτή η υπηρεσία υποστηρίζει διάφορους τύπους συσκευών, έχει μόνο την πρώτη έως την όγδοη σεζόν διαθέσιμη για αγορά. Κάθε επεισόδιο κοστίζει 2 $ το καθένα, ενώ κάθε σεζόν είναι 15 $ το ένα.

Όποια υπηρεσία κι αν χρησιμοποιείτε για τη ροή ή την αγορά του Frasier, θα απολαύσετε όλο το γέλιο με κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ του καστ. Είτε πρόκειται για τον Νιλ, τη Ροζ ή τον Μάρτιν, οι συζητήσεις θα σας κάνουν συνεχώς να γελάτε.