Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πρόσφατων εφαρμογών χρησιμοποιώντας τη γραμμή αφής στο macOS


Όλα τα μοντέλα Macbook Pro από το 2016 και μετά θα συνοδεύονται από τη νέα γραμμή αφής. Ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε για αυτό, η γραμμή αφής είναι η πιο πρόσφατη βελτίωση υλικού στα Macbook. Για να είμαστε δίκαιοι, οι εφαρμογές είναι αυτές που θα κρίνουν αν το Touch Bar είναι χρήσιμο ή όχι. Οι προγραμματιστές δεν πτοούνται από την ανάπτυξη εφαρμογών για το Touch Bar και το TouchSwitch είναι μια πολύ φοβερή προσπάθεια για αυτό ακριβώς. Σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πρόσφατων εφαρμογών από τη γραμμή αφής, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Tab.

  Πώς να κλείσετε αυτόματα το τερματικό macOS κατά την έξοδο μιας διεργασίας

Το TouchSwitch λειτουργεί με τη δεξιά λωρίδα χειριστηρίων στη γραμμή αφής. Αυτή η ταινία μπορεί να έχει μόνο ένα κουμπί εκτός συστήματος. Αυτός ο χώρος κουμπιών εκτός συστήματος καταλαμβάνεται από το TouchSwitch όταν το εκκινείτε.

Πατήστε το κουμπί βέλους στο αριστερό άκρο αυτής της λωρίδας στη δεξιά πλευρά. Αυτό θα επεκτείνει τη λωρίδα και θα αποκαλύψει ένα νέο κουμπί. το κουμπί App Store. Πατήστε το και η λωρίδα θα επεκταθεί για να αποκαλύψει τις πρόσφατες εφαρμογές σας. Πατήστε την εφαρμογή στην οποία θέλετε να μεταβείτε.

Η εφαρμογή έχει μια μικρή δυσλειτουργία που μπορεί να την αναγκάσει να βγει από τον πολυπόθητο χώρο στη γραμμή αφής. Κατά την εκκίνηση του iTunes ή/και του Xcode, ενδέχεται να προσπαθήσουν να καταλάβουν τον χώρο που συνήθως καταλαμβάνει το TouchSwitcher. Εάν συναντήσετε αυτό το μικρό λόξυγγα, θα πρέπει να κλείσετε το TouchSwitcher και να το εκκινήσετε ξανά.

  Πώς να βρείτε τα κυρίαρχα χρώματα σε μια εικόνα [macOS]

Αναμφισβήτητα, δεν χρειάζεστε το TouchSwitcher επειδή έχετε τη συντόμευση Command+Tab για εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και λειτουργεί καλά. Το TouchSwitcher λειτουργεί πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε στις πρόσφατες εφαρμογές σας για να φτάσετε σε αυτήν στην οποία θέλετε να μεταβείτε και μπορείτε απλώς να αγγίξετε το εικονίδιο της εφαρμογής για να μεταβείτε σε αυτήν.

Το TouchSwitcher αποδεικνύει ότι η γραμμή αφής δεν είναι απλώς ένα τέχνασμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο υλικό στο Mac σας για να βελτιώσετε τον τρόπο εργασίας σας. Δείχνει επίσης ότι για να μπορέσουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιήσουν πραγματικά τη γραμμή αφής, οι προγραμματιστές θα πρέπει να αναπτύξουν τις κατάλληλες εφαρμογές για αυτό.

  Πώς να προσαρμόσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου για το Siri στο macOS Sierra

Κατεβάστε το TouchSwitcher