Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου

Το Facebook είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που ιδρύθηκε από τους φοιτητές του Haward Andrew McCollum, Chris Hughes, Dustin Moskovitz, Eduardo Severin και Mark Zuckerberg. Το Facebook παρέχει τη λαμπρή ιδέα της δημιουργίας ενός διαδικτυακού βιβλίου για την κοινή χρήση πληροφοριών και τη δημιουργία συνδέσεων. Από σήμερα, το Facebook είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Το Facebook που κυκλοφόρησε το 2004, έχει αλλάξει τα παιχνίδια στη βιομηχανία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, από το 2022, το Facebook είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. είναι επίσης μια επιχείρηση. Θεωρείται πλέον μία από τις Πέντε Μεγάλες τεχνολογίες, μαζί με τις Apple, Amazon, Google και Microsoft. Ως πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook σάς επιτρέπει να συναντάτε και να είστε φίλοι με εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει πώς να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου για να συναντήσετε τα επιθυμητά άτομα στο FB. Σίγουρα θα μάθετε τους τρόπους για να βρείτε άτομα στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου και να αναζητήσετε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου αποτελεσματικά με τη βοήθεια αυτού του άρθρου.

Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου

Θα μάθετε πώς να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να ελέγξετε και να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας στο Facebook

Ποιες είναι οι εταιρείες που ανήκουν στο Facebook;

Εδώ εξετάζουμε λεπτομερέστερα τις πέντε μεγαλύτερες εξαγορές της Meta (πρώην Facebook Inc.). Η εταιρεία δεν παρέχει ανάλυση για το πόσο κέρδος ή έσοδα κάθε εξαγορά συνεισφέρει επί του παρόντος στη Meta. Το Facebook έχει αποκτήσει πολλές νέες εταιρείες, μερικές από τις οποίες αναφέρονται παρακάτω:

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου;

Ναι, είναι δυνατό να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου για να βρείτε άτομα ή ακόμα και τον δικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω για να βρείτε άτομα του Facebook στο Facebook κατά αριθμό τηλεφώνου τόσο στο Android όσο και στο iOS.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο Facebook Messenger

Πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο FB χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου;

Ας δούμε πώς να αναζητήσετε ή να βρείτε λογαριασμούς FB χρησιμοποιώντας αριθμούς τηλεφώνου.

Σημείωση 1: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στην εφαρμογή Facebook με τον λογαριασμό σας.

Σημείωση 2: Και για τα δύο Android και iOS συσκευές.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω γραμμή, όπως φαίνεται.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις.

4. Στην ενότητα Δικαιώματα, πατήστε Μεταφόρτωση επαφών.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Συνεχής μεταφόρτωση επαφών.

Σημείωση: Με αυτήν τη διαδικασία, όλες οι επαφές σας μεταφορτώνονται στο Facebook. Δεν υπάρχει τρόπος να ανεβάσετε επιλεγμένες επαφές στο Facebook.

6. Πατήστε Ξεκινήστε.

7. Πατήστε στο ALLOW από το αναδυόμενο παράθυρο για να παρέχετε πρόσβαση στο Facebook στις επαφές σας.

Σημείωση: Εάν θέλετε να αναζητήσετε κάποιον άλλο αριθμό τηλεφώνου στο Facebook, φροντίστε να προσθέσετε αυτόν τον αριθμό στις επαφές του τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, ανεβάστε τις επαφές στο FB με τη βοήθεια αυτών των βημάτων.

Οι επαφές σας θα μεταφορτωθούν στο Facebook. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα προφίλ FB που συνδέονται με αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου.

  Ξαναζήστε τα περασμένα σας χρόνια στο Facebook και το Instagram σε φωτογραφίες

Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου σε Android και iOS;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αναζητήσετε και να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σε συσκευές Android και iOS.

Ποια είναι τα προβλήματα στην εύρεση λογαριασμών FB με αριθμό τηλεφώνου;

Ακολουθώντας τις παραπάνω μεθόδους, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε άτομα στο Facebook μέσω αριθμού τηλεφώνου. Αλλά αν εξακολουθείτε να βρίσκετε προβλήματα με την εύρεση των λογαριασμών που αναζητήσατε, έχουμε παραθέσει ορισμένους πιθανούς λόγους για τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα.

  • Ο εν λόγω αριθμός τηλεφώνου ενδέχεται να μην έχει συνδεδεμένο λογαριασμό FB.
  • Το άτομο που αναζητάτε μπορεί να έχει περιορίσει τις ρυθμίσεις απορρήτου του.
  • Μπορεί να έχετε αποκλείσει τον λογαριασμό που αναζητάτε.
  • Το άτομο που ψάχνατε μπορεί να σας έχει μπλοκάρει.

Μπορείτε να κρύψετε τον αριθμό σας στο Facebook;

Ναι, κάθε κάτοχος προφίλ Facebook έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τον αριθμό τηλεφώνου του. Το Facebook δεν αποκαλύπτει τον αριθμό τηλεφώνου σας σε κανένα τρίτο μέρος ανήθικα, επομένως μην ανησυχείτε.

Μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση στον λογαριασμό Facebook με αριθμό τηλεφώνου;

Ναι, μπορείτε να αναζητήσετε έναν λογαριασμό στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου.

Είναι καταχωρημένοι όλοι οι αριθμοί τηλεφώνου στο Facebook;

Εξαρτάται. Εάν έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός FB με αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου, σίγουρα θα βρείτε αυτόν τον λογαριασμό FB.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να κάνετε αναζήτηση στο Facebook με αριθμό τηλεφώνου με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.