Πώς να εφαρμόσετε φίλτρα προσώπου στο Instagram







Αντε πάλι. Το Instagram πρόσθεσε Φίλτρα προσώπου. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που δανείστηκε από το Snapchat. Η εκτέλεση και η ιδέα πίσω από αυτό είναι λίγο πολύ η ίδια με αυτή στο Snapchat. Λειτουργεί μόνο με την μπροστινή κάμερα, αλλά μπορείτε να τα εφαρμόσετε τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες στην ιστορία σας στο Instagram ή να τις αποθηκεύσετε στο ρολό της κάμερας. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρο σε μια φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας. Τα φίλτρα είναι ζωντανά φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο οκτώ φίλτρα για να διαλέξετε. Δείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα προσώπου στο Instagram.

  Πώς να αφαιρέσετε την τοποθεσία από το Instagram και να διατηρήσετε το πού βρίσκεστε απόρρητο

Ενημερώστε πρώτα την εφαρμογή Instagram. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής δεν λέει ότι προσθέτει περισσότερες δυνατότητες, αλλά την ενημερώνει με τον ίδιο τρόπο. Τα φίλτρα προσώπου φαίνεται να έχουν κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα.

Ανοίξτε το Instagram και σύρετε προς τα δεξιά. Εναλλακτικά, πατήστε το κουμπί της κάμερας στο επάνω μέρος. Αυτό είναι το ίδιο κουμπί που πατάτε όταν θέλετε να μεταβείτε ζωντανά στο Instagram. Στην οθόνη Go Live, θα υπάρχει ένα νέο κουμπί δίπλα στο κουμπί εναλλαγής κάμερας. Το νέο κουμπί είναι ένα αστραφτερό χαμόγελο. Πατήστε το.

Τα ρυθμιστικά λειτουργίας κάμερας στο κάτω μέρος της οθόνης θα αντικατασταθούν με τα διαθέσιμα φίλτρα προσώπου. Σύρετε μέσα από αυτά και επιλέξτε το φίλτρο που σας αρέσει περισσότερο. Τα φίλτρα περιλαμβάνουν μερικές κορώνες, τα συνηθισμένα ζώα που περιλαμβάνουν ένα κουτάβι και ένα κοάλα και ένα ζευγάρι γυαλιά. Πατήστε το φίλτρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και μετά πατήστε ξανά το κουμπί φίλτρου προσώπου για να κλείσετε το συρτάρι του φίλτρου.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης στο Instagram

Πατήστε το κουμπί λήψης για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή πατήστε παρατεταμένα για εγγραφή βίντεο. Το φίλτρο εφαρμόζεται τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο. Τα φίλτρα προσώπου λειτουργούν σε κανονικές λειτουργίες, μπούμερανγκ και επαναφορά. Δεν λειτουργούν για ζωντανά βίντεο.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για την εφαρμογή φίλτρων προσώπου στο Instagram. Αν αναρωτιέστε αν το Facebook θα το αντιγράψει τελικά ή όχι, το έχει ήδη κάνει. Όταν το Facebook παρουσίασε τις ιστορίες, ήρθαν με φίλτρα προσώπου. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσος χρόνος χρειάστηκε για να τα αποκτήσει το Instagram. Είναι αυτονόητο ότι οι δυνατότητες του Snapchat εξακολουθούν να αντιγράφονται. Αυτό που είναι απογοητευτικό είναι ότι το Instagram και το Facebook είναι ικανοποιημένοι με τη δημιουργία αντιγράφων άνθρακα ή σχεδόν άνθρακα της λειτουργίας. Δεν υπάρχει τίποτα νέο στα φίλτρα προσώπου που έχει προσθέσει το Instagram και το Snapchat δεν έχει ήδη προσφέρει.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια ανάρτηση στο Instagram