Πώς να θολώσετε το φόντο στο ζουμ

Με τον κόσμο να αλλάζει επιτέλους ταχύτητα και να μεταβαίνει σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, πολλοί από εμάς θα επιθυμούσαμε να απεγκαταστήσουμε τις εφαρμογές τηλεδιάσκεψης από τις συσκευές εργασίας μας. Αλλά η χρήση αυτών των εφαρμογών και των διαδικτυακών συναντήσεων, γενικά, δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Το Zoom αναδείχθηκε ως ο αδιαμφισβήτητος νικητής σε ολόκληρη την εποχή της εργασίας από το σπίτι. Μπορεί να αποδοθεί στο ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών που παρέχει η υπηρεσία. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα να κρύβετε το περιβάλλον σας με μια προσαρμοσμένη εικόνα ή βίντεο από το διαδίκτυο ή την υπάρχουσα βιβλιοθήκη του Zoom. Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να θολώνουν απλώς το φόντο τους. Το θάμπωμα φόντου είναι χρήσιμο όταν πρέπει να καλύψετε το ακατάστατο φόντο σας ή εάν ανησυχείτε για το απόρρητό σας. Αυτή η δυνατότητα έχει αποδειχθεί σωτήρια για πολλούς επαγγελματίες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να θολώνετε το φόντο στο Zoom Windows 10 μαζί με μερικές άλλες προτάσεις.

Πώς να θολώσετε το φόντο στο ζουμ στα Windows 10

Η δυνατότητα εικονικού φόντου ήταν μέρος του Zoom για λίγο, αλλά η επιλογή θολώματος φόντου εισήχθη μόλις πρόσφατα στην έκδοση 5.5.0. Αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται σε κάθε σύστημα, καθώς απαιτεί υψηλή επεξεργαστική ισχύ. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεστε πράσινη οθόνη για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή θαμπώματος.

Σύμφωνα με την επίσημες απαιτήσεις συστήματοςοι εκδόσεις 64-bit των Windows 7, 8 και 10 που εκτελούνται σε οποιονδήποτε από τους επεξεργαστές που δίνονται παρακάτω υποστηρίζουν τη δυνατότητα θολώματος φόντου.

  • Intel i3 5ης γενιάς και άνω
  • Intel i5 3ης γενιάς και άνω
  • Intel i7 3ης γενιάς και άνω
  • Intel i9 3ης γενιάς και άνω
  • AMD 3,0 GHz ή υψηλότερη με 8 λογικούς πυρήνες

Σημείωση: Όλοι οι παραπάνω επεξεργαστές Intel θα πρέπει να έχουν 2 πυρήνες ή περισσότερους

  Πώς να αποκτήσετε έναν επεξεργαστή κώδικα σε μια κλήση Skype

Η διαδικασία θαμπώματος φόντου σε μια συνάντηση Zoom με Windows 10 είναι αρκετά απλή και η ίδια σε διάφορα λειτουργικά συστήματα Windows και macOS. Τα βήματα για το ίδιο είναι τα εξής:

1. Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Zoom Client στον υπολογιστή σας. Εάν δεν έχετε εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας, πατήστε το πλήκτρο Windows + S για να ενεργοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε Ζουμ. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις που υπάρχει ακριβώς κάτω από την εικόνα του λογαριασμού σας.

3. Στο μενού στα αριστερά, κάντε κλικ στο Background & Filters και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Blur στην περιοχή Virtual Backgrounds.

Σημείωση: Οι χρήστες που χρησιμοποιούν εικονικό φόντο για πρώτη φορά θα λάβουν αναδυόμενο παράθυρο που θα ζητά άδεια λήψης του πακέτου Smart Virtual Background; Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να συνεχίσετε.

Θα πρέπει να έχετε ένα θολό φόντο τώρα. Ελέγξτε το παράθυρο προεπισκόπησης στο επάνω μέρος για να δείτε πώς θα εμφανίζεται το θολό φόντο κατά τη διάρκεια των συσκέψεων.

4. Μπορείτε επίσης να θολώσετε το φόντο στο Ζουμ κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης. Κάντε κλικ στο βέλος που βλέπει προς τα πάνω δίπλα στο κουμπί Διακοπή βίντεο και επιλέξτε Επιλογή εικονικού φόντου.

5. Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί το παράθυρο Background & Filters, όπως φαίνεται στο τρίτο σημείο. Επιλέξτε Θάμπωμα και το φόντο σας θα θολωθεί σε πραγματικό χρόνο.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε την επιλογή Θάμπωμα στη λίστα των εικονικών φόντου, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή σας είναι ενημερωμένη. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η επιλογή Blur Background είναι διαθέσιμη στην έκδοση 5.5.0 και σε αυτές που κυκλοφόρησαν μετά από αυτήν.

6. Για να ενημερώσετε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom, κάντε κλικ στην εικόνα του λογαριασμού σας και επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις.

  Το Bamboo Paper τελικά πηγαίνει σε πολλές πλατφόρμες και το πήραμε για μια περιστροφή

7. Εάν μια ενημέρωση είναι διαθέσιμη, τότε θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που περιέχει τις Σημειώσεις Έκδοσης, π.χ. νέες δυνατότητες, επιλυμένα προβλήματα κ.λπ. > Κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

8. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση, θα λάβετε ένα αναδυόμενο μήνυμα όπως φαίνεται παρακάτω.

Επαγγελματική συμβουλή: Μη αυτόματη δημιουργία θολής εικόνας

Σε περίπτωση που το σύστημά σας δεν πληροί τις απαιτήσεις υλικού για τη λειτουργία θολώματος φόντου, χαλαρώστε, έχουμε άλλη επιλογή για εσάς. Το τέχνασμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση. Θα δημιουργήσουμε με μη αυτόματο τρόπο μια θολή εικόνα του φόντου της συνάντησής σας χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο επεξεργασίας φωτογραφιών και θα την ορίσουμε ως εικονικό φόντο. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να θολώσετε το φόντο στο Zoom Windows 10 χωρίς ενημέρωση.

1. Πρώτα κάντε κλικ σε μια εικόνα του φόντου της γενικής σας συνεδρίασης χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή την κάμερα web. Εάν κάνετε κλικ σε μια εικόνα χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο, τοποθετήστε την κοντά στην κάμερα web και μετά πατήστε το κουμπί Λήψη.

2. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Θολώστε εύκολα τις εικόνες με το BeFunky. Κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε.

Σημείωση: Η εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 10 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να θολώσει την εικόνα.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα που υπάρχει στην επάνω μέση της ιστοσελίδας και επιλέξτε Υπολογιστής (Ctrl + O). Επιλέξτε την εικόνα φόντου στην οποία κάνατε κλικ στο πρώτο βήμα.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επεξεργασία που υπάρχει στο αριστερό παράθυρο.

5. Στο μενού Επεξεργασία, στην ενότητα Θάμπωμα και εξομάλυνση > Κάντε κλικ στο Θάμπωμα.

6. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό Blur Amount για να προσαρμόσετε την ποσότητα θαμπώματος και κάντε κλικ στο Apply μόλις είστε ικανοποιημένοι.

  Πώς να εγκαταστήσετε πρόσθετα Gmail

7. Τέλος, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + S ή κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση > Υπολογιστής που υπάρχει στο επάνω μεσαίο τμήμα.

8. Ονομάστε το αρχείο όπως επιθυμείτε στην ενότητα Όνομα αρχείου. Επιλέξτε PNG ως μορφή και σύρετε το ρυθμιστικό Ποιότητα στο 100% (θέση στη δεξιά πλευρά) για μέγιστη ποιότητα. Τέλος, κάντε κλικ στο Αποθήκευση.

9. Τώρα, ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom > Ρυθμίσεις > Φόντο και φίλτρα όπως φαίνεται προηγουμένως. Κάντε κλικ στο εικονίδιο + (σύμβολο συν) στη δεξιά γωνία και επιλέξτε Προσθήκη εικόνας.

10. Από το παράθυρο του Explorer, επιλέξτε τη θολή εικόνα φόντου που αποθηκεύσατε και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

11. Η εικόνα θολού φόντου θα προστεθεί στα εικονικά φόντο και θα λειτουργεί ως φόντο σε κάθε συνάντηση.

Οι εφαρμογές Zoom για κινητά για iOS και Android περιλαμβάνουν επίσης την επιλογή Blur Virtual background. Παρόμοια με το πρόγραμμα-πελάτη για επιτραπέζιους υπολογιστές, η επιλογή θαμπώματος είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες συσκευές Android και iOS και μόνο στις πιο πρόσφατες εκδόσεις εφαρμογών. Μπορείτε να ελέγξετε τις επίσημες απαιτήσεις στο Απαιτήσεις συστήματος Zoom Virtual Background. Δείτε πώς μπορείτε να θολώσετε το φόντο με ζουμ στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε το θάμπωμα του φόντου ενώ παρακολουθείτε μια σύσκεψη στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πατήστε στην επιλογή Περισσότερα, η οποία αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες κουκκίδες. Συνήθως υπάρχει στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης.

  • Επιλέξτε Virtual Background στην περίπτωση Android και Background and Filters σε συσκευές iOS.
  • Πατήστε στην επιλογή Θάμπωμα για να έχετε ένα θολό φόντο.

***

Ας ελπίσουμε ότι δεν είχατε προβλήματα ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό για το πώς να θολώνετε το φόντο στο Ζουμ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.