Πώς να εφαρμόσετε τα φίλτρα Prisma σε φωτογραφίες από την επιφάνεια εργασίας


Το Prisma είναι μια εφαρμογή για iOS και Android που εφαρμόζει εκπληκτικά όμορφα φίλτρα στις φωτογραφίες σας. Οι φωτογραφίες βγαίνουν σαν έργα τέχνης. Η εφαρμογή μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεχνητή νοημοσύνη που αναλύει και εφαρμόζει τα φίλτρα σε φωτογραφίες για να δημιουργήσει τα οπτικά εντυπωσιακά έργα τέχνης. Το Prisma έγινε γρήγορα δημοφιλές και πιθανότατα έχετε δει πολλές φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν από χρήστες του Prisma στη ροή σας στο Instagram. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από την επιφάνεια εργασίας σας, αν και δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή για αυτήν. Αυτό που πρέπει να αναζητήσετε είναι μια λύση που είναι ακριβώς αυτό που έχουμε. Το Prisma bot είναι ένα bot Telegram που θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε φίλτρα Prisma σε μια φωτογραφία από την επιφάνεια εργασίας σας. Δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το Telegram στο σύστημά σας. Η web έκδοση του Telegram λειτουργεί εξίσου καλά, αλλά πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Telegram. Δείτε πώς λειτουργεί το bot.

  Πώς να μετρήσετε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας με το Apple Watch σας

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο τέλος αυτής της ανάρτησης και προσθέστε το Prisma bot στο Telegram. Κάντε κλικ στο «Έναρξη» για να ξεκινήσετε την αλληλεπίδραση με αυτό. Το bot δεν θα εμφανίσει όλα τα φίλτρα Prisma για εσάς και αν ανεβάσετε μια φωτογραφία χωρίς να επιλέξετε ποιο φίλτρο θα εφαρμόσετε, το bot θα εφαρμόσει τυχαία ένα.

Για να επιλέξετε φίλτρα, πληκτρολογήστε και στείλτε τα /filters στο bot. Θα περιλαμβάνει 1-2 φίλτρα. Κάντε κλικ στην «Δείτε περισσότερα φίλτρα» για να δείτε περισσότερα. Κάντε κλικ στην επιλογή «Χρήση φίλτρου…» κάτω από ένα φίλτρο για να το επιλέξετε.

  Κυκλοφορεί μια νέα απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος στα Έγγραφα Google

Στη συνέχεια, στείλτε μια φωτογραφία στο Prisma bot. Μπορεί να είναι οτιδήποτε και δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος της εικόνας. Του δώσαμε μια εικόνα του Pikachu. Το bot, όπως και οι εφαρμογές, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να εφαρμόσει το φίλτρο. Κάντε κλικ στην εικόνα που δημιουργεί το bot και αποθηκεύστε την στην επιφάνεια εργασίας σας.

Εδώ είναι η εικόνα που πήραμε. Συμπιέσαμε και αλλάξαμε το μέγεθός του για τη θέση, αλλά η ποιότητα δεν διακυβεύτηκε και το φίλτρο εφαρμόστηκε άψογα.

Δεν χρειάζεται πλέον να αντιγράφετε/μετακινείτε όλες τις εκπληκτικές φωτογραφίες HD σε συσκευή iOS ή Android για να εφαρμόσετε ένα φίλτρο Prisma. Το bot λειτουργεί εξαιρετικά, αν και δεν θα λέγαμε όχι σε μια γρήγορη εντολή για να του πούμε ακριβώς ποιο φίλτρο να χρησιμοποιήσει. Θα ήταν πολύ πιο γρήγορο από το να χρειαστεί να επιλέξετε ένα φίλτρο από μια μεγάλη λίστα.

  Τρόπος εξαγωγής και εισαγωγής ασφαλών και αποκλεισμένων αποστολέων του Outlook

Προσθήκη Prisma Bot στο Telegram