Πώς να επισκευάσετε ένα τόξο στο Minecraft

Minecraft: Το όνομα χτυπάει καμπανάκι; Είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι δημιουργίας που επιτρέπει στους παίκτες να κατασκευάσουν οτιδήποτε. Είναι μια ψηφιακή έκδοση του Lego όπου μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει δομικά στοιχεία για να φτιάξει πράγματα. Αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά εθιστικό γιατί σε αφήνουν να ελέγχεις τα πάντα. Όσο διατηρείτε τη ροή της σκέψης σας στις μύτες των ποδιών σας, δεν θα κουραστείτε ποτέ από το παιχνίδι. Δεδομένου ότι είναι τόσο δημοφιλές και ενδιαφέρον, τα λάθη, τα λάθη ή η άγνοια είναι αναπόφευκτα. Ψάχνετε πώς να επισκευάσετε ένα τόξο στο Minecraft; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Επίσης, θα μάθετε πώς να διορθώνετε ένα Bow στο Minecraft με ένα Anvil και να διορθώνετε το Bow στο Minecraft με ένα τραπέζι χειροτεχνίας.

Πώς να επισκευάσετε ένα τόξο στο Minecraft

Το Minecraft έχει διάφορα χρήσιμα αντικείμενα που βοηθούν στη διαδικασία δημιουργίας. Ένα τέτοιο αντικείμενο είναι ένα τόξο που χρησιμοποιείται για το κυνήγι ζώων για τροφή, την προστασία του εαυτού σας και τη θανάτωση εχθρών. Αυτό το απίστευτο όπλο μπορεί να καταστραφεί κατά την περιπέτεια, και δεν είναι κακό. Ωστόσο, μπορεί να σας απογοητεύσει όταν σπάσει εάν δεν γνωρίζετε πώς να το επισκευάσετε. Γνωρίζετε καλά το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά χρήσιμα αντικείμενα στο Minecraft. Κάθε στοιχείο έχει ένα συγκεκριμένο σημείο που ονομάζεται HP ή σημείο επιτυχίας. Τώρα, αυτό το σημείο είναι ευθέως ανάλογο με τη χρήση, που σημαίνει ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το τόξο, μειώνει τους πόντους, οι οποίοι σε υπερβολικό βαθμό εξαντλούνται και προκαλούν σπάσιμο.

  Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στα Windows 10 (PC)

Εάν έχετε φτιάξει ένα αξιοπρεπές αμόνι, έχετε τελειώσει στα μισά με τη διαδικασία επισκευής του τόξου σας. Μετά από αυτό, υπάρχουν δύο τεχνικές για να επισκευάσετε πλήρως ένα τόξο στο Minecraft, οι οποίες είναι:

  • Ο πρώτος τρόπος θα εξηγήσει πώς να διορθώσετε το τόξο στο Minecraft με ένα αμόνι.
  • Ο δεύτερος τρόπος είναι να διορθώσετε το τόξο στο Minecraft με ένα τραπέζι χειροτεχνίας.
  • Εκτός από αυτά τα δύο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μύλο για να φτιάξετε ένα τόξο.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το αμόνι

Υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να σημειωθούν εδώ, όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Εάν έχετε περισσότερα από δύο μαγεμένα τόξα στο απόθεμα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο τέτοια τόξα για να δημιουργήσετε ένα ισχυρότερο τόξο μέσω του άκμονα. Αυτό το τόξο μειώνει τα XP σας. Ωστόσο, το δημιουργημένο τόξο έχει μεγαλύτερη αντοχή και δύναμη από οποιοδήποτε από τα προηγούμενα τόξα που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα! Ένα πιο δυνατό. Ωστόσο, χρειάζεστε τουλάχιστον το επίπεδο 30 του άκμονα για αυτήν την απόδοση.
  • Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε ένα κανονικό φιόγκο και ένα μαγεμένο φιόγκο στις υποδοχές αποθέματος, κάνοντάς σας ένα ανθεκτικό φιόγκο.

Πριν μάθετε πώς να φτιάξετε ένα τόξο χρησιμοποιώντας ένα αμόνι, ενημερώστε μας πώς να το δημιουργήσουμε.

Βήμα I: Δημιουργήστε Anvil στο Inventory

Η διαδικασία δημιουργίας ενός άκμονα είναι αρκετά εύκολη και ένα σημαντικό βήμα στο πώς να επισκευάσετε ένα τόξο στο Minecraft. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

Σημείωση: Ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που απαιτείται για την κατασκευή ενός άκμονα είναι ένα σιδερένιο πλινθίο.

1. Εκκινήστε το Minecraft στη συσκευή σας.

2. Ανοίξτε το Craft Table πατώντας το πλήκτρο E.

3. Τώρα, σύρετε και σχηματίστε ένα συγκεκριμένο μοτίβο χρησιμοποιώντας τέσσερις σιδερένιες ράβδους και τρία σιδερένια τετράγωνα όπως φαίνεται στην εικόνα.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε πλινθώματα σιδήρου, βρείτε και προμηθευτείτε τουλάχιστον 31 μεταλλεύματα σιδήρου. Στη συνέχεια, φτιάξτε μερικά απαιτούμενα πλινθώματα σιδήρου από το σιδηρομετάλλευμα που βρέθηκε χρησιμοποιώντας τον κλίβανο.

  Πώς να Seed Worlds στην έκδοση Minecraft Bedrock στα Windows 10

4. Τώρα, σύρετε και τοποθετήστε το νεόκτιστο αμόνι στο απόθεμα.

Βήμα II: Χρησιμοποιήστε το αμόνι για να διορθώσετε το τόξο

Εφαρμόστε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω για να διορθώσετε το τόξο στο Minecraft με ένα αμόνι. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα βήματα για να διορθώσετε το Bow στο Minecraft με ένα αμόνι.

1. Εκκινήστε το Minecraft όπως έγινε νωρίτερα.

2. Ανοίξτε το Anvil από το απόθεμά σας κάνοντας κλικ σε αυτό.

2. Στο απόθεμα Anvil, σύρετε και αποθέστε το τόξο βελτίωσης στην πρώτη υποδοχή.

3. Στη συνέχεια, σύρετε και τοποθετήστε το επισκευασμένο τόξο στην επόμενη υποδοχή.

4. Τώρα, σύρετε και αποθέστε το τόξο που προκύπτει στο απόθεμα.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τον πίνακα χειροτεχνίας

Εάν δεν ενδιαφέρεστε ή δεν έχετε τα απαραίτητα συστατικά για να επεξεργαστείτε με τον πρώτο τρόπο, χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο. Το τραπέζι χειροτεχνίας επισκευάζει τα βασικά τόξα πιο αποτελεσματικά. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτός ο τρόπος δεν είναι κατάλληλος για όλους και οφείλεται στον περιορισμό του τραπεζιού χειροτεχνίας, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για χειροτεχνικούς σκοπούς και δεν κάνει καλό σε μαγεμένους φιόγκους. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα χειροτεχνίας για να επισκευάσετε ένα τόξο στο Minecraft.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική μόνο για κανονικά τόξα και όχι για μαγεμένα τόξα. Αυτό οφείλεται στον περιορισμό του τραπεζιού χειροτεχνίας, που δημιουργεί μόνο ένα κανονικό φιόγκο, παρόλο που έχετε γεμίσει τις υποδοχές με μαγεμένες.

1. Ανοίξτε το Minecraft στη συσκευή σας.

2. Ανοίξτε το Craft Table πατώντας το πλήκτρο E.

3. Τώρα, σύρετε και αποθέστε δύο κανονικά τόξα στο Craft Table.

4. Τώρα, σύρετε και τοποθετήστε το τόξο που προκύπτει στο απόθεμα.

Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τελικό τόξο απρόσκοπτα.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε Grindstone

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να χρησιμοποιήσετε το Grindstone.

Βήμα I: Δημιουργία Grindstone στο Inventory

Εάν δεν έχετε λίθο στο απόθεμά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να φτιάξετε έναν κομποστοποιητή στο Minecraft

1. Εκκινήστε το Minecraft στη συσκευή σας.

2. Ανοίξτε το Craft Table πατώντας το πλήκτρο E.

3. Τώρα, σύρετε και τοποθετήστε δύο σανίδες βελανιδιάς, δύο ξυλάκια και μια πέτρινη πλάκα σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο όπως φαίνεται στην εικόνα.

4. Τώρα, σύρετε και τοποθετήστε τη νεόκτιστη μυλόπετρα στο απόθεμα.

Βήμα II: Χρησιμοποιήστε το Grindstone για να διορθώσετε το τόξο

Για να χρησιμοποιήσετε το μύλο, θα πρέπει να συνδυάσετε δύο παρόμοια αντικείμενα, όπως δύο σιδερένια τόξα ή δύο σιδερένια ξίφη. Αυτό το εργαλείο θα επιδιορθώσει τα στοιχεία και θα αφαιρέσει τα αξεσουάρ. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να επιδιορθώσετε και να αφαιρέσετε βελτιώσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επισκευάσετε ένα τόξο στο Minecraft.

1. Εκκινήστε το Minecraft στη συσκευή σας.

2. Ανοίξτε το Grindstone από το απόθεμα κάνοντας κλικ πάνω του.

3. Τώρα, σύρετε και αποθέστε δύο κανονικά τόξα στις διαθέσιμες υποδοχές.

Σημείωση: Αποφύγετε την τοποθέτηση τόξων αξεσουάρ καθώς αυτό μπορεί να αφαιρέσει τα αξεσουάρ.

4. Τώρα, σύρετε και τοποθετήστε το τόξο που προκύπτει στο απόθεμα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πόσοι τύποι τόξων υπάρχουν στο Minecraft;

Απ. Υπάρχουν δύο τύποι τόξων που διατίθενται στα στοιχεία του παιχνιδιού Minecraft. Είναι κανονικά τόξα και μαγεμένα τόξα.

Ε2. Πόσο χρήσιμο είναι ένα τόξο;

Απ. Το τόξο είναι ένα όπλο με βεληνεκές που χρησιμοποιείται για να πυροβολήσει εχθρούς. Σε σώζει και από επιθέσεις. Επί του παρόντος, το ποσοστό αντοχής του είναι 384. Πρέπει να το ανακτήσετε όταν ξεπεραστεί επιδιορθώνοντας γοητεύσεις, επισκευάζοντάς τα με συγκεκριμένα υλικά ή συγχωνεύοντας δύο κατεστραμμένα αντικείμενα στο Minecraft.

Ε3. Μπορούν να ανακτηθούν τα κολλημένα βέλη;

Απ. Ναι, τα βέλη μπορούν να ανακτηθούν εάν χτυπήσουν και κολλήσουν σε συμπαγή τετράγωνα. Ωστόσο, έχει ορισμένους περιορισμούς. Η βολή με το βέλος πρέπει να γίνεται μέσα από ένα μαγεμένο τόξο με το Infinity ή από έναν παίκτη με Δημιουργική λειτουργία ή έναν όχλο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι έχετε μάθει πώς να επισκευάζετε ένα τόξο στο Minecraft. Μη διστάσετε να στείλετε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας μέσω της ενότητας σχολίων που δίνεται παρακάτω. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.