Πώς να κάνετε αίτηση για την κάρτα Apple

Η Apple ανακοίνωσε τη δική της πιστωτική κάρτα στις αρχές του 2019. Τώρα, η Apple Card είναι διαθέσιμη για έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση για να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα τιτανίου της Apple.

Η εταιρεία Silicon Valley άρχισε να διαθέτει την επιλογή εγγραφής για την Apple Card στις αρχές Αυγούστου 2019. Καθώς η αρχική διάθεση είναι μόνο στις ΗΠΑ, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για να υποβάλετε αίτηση μέχρι να επεκταθεί η Apple στην περιοχή σας.

Καθώς η εμπειρία της Apple Card βασίζεται κυρίως στο iPhone, η Apple απαιτεί το ακουστικό να εκτελεί iOS 12.4 ή νεότερη έκδοση. Αυτή η έκδοση του λειτουργικού συστήματος και όλα όσα ακολουθούν περιλαμβάνουν υποστήριξη για την Apple Card.

Κάντε αίτηση για την Apple Card

Όταν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση για την κάρτα Apple, ανοίξτε την εφαρμογή “Πορτοφόλι”. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο iPhone σας, σύρετε προς τα κάτω στην αρχική σας οθόνη και χρησιμοποιήστε την αναζήτηση στο επίκεντρο για να την εντοπίσετε.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο «+» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

  Προσθέστε προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία στην οθόνη έναρξης των Windows 8

Η επόμενη οθόνη εξηγεί ότι η προσθήκη καρτών στο Apple Pay σάς επιτρέπει να κάνετε αγορές με το τηλέφωνό σας και στον Ιστό. Επιλέξτε «Συνέχεια» για να προχωρήσετε.

Εάν πληροίτε τα κριτήρια για να υποβάλετε αίτηση για την Apple Card, θα δείτε την επιλογή για την πιστωτική κάρτα που αναφέρεται. Επιλέξτε “Apple Card” για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Η εφαρμογή Wallet εξηγεί τώρα ποιες δυνατότητες προσφέρει η Apple Card και πληροφορίες σχετικά με το επιτόκιο της κάρτας από 12,99% έως 23,99%. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις χρεώσεις και τους όρους της Apple Card και μετά να πατήσετε «Συνέχεια».

Τώρα πρέπει να επαληθεύσετε ορισμένα στοιχεία ταυτότητας. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το όνομα, η ημερομηνία γέννησης και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι σωστά. Επιλέξτε «Επόμενο» για να συνεχίσετε.

Δεύτερον, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση κατοικίας σας. Αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για λόγους χρέωσης και την πιστωτική σας αναφορά. Πατήστε «Επόμενο».

Μετά από αυτό, εισαγάγετε τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Κοινωνικής Ασφάλισης και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Επόμενο».

Τέλος, πληκτρολογήστε το ετήσιο εισόδημά σας και μετά επιλέξτε «Επόμενο». Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν την τράπεζα να καθορίσει το ποσό της πίστωσης που θα σας δώσει.

  20 συντομεύσεις πληκτρολογίου που πρέπει να γνωρίζει κάθε κάτοχος iPad

Προτού η Goldman Sachs τρέξει την πίστωσή σας, η Apple σας παρέχει τους όρους για την κάρτα, την πολιτική απορρήτου της, τις συμφωνίες λογισμικού και πολλά άλλα. Σας προτείνουμε να τα διαβάσετε και στη συνέχεια να επιλέξετε «Συμφωνώ» εάν συμφωνείτε με τα νομικά έγγραφα.

Τώρα θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας την άδεια οδήγησής σας ή την ταυτότητα με φωτογραφία που έχει εκδοθεί από το κράτος. Πατήστε «Συνέχεια» και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να τραβήξετε μια φωτογραφία του μπροστινού και του πίσω μέρους της ταυτότητάς σας.

Η Goldman Sachs θα επαληθεύσει όλες τις πληροφορίες σας και θα πραγματοποιηθεί πιστωτικός έλεγχος. Όταν ολοκληρωθεί, η εφαρμογή Πορτοφόλι θα δηλώσει εάν εγκριθήκατε ή όχι. Εάν ναι, θα εμφανιστεί ένα πιστωτικό όριο και το ετήσιο ετήσιο ποσό με βάση την πιστωτική αναφορά σας.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goldman Sachs. Στη συνέχεια, πατήστε «Αποδοχή Apple Card» για να συμφωνήσετε με τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις. Εάν θέλετε να απορρίψετε το πιστωτικό όριο, επιλέξτε “Όχι, ευχαριστώ”.

Η εφαρμογή Πορτοφόλι θα σας ρωτήσει τώρα εάν θέλετε να ορίσετε την κάρτα Apple ως προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής για το Apple Pay. Μπορείτε είτε να επιλέξετε “Χρήση ως προεπιλεγμένη κάρτα” για να τη χρησιμοποιήσετε παντού ή “Ορισμός ως προεπιλογή αργότερα στο πορτοφόλι” για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις άλλες κάρτες σας.

  USB-RF έναντι Bluetooth για ποντίκια και πληκτρολόγια: Τι είναι καλύτερο;

Μόλις προστεθεί η κάρτα στο Πορτοφόλι σας, πατήστε «Συνέχεια».

Παραγγείλετε την Titanium Apple Card σας

Αφού εγκριθείτε για την Apple Card και προστεθεί στο Πορτοφόλι σας, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε μια φυσική κάρτα. Η χρήση της πιστωτικής κάρτας τιτανίου σας κερδίζει μόνο ένα τοις εκατό πίσω στις αγορές, αλλά είναι καλό να το έχετε σε περίπτωση που μια επιχείρηση δεν δέχεται τρόπους πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου.

Πατήστε “Συνέχεια” για να προχωρήσετε ή “Όχι ευχαριστώ” για να παραμείνετε στην επιλογή μόνο για ψηφιακή χρήση.

Επιλέξτε “Επιβεβαίωση” εάν η διεύθυνση αποστολής σας είναι σωστή. Η κάρτα τιτανίου θα πρέπει στη συνέχεια να σας ταχυδρομηθεί σε περίπου μία εβδομάδα.

Και τέλος! Τώρα μπορείτε να δείτε την Apple Card στην εφαρμογή Wallet. Εάν το επιλέξετε, θα εμφανιστεί το συνολικό υπόλοιπό σας, η διαθέσιμη πίστωση, οι αναφορές για την εβδομαδιαία δραστηριότητά σας και οι μελλοντικές πληρωμές.