Πώς να ηχογραφήσετε και να εμφανίσετε την προφορά του ονόματός σας στο LinkedIn

Το να έχεις ένα επώνυμο που σχεδόν κανείς δεν προφέρει σωστά γίνεται κουραστικό. Ευτυχώς, το LinkedIn έχει μια δυνατότητα που βοηθά τους άλλους προφέρετε σωστά το όνομά σας. Απλώς καταγράψτε το όνομα και το επώνυμό σας και μην ανησυχείτε ποτέ μήπως κάποιος υπεύθυνος προσλήψεων ή μελλοντικός εργοδότης θα προφέρει ξανά λάθος το όνομά σας.

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή LinkedIn στο δικό σας iPhone, iPad, ή Android συσκευή. Μπορείτε να ακούσετε τις προφορές ονομάτων στο Ο ιστότοπος του LinkedIn για υπολογιστές, αλλά πρέπει να εγγραφεί σε smartphone.

Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, πατήστε το avatar του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.

  Πώς να ελέγξετε την ψυχική σας υγεία με το εργαλείο κλινικής κατάθλιψης από την Google

Στη συνέχεια, επιλέξτε τον σύνδεσμο “Προβολή προφίλ” που βρίσκεται στο επάνω μέρος του μενού slide-over.

Επίλεξε το

Θα πρέπει τώρα να δείτε το προφίλ σας στο LinkedIn. Πατήστε στο εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στη φωτογραφία κεφαλιού για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας.

Πατήστε στο σύνδεσμο «Προσθήκη προφοράς ονόματος» που βρίσκεται κάτω από τις ενότητες ονοματεπώνυμο.

Πατήστε το

Παραχωρήστε στην εφαρμογή LinkedIn άδεια πρόσβασης στο μικρόφωνο του smartphone σας

Πατήστε παρατεταμένα το μπλε κουμπί του μικροφώνου για να ηχογραφήσετε το όνομά σας. Έχετε έως και 10 δευτερόλεπτα για να δηλώσετε τη σωστή προφορά του ονόματος και του επωνύμου σας. Το LinkedIn συνιστά επίσης να περιορίζετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος, να μιλάτε αργά και να προφέρετε καθαρά κάθε συλλαβή και να κρατάτε το τηλέφωνό σας περίπου τέσσερις ίντσες από το στόμα σας.

  Απόκρυψη της μίνι γραμμής εργαλείων στο Office 2013

Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή για να ακούσετε την ηχογράφηση που αναπαράγεται σε εσάς. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό, επιλέξτε το κουμπί “Επανάληψη”. Επιλέξτε το κουμπί “Εφαρμογή” για να προσθέσετε την εγγραφή στο προφίλ σας στο LinkedIn.

Πριν αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές και αποχωρήσετε από τη σελίδα επεξεργασίας, μπορείτε να τροποποιήσετε ποιος μπορεί να ακούσει την ηχογράφηση της προφοράς του ονόματός σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο “Ορατό σε”.

Πατήστε το

Επιλέξτε μία από τις δύο επιλογές κοινής χρήσης. Είτε όλα τα μέλη του Linkedin μπορούν να ακούσουν το όνομά σας (η προεπιλεγμένη επιλογή) είτε μόνο “Συνδέσεις 1ου βαθμού”.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID στο iPhone

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε από τη διαδικασία επεξεργασίας προφίλ του LinkedIn, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Πατήστε το

Τώρα, κάθε φορά που κάποιος βλέπει το προφίλ σας στο LinkedIn, θα πρέπει να βλέπει το εικονίδιο ήχου δίπλα στο όνομά σας. Επιλέξτε το εικονίδιο στο προφίλ σας (ή κάποιου άλλου) για να ακούσετε την προφορά του ονόματος.

Ανησυχείτε μήπως άγνωστοι κοιτάζουν το προφίλ σας και κλέβουν προσωπικές πληροφορίες; Δείτε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του LinkedIn.