Πώς να κάνετε μια δοκιμή κάμερας Web στα Windows 10/11

Με περισσότερες εταιρείες να εργάζονται εξ αποστάσεως, οι διαδικτυακές συναντήσεις έχουν γίνει ο κανόνας και μια καλή κάμερα web έχει γίνει αναγκαιότητα.

Ωστόσο, τι μπορείτε να κάνετε εάν έχετε μια συνάντηση σε πέντε λεπτά και η κάμερά σας δεν λειτουργεί σωστά; Τι συμβαίνει εάν ένα άλλο πρόγραμμα σας ζητήσει να κάνετε μια δοκιμή κάμερας web στα Windows 11 ή 10;

Βρήκατε το κατάλληλο μέρος για να βρείτε τη λύση.

Μπορείτε να δοκιμάσετε γρήγορα την κάμερά σας στα Windows 10 ή 11 ακολουθώντας τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εξέταση δεν προορίζεται για συσκευές Mac ή Linux.

Ένας έλεγχος κάμερας web μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας αυτές τις τρεις κύριες μεθόδους:

  • Εκτελέστε δοκιμές με την κάμερα web χρησιμοποιώντας την κάμερα των Windows.
  • Πραγματοποιήστε μια δοκιμή κάμερας Web χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο λογισμικό.
  • Πραγματοποιήστε μια δοκιμή κάμερας Web χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό σύσκεψης

Δοκιμή κάμερας web με χρήση της ενσωματωμένης κάμερας

Η χρήση της ενσωματωμένης επιλογής κάμερας στον φορητό υπολογιστή σας είναι η πιο γρήγορη και απλή μέθοδος για τον προσδιορισμό της κατάστασης της κάμερας web. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Αφού πατήσετε το κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε “Κάμερα” στη γραμμή αναζήτησης. Όταν εμφανιστεί στη λίστα, επιλέξτε το κάνοντας κλικ πάνω του.

Αφού παραχωρήσετε τα απαραίτητα δικαιώματα, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τη ροή, δηλαδή τον εαυτό σας. Αυτό δείχνει ότι η κάμερα λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Εάν διαπιστώσετε ότι η κάμερα δεν λειτουργεί, μπορείτε να αγοράσετε μια εξωτερική κάμερα web. Δώσαμε μια λίστα με κάμερες web αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Δοκιμή κάμερας web χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό

#1. Μια δοκιμή χρησιμοποιώντας Online Mic

Online δοκιμή μικροφώνου είναι ένας από τους κύριους και δωρεάν διαδικτυακούς ιστότοπους δοκιμής κάμερας και μικροφώνου στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι η web κάμερα σας λειτουργεί σωστά χρησιμοποιώντας αυτό το διαδικτυακό διαγνωστικό εργαλείο για να το ελέγξετε.

  • Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε την επιλογή “παιχνίδι”.
  • Εάν το πρόγραμμα περιήγησης σας ζητήσει μια ερώτηση, επιλέξτε την επιλογή “να επιτρέπεται”.
  • Τώρα κοιτάξτε στην οθόνη για να δείτε τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες εάν η κάμερά σας δεν μπόρεσε να περάσει τη δοκιμή:

  • Βήμα 1: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιτυχία της εξέτασης σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, επαναλάβετε τη δοκιμή με άλλο πρόγραμμα περιήγησης ή με διαφορετικό τεστ.
  • Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Μετά την επανασύνδεση της κάμερας, θα πρέπει είτε να ακούσετε έναν ήχο είτε να δείτε κάτι να εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας.

  • Βήμα 3: Ορισμένες εκδόσεις webcam διαθέτουν διακόπτη “ON/OFF”. Ελέγξτε για να δείτε αν το δικό σας κάνει. Εάν ναι, βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί στη θέση «ON».
  • Βήμα 4: Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάμερά σας και να τα κατεβάσετε. Βρείτε το όνομα και τον αριθμό μοντέλου του μοντέλου στη συσκευασία της κάμερας ή στην ίδια την κάμερα και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας τη φράση “ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ προγράμματος οδήγησης”. Εάν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να σταλθείτε σε έναν ιστότοπο από τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε λήψη και εγκατάσταση ενημερωμένων προγραμμάτων οδήγησης.

#2. Δοκιμές κάμερας web

Μπορείτε να επαληθεύσετε τη λειτουργικότητα της κάμεράς σας online χρησιμοποιώντας το δωρεάν διαγνωστικό εργαλείο που παρέχεται από Ιστότοπος δοκιμών web. Για να το θέσω διαφορετικά, δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο λογισμικό, καθώς μπορείτε να το δοκιμάσετε αμέσως στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε την κάμερά σας «με ένα κλικ» σε διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές, smartphone, τηλεοράσεις, tablet, κ.λπ. Αυτή είναι μια άλλη απλή μέθοδος. Ως συνέπεια της δοκιμής, όχι μόνο θα ανακαλύψετε εάν η webcam σας λειτουργεί ή όχι, αλλά θα μάθετε επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτήν που είναι σχετικές και χρήσιμες.

  Spin Reimagines The iPhone Lock Screen Music Controls

Επιπλέον, το διαγνωστικό εργαλείο θα σας παρέχει ορισμένες συστάσεις σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης τυχόν προβλημάτων που εντοπίζει με την κάμερα web. Αφού ολοκληρώσετε τη δοκιμή για την κάμερα, μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα web για να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις κατεβάσετε. Μπορείτε επίσης να το δείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης και να παρέχετε σχόλια για την κάμερά σας.

#3. Δοκιμή μικροφώνου webcam

Τώρα προχωράμε στο τρίτο μας λογισμικό, το δοκιμή μικροφώνου κάμερας web είναι επίσης ένα από τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής webcam. Εάν όλα λειτουργούν καλά με την κάμερα web, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας στην οθόνη μόλις πατήσετε το κουμπί «Δοκιμή κάμερας Web» στον ιστότοπο. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να αξιολογήσετε τη συνολική ποιότητα της εικόνας.

Για να προσδιορίσετε πού βρίσκεται η κάμερα, στρέψτε την προς την κατάλληλη κατεύθυνση ή κεντράρετε. Μπορείτε επίσης να καταλάβετε πού βρίσκονται τα τέσσερα τέταρτα και τα δύο μισά της οθόνης με τη βοήθειά του. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αλλάξετε το επίπεδο φωτεινότητας ή να τροποποιήσετε την αντίθεση για να δείτε πώς θα σας φαινόταν αν ο φωτισμός στο δωμάτιο ήταν μεγαλύτερος ή χαμηλότερος. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα εμφανίζεστε σε κάθε σενάριο.

#4. Φόρμα βίντεο

ο Φόρμα βίντεο ο ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει με τις δοκιμές κάμερας web και μικροφώνου. Οι περισσότερες κάμερες θα διαμορφωθούν αυτόματα όταν έχετε μια ενσωματωμένη κάμερα ή συνδέσετε οποιαδήποτε κάμερα τρίτου κατασκευαστή στον υπολογιστή σας. Εάν η κάμερα web δεν έκανε αυτή την ενέργεια μόνη της, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή της κάμερας web για να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης κάμερας web για την κάμερά σας.

Αφού εγκαταστήσετε τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης για την κάμερά σας, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα web χρησιμοποιώντας αυτήν τη δοκιμή. Ακολουθώντας αυτές τις εύκολες διαδικασίες, θα μπορείτε να δοκιμάσετε την κάμερά σας με απόλυτη μυστικότητα.

  • Βήμα 1: Για να ξεκινήσετε τη δοκιμή, εντοπίστε το εικονίδιο της κάμερας στην αριστερή πλευρά της οθόνης και κάντε κλικ σε αυτό.
  • Βήμα 2: Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας σάς ζητήσει άδεια πρόσβασης στην κάμερά σας, επιλέξτε “Να επιτρέπεται” από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Βήμα 3: Θα πρέπει να δείτε τη ζωντανή ροή βίντεο από την κάμερα web μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εάν μπορείτε να δείτε τη ζωντανή ροή βίντεο που προέρχεται από την κάμερά σας, η συσκευή λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Είναι ζωτικής σημασίας να δοκιμάσετε την κάμερά σας πριν τη χρησιμοποιήσετε σε μια σύσκεψη ή μια διάλεξη για να προσδιορίσετε εάν η κάμερα web λειτουργεί σωστά και να ελέγξετε πώς φαίνεστε εσείς και το περιβάλλον σας στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα web.

#5. Δοκιμές συσκευής

Δοκιμές συσκευής έχει αποκαλύψει στον ιστότοπό τους ότι δεν εγγράφουν ποτέ βίντεο ή εικόνες ή δεν τις αποθηκεύουν στον διακομιστή. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε απλά να δοκιμάσετε την κάμερα web ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας είναι συνδεδεμένη και ενεργοποιημένη στον υπολογιστή σας.
  • Βήμα 2: Για να ξεκινήσετε τη δοκιμή, μεταβείτε στην αριστερή πλευρά της σελίδας και επιλέξτε το εικονίδιο της κάμερας web.
  • Βήμα 3: Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας ζητά την άδειά σας για πρόσβαση στην κάμερά σας, επιλέξτε την επιλογή «Να επιτρέπεται» όταν σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής.
  • Βήμα 4: Θα πρέπει να μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόσωπό σας να εμφανίζεται ζωντανά από την κάμερα web μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εάν μπορείτε να δείτε τη ζωντανή ροή βίντεο που προέρχεται από την κάμερά σας, η συσκευή λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Δοκιμή κάμερας web χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό συσκέψεων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Meet, το Zoom ή άλλες επιλογές που θα συζητήσουμε περαιτέρω για τη δοκιμή της webcam σας με λογισμικό συσκέψεων. Χρειάζεται μόνο να τα κατεβάσετε ή εάν βρίσκονται ήδη στον φορητό υπολογιστή, μπορείτε να τα αποκτήσετε πατώντας στην περιοχή “νέα συνάντηση”, επιλέγοντας “δημιουργία άμεσης σύσκεψης” και, στη συνέχεια, “άνοιγμα τόσο της κάμερας όσο και του μικροφώνου και ελέγχοντας και τα δύο από αυτούς.

Επειδή η λειτουργικότητα του Zoom διαφέρει κάπως από αυτή του Google Meet, η χρήση του μπορεί να είναι δύσκολη για αρχάριους χρήστες. Έτσι, μετά το άνοιγμα της σύσκεψης του Google Meet, αν βρείτε τη μαύρη οθόνη στον ιστότοπο, κάτι είναι προβληματικό με την κάμερα web. Διαφορετικά, όλα είναι μια χαρά και η κάμερα web λειτουργεί σωστά.

  Διορθώστε το Rainbow Six Siege Crashing στα Windows 10

Ρυθμίσεις απορρήτου των Windows

Έχετε τον έλεγχο των πληροφοριών που μοιράζεστε με τη Microsoft και την πρόσβαση που έχουν μεμονωμένες εφαρμογές στην τοποθεσία, την κάμερα και το μικρόφωνό σας. Χάρη στο γεγονός ότι το λειτουργικό σύστημα που κατασκευάζει η Microsoft διαθέτει μια ποικιλία στοιχείων ελέγχου και επιλογών που μπορείτε να προσαρμόσετε για να περιορίσετε τον τρόπο χρήσης των δεδομένων σας.

Μερικές φορές, η κάμερα μπορεί να μην λειτουργεί στο Google Meet ή στο Zoom ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, επειδή έχετε περιορισμένη πρόσβαση στην κάμερα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ελέγξτε αυτές τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με το απόρρητο αμέσως μόλις ρυθμίσετε το μηχάνημά σας Windows προς το παρόν.

Επιτρέποντας ή ανάκληση πρόσβασης κάμερας σε ορισμένες εφαρμογές

Πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εκχωρήσετε ή να ανακαλέσετε την άδεια της κάμερας από διαφορετικό ενσωματωμένο λογισμικό ή λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

  • Αναζητήστε «Απόρρητο και ασφάλεια» στον Πίνακα αναζήτησής σας
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Άδειες εφαρμογών”.
  • Κάντε κλικ στην «Κάμερα»
  • Εάν θέλετε να ανακαλέσετε την πρόσβαση σε όλο το λογισμικό, απλώς πατήστε το κουμπί «Πρόσβαση κάμερας».
  • Αλλά αν θέλετε να ανακαλέσετε ή να δώσετε την άδεια της κάμερας σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, κάντε κύλιση και βρείτε αυτό το λογισμικό σε αυτήν τη λίστα και, στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στην κάμερα.

Επιτρέποντας ή ανάκληση πρόσβασης μικροφώνου ή τοποθεσίας στην εφαρμογή κάμερας

Σε πολλές περιπτώσεις, είστε διατεθειμένοι να ανακαλέσετε την πρόσβαση στην τοποθεσία από την κάμερα, επειδή ενώ κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε φωτογραφία, η εφαρμογή κάμερας θα αποθηκεύει επίσης την τοποθεσία όπου έγινε κλικ σε αυτήν τη φωτογραφία. Επομένως, για να δώσετε ή να ανακαλέσετε την άδεια του μικροφώνου ή της τοποθεσίας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Αναζητήστε «Απόρρητο και ασφάλεια» στον Πίνακα αναζήτησής σας
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Άδειες εφαρμογών”.
  • Κάντε κλικ στο ‘Τοποθεσία’
  • Στην ενότητα “Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας”, μπορείτε να βρείτε εύκολα την κάμερα και, στη συνέχεια, να την απενεργοποιήσετε για να ανακαλέσετε την άδεια τοποθεσίας στην εφαρμογή κάμερας.
  • Ομοίως, μπορείτε να το κάνετε αυτό για να επιτρέψετε ή να ανακαλέσετε την πρόσβαση στο μικρόφωνο κάνοντας κλικ στο «Μικρόφωνο» αντί για «Τοποθεσία» στις Ρυθμίσεις Απορρήτου και Ασφάλειας.

Αυτό αφορούσε το χειρισμό όλων των στοιχείων του συστήματός σας για να διατηρήσετε το απόρρητο της κάμερας και του μικροφώνου σας.

Οι καλύτερες κάμερες που μπορείτε να αγοράσετε

Μερικές φορές, το πρόβλημα της κάμερας μπορεί να οφείλεται σε μια ελαττωματική ενσωματωμένη κάμερα web. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να αγοράσετε μια εξωτερική κάμερα web για τον υπολογιστή σας. Ας δούμε τώρα μερικές κορυφαίες κάμερες που μπορείτε να αγοράσετε από την αγορά.

#1. Κάμερα Web Logitech C270 HD

Η κάμερα Web Logitech C270 HD διαθέτει βιντεοκλήσεις HD 720p και δυνατότητες εγγραφής βίντεο HD με επεξεργαστή Intel Core2 Duo 2,4 GHz. Διαθέτει επίσης σταθερή εστίαση με φωτογραφίες 3 megapixel με ευκρινή τεχνολογία και USB 2.0 υψηλής ταχύτητας.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Οι απαιτήσεις συστήματος περιλαμβάνουν Windows 7, Windows 8 ή Windows 10 ή νεότερη έκδοση, mac OS 10.10 ή νεότερη έκδοση, Chrome OS, Android 5.0 ή νεότερη έκδοση και απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω θύρας USB.

#2. Κάμερα Web Logitech C920x HD Pro

Η κάμερα web Logitech C920x δεν διαθέτει κλείστρο απορρήτου και συνοδεύεται από τρίμηνη άδεια για το XSplit VCam. Χωρίς την ανάγκη για πράσινη οθόνη, η άδεια XSplit VCam σάς επιτρέπει να διαγράψετε, να αλλάξετε και να θολώσετε το σκηνικό σας.

Διαθέτει δυνατότητα κλήσης και εγγραφής βίντεο Full High Definition 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Θα αφήσετε ισχυρή εντύπωση όταν είναι σημαντικό με ένα ευκρινές, όμορφα καθορισμένο και ζωντανά πολύχρωμο βίντεο.

Ο στερεοφωνικός ήχος και τα δύο μικρόφωνα επιτρέπουν φυσική εγγραφή ήχου για τηλεφωνικές συνομιλίες και βίντεο. Το Logitech Capture είναι ένα εξελιγμένο πρόγραμμα λήψης βίντεο που κάνει τη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου βίντεο απλή.

Διαθέτει επίσης ρύθμιση φωτισμού HD και αυτόματη εστίαση. Το C920x προσαρμόζει αυτόματα τις συνθήκες φωτισμού για να δημιουργήσει φωτεινές, ευκρινείς εικόνες ακόμα κι αν βρίσκεστε σε σενάριο χαμηλού φωτισμού. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες με ρητά, λεπτομερή στοιχεία, ακόμη και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

  Πώς να κλείσετε αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησης Edge όταν το ανοίξουν τα Windows 10

#3. Web NexiGo N60 1080P

Μια κάμερα Web Full HD 1080P διαθέτει αισθητήρα CMOS Full HD δύο megapixel. Η κάμερα web NexiGo N60 μπορεί να παράγει φιλμ με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια και ευκρίνεια σε αναλύσεις έως και 1920 επί 1080 pixel στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Επειδή ο γυάλινος φακός 3,6 mm παράγει καθαρή εικόνα σε όλες τις αποστάσεις και είναι κατάλληλος για χρήση από 19,6 ίντσες έως 13 πόδια, είναι κατάλληλος για σχεδόν κάθε εφαρμογή που πραγματοποιείται σε εσωτερικούς χώρους.

Όταν η κάμερα δεν χρησιμοποιείται, το κάλυμμα προστασίας προσωπικών δεδομένων θα εμποδίσει το φως να εισέλθει στον φακό. Είναι η ιδανική λύση για την παροχή ασφάλειας και ηρεμίας σε όλους, είτε είναι ιδιώτες είτε μεγάλες εταιρείες.

Βοηθά επίσης στη διατήρηση του φακού από βρωμιά και υπολείμματα, διασφαλίζοντας ότι το βίντεό σας θα παραμείνει καθαρό ακόμα και μετά τη χρήση της κάμερας για όλη τη διάρκεια ζωής της.

Καθώς ο φακός έχει σταθερή εστιακή απόσταση, μπορεί να καταγράφει βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ευρεία γωνία, καθιστώντας τον εξαιρετική επιλογή για παρουσιάσεις. Απλώς τοποθετήστε το USB στον υπολογιστή σας και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως. Επειδή συνοδεύεται από ένα εύχρηστο κλιπ στερέωσης, η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη, φορητό υπολογιστή, τηλεόραση ή τρίποδο.

#4. Webcam με αισθητήρα Sony με μικρόφωνο και αυτόματη εστίαση, 2K/1080P HD

Με την κάμερα CASE CUBE KU-04 μπορούν να τραβήξετε πιο ευκρινείς ταινίες από 1080p, καθώς υποστηρίζει ανάλυση 2560 επί 1440p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Χάρη στην τεχνολογία αυτόματης εστίασης, είστε το κέντρο της προσοχής και ο υπόλοιπος κόσμος στροβιλίζεται γύρω σας.

Θα μπορείτε να τραβήξετε περισσότερο από το περιβάλλον σας με έναν επιπλέον ευρυγώνιο φακό που καλύπτει 120 μοίρες. Χάρη στην προσαρμοστικότητά του, μπορείτε να τοποθετήσετε ελεύθερα το τρίποδο υποστήριξης για την κάμερα web όπου κι αν βρίσκεται στο γραφείο. Επιπλέον, το κλιπ βάσης επιτρέπει την περιστροφή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, έως και 360 μοίρες οριζόντια και 90 μοίρες κάθετα.

Θα λαμβάνετε κρυστάλλινες ηχογραφήσεις λόγω του ενσωματωμένου μικροφώνου ακύρωσης θορύβου. Η ορατότητα των αγαθών ή των πραγμάτων που εμφανίζονται ενισχύεται από τον φωτισμό εντός του σχεδιασμού—ιδανικό για ζωντανή ροή σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το Twitch.

Το ενσωματωμένο κάλυμμα φακού βοηθά στη διατήρηση του απορρήτου των χρηστών. Για να απενεργοποιήσετε την κάμερα, απλώς σύρετε το κάλυμμα προς τα αριστερά και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το χάσετε. Χάρη στην ικανότητα του μοναδικού αναδιπλούμενου σχεδιασμού να αποτρέπει την υποκλοπή και την ηδονοβλεψία σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, το απόρρητό σας θα προστατεύεται.

#5. Business Webcam NexiGo N660 1080P

Η κάμερα web NexiGo N660 διαθέτει αισθητήρα CMOS 1080p Full High Definition (FHD) δύο megapixel για την παραγωγή εξαιρετικά ευκρινών και καθαρών ταινιών. Επειδή ο γυάλινος φακός 3,6 mm έχει καθαρή εικόνα ακόμη και σε προκαθορισμένες αποστάσεις και είναι βαθμονομημένος για εύρος που εκτείνεται από 19,6 ίντσες έως 13 πόδια, είναι κατάλληλος ακόμη και για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον προγράμματα οδήγησης ή λογισμικό. Απλώς τοποθετήστε το USB στον υπολογιστή σας και θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως! Όταν χρησιμοποιείτε το Zoom, το Skype, το FaceTime, το Teams ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο τηλεδιάσκεψης, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε κάθε πιθανή επιλογή της κάμερας web.

Αυτές οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν χρόνο έκθεσης, αντίθεση, κορεσμό, ισορροπία λευκού κ.λπ. Η εφαρμογή υποστηρίζει Windows 7/8/10 και macOS. Μπορείτε να λάβετε λήψεις μεταβαίνοντας στον ιστότοπο υποστήριξης.

#6. Webcam Argmao 1080P HD

Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο μείωσης θορύβου της κάμερας web Argmao, η ομιλία σας θα μεταδίδεται πιο καθαρά. Έχει βάθος μείωσης θορύβου 35 ντεσιμπέλ και μπορεί να πάρει τη φωνή σας ενώ μπλοκάρει κάποιο θόρυβο φόντου.

Αυτή η κάμερα web είναι ιδανική για βιντεοσυσκέψεις, βιντεοκλήσεις, διδασκαλία ιστοτόπων, βιντεοπαιχνίδια και άλλα σενάρια εφαρμογών. Σας παρέχει μια μοναδική και πιο άνετη ατμόσφαιρα για επικοινωνία.

Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάμερα για διαδικτυακή διδασκαλία ή ζωντανή ροή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να εγκαταστήσετε επιπλέον προγράμματα οδήγησης εάν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό. Δεν χρειάζεται πρόγραμμα οδήγησης, γλιτώνοντας την ταλαιπωρία σας. απλά συνδέστε και παίξτε.

Μπορείτε να επιλέξετε τι δείχνει η κάμερά σας ανά πάσα στιγμή και να ζήσετε μια ασφαλή ψηφιακή ζωή όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Ενσωματώνει προστατευτικό κάλυμμα για να παρέχει ασφάλεια τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Το κάλυμμα κλείστρου μπορεί επίσης να προστατεύσει την κάμερα web του υπολογιστή σας από γρατσουνιές, ζημιές και μουτζούρες.

συμπέρασμα

Οι κάμερες web έχουν γίνει απαραίτητες σε αυτήν την εποχή των millennials και της αυξανόμενης επιδημίας. Είτε πρόκειται για την πρώτη είτε για την εκατομμυριοστή διαδικτυακή σας συνάντηση, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την κάμερά σας πριν βγείτε ζωντανά. Θα θέλατε να εκνευριστείτε επειδή κάτι που περιμένατε δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί λόγω τεχνικών ζητημάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί; Θα θέλατε να συνεχίσετε να πηγαίνετε πέρα ​​δώθε στη μέση μιας προγραμματισμένης συνάντησης;

Φορέστε το πιο ικανοποιητικό σας χαμόγελο, ασκήστε κοινωνική απόσταση και επωφεληθείτε από τη δοκιμή κάμερας web με όλη την ευελιξία και την ευκολία της.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές κάθετες οθόνες για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.