Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone X

Το iPhone X κυκλοφόρησε το 2017 το οποίο είναι γεμάτο με τσιπ A11 Bionic με νευρωνικό κινητήρα. Έχει υπέροχη σχεδίαση με οθόνη σούπερ αμφιβληστροειδούς. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPhone X, να επανεκκινήσετε το iPhone 11, το iPhone 12, το iPhone 13 pro max, το iPhone XR και άλλα μοντέλα. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν μαζί μας για να το μάθετε.

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone X

Για να ξέρετε πώς να κάνετε επανεκκίνηση iPhone Xκαι πώς να επανεκκινήσετε το iPhone XR, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Αρχικά, πατήστε ταυτόχρονα ένα από τα δύο κουμπιά έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το ρυθμιστικό χρονικής διαφάνειας για απενεργοποίηση.

2. Μετά από αυτό, σύρετε το κόκκινο και άσπρο ρυθμιστικό από αριστερά προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

  Πώς να επιταχύνετε την επιφάνεια εργασίας KDE Plasma 5

3. Τώρα, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να κλείσει τελείως η συσκευή σας.

4. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Η συσκευή σας θα ενεργοποιηθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPhone X.

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone 11

Για να επανεκκινήσετε το iPhone 11, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Ξεκινήστε πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί αύξησης ή μείωσης της έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το εικονίδιο slide to power off.

2. Στη συνέχεια, σύρετε το κόκκινο και το άσπρο εικονίδιο από αριστερά προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

3. Μετά από αυτό, κρατήστε πατημένο για 30 δευτερόλεπτα, ώστε η συσκευή σας να απενεργοποιηθεί εντελώς.

4. Τέλος, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Η συσκευή σας θα ενεργοποιηθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

  Διορθώστε τα Εργαλεία Daemon που δεν έχουν πρόσβαση στο αρχείο εικόνας MDF

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone 12

Τώρα που ξέρετε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone X, εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPhone 12, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Αρχικά, κρατήστε πατημένο το κουμπί έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το εικονίδιο χρονικής διαφάνειας για απενεργοποίηση.

2. Συνεπώς, σύρετε το κόκκινο και άσπρο εικονίδιο από αριστερά προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

3. Τώρα, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα, ώστε η συσκευή σας να απενεργοποιηθεί τελείως.

4. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Η συσκευή σας θα ενεργοποιηθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Πώς να επανεκκινήσετε το iPhone 13 ή το iPhone 14

Μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone 13 pro max, να επανεκκινήσετε το iPhone 13 και το iPhone 14 ακολουθώντας τα βήματα που δίνονται.

1. Αρχικά, κρατήστε πατημένο το κουμπί αύξησης ή μείωσης της έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό slide to power-off.

  8 Συμβουλές για εξοικονόμηση μπαταρίας στο iPhone σας

2. Στη συνέχεια, σύρετε το κόκκινο και το άσπρο ρυθμιστικό από αριστερά προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

3. Μετά από αυτό, κρατήστε πατημένο για 30 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε εντελώς τη συσκευή σας.

4. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Η συσκευή σας θα ενεργοποιηθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6

Για να μάθετε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone 8 και των προηγούμενων μοντέλων, μπορείτε να δοκιμάσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Για να ξεκινήσετε, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το εικονίδιο της ώρας απενεργοποίησης.

2. Συνεπώς, σύρετε το ρυθμιστικό και, στη συνέχεια, κρατήστε το για 30 δευτερόλεπτα για να τερματιστεί η λειτουργία της συσκευής σας.

3. Τέλος, για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή σας, πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

***

Ελπίζω να σας βοήθησε αυτό το άρθρο καθώς καλύψαμε τον τρόπο επανεκκίνησης του iPhone X και άλλων μοντέλων iPhone όπως το iPhone 8. Μπορείτε να ελέγχετε τη σελίδα μας τακτικά για τέτοιες πληροφορίες καθώς ενημερώνουμε συνεχώς τη σελίδα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, σχολιάστε παρακάτω.