Πώς να κάνετε βρόχο βίντεο με αναπήδηση στο Snapchat

Το Snapchat σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο. Διαθέτει ειδικούς φακούς που λειτουργούν μόνο με βίντεο, δηλαδή τους κινούμενους και έχει μια τακτοποιημένη λειτουργία βρόχου που θα αναπαράγει αυτόματα το βίντεό σας σε επανάληψη. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση, το Snapchat πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα βρόχου που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν loop μόνο ένα μέρος του βίντεο που έχουν εγγράψει. Λέγεται Bounce. Δείτε πώς χρησιμοποιείτε το Bounce στο Snapchat.

Αναπήδηση στο Snapchat

Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μόλις το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή και εγγράψτε ένα βίντεο. Εφαρμόστε ένα φακό ή φίλτρο, ό,τι θέλετε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί βρόχου στην οθόνη επεξεργασίας δύο φορές. Είναι αυτό με δύο βέλη στο κάτω μέρος της γραμμής εργαλείων στα δεξιά.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Όταν πατήσετε το κουμπί βρόχου, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα ρυθμιστικό Bounce. Σύρετε το στην οθόνη για να επιλέξετε σε ποιο μέρος του βίντεο θέλετε να κάνετε επαναφορά.

Η αναπήδηση διαφέρει από τον κανονικό βρόχο επειδή εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο μέρος του βίντεο. Εάν έχετε εγγράψει ένα πλήρες βίντεο αλλά μόνο ένα μέρος του είναι καλό ή θέλετε να το επισημάνετε, ο βρόχος αναπήδησης είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνετε.

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα για το Snapchat, αλλά μπορεί να έχει δανειστεί από το Instagram. Το Instagram έχει μια δυνατότητα που ονομάζεται «Boomerang» που είναι βασικά μέρος ενός βίντεο που αναπαράγεται. Το Instagram έχει αφαιρέσει λειτουργίες από το Instagram εδώ και αρκετό καιρό, οπότε υπάρχει λίγη ειρωνεία εδώ. Το Snapchat μπορεί να μην το έχει «ξεκόψει», δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι συνήθως μπροστά από άλλες εφαρμογές όσον αφορά τις δημιουργικές δυνατότητες. Μπορεί απλώς να έχει βελτιωθεί στη λειτουργία βρόχου που είχε αρχικά.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να καταγράψετε πολλαπλά Snaps στο Snapchat

Το Bounce είναι στην πραγματικότητα καλύτερο από το Boomerang. Το Boomerang υπάρχει ως ξεχωριστή εφαρμογή. Πρέπει να εγγράψετε βίντεο στο Boomerang και στη συνέχεια να τα εξαγάγετε στο Instagram. Η δυνατότητα δεν είναι εγγενής στην εφαρμογή Instagram, γι’ αυτό πιθανώς δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ. Το Bounce είναι πιο εύκολο στη χρήση και στην ανακάλυψη για τον μέσο χρήστη, π.χ. κάποιον που δεν το χρησιμοποιεί ως διαφημιστική πλατφόρμα.

Τα βίντεο που είναι κοινόχρηστα με τον βρόχο εγκατάλειψης δεν θα υποδεικνύουν τι είδους βρόχο έχει χρησιμοποιηθεί. Οποιοσδήποτε παρακολουθεί το βίντεο μπορεί να μπορεί να μαντέψει ότι έχετε χρησιμοποιήσει το Bounce, αλλά δεν θα υπάρχουν άλλες ενδείξεις για το γεγονός. Μόλις κάνετε επαναφορά ενός βίντεο με το Bounce, όποιος το βλέπει δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει το μέρος που έχει μείνει εκτός του βρόχου.

  Πώς να ελέγξετε ποιος έχει δει το Snap Story σας στο Snapchat