Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού

Μπορεί αρχικά να σκεφτείτε ότι η εκτέλεση ενός ολοκληρωμένου ελέγχου ιστορικού σε κάποιον είναι γεμάτο εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία έχει αφαιρέσει μεγάλο μέρος της ταλαιπωρίας αυτής της διαδικασίας, με πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες να μπορούν να παράγουν εκπληκτικά πλήρη αποτελέσματα σε σχετικά λίγο χρόνο. Η πραγματική δυσκολία, λοιπόν, έγκειται στο να αποφασίσετε ποιος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού υψηλής τεχνολογίας θα χρησιμοποιήσετε. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα αποκαλύψει δεκάδες από αυτούς τους ιστότοπους και, φυσικά, όλοι τους ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι.

Λοιπόν, πώς αποφασίζετε; Μπορεί να εξαρτάται από τον τύπο των πληροφοριών που αναζητάτε, τι γνωρίζετε ήδη για ένα άτομο, τους λόγους για τους οποίους θέλετε να εκτελέσετε μια επιταγή και ακόμη και το ποσό που θέλετε να πληρώσετε για αυτό. Αλλά ακόμα κι αν είστε ξεκάθαροι σε όλα αυτά τα σημεία, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ώρες κουραστικής αναζήτησης για να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε δοκιμάσει όλους τους κύριους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνετε. Λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες συν τα σχόλια των πελατών, καταλήξαμε σε μια σαφή λίστα κριτηρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Τέλος, εφαρμόσαμε αυτά τα κριτήρια για να αποκαλύψουμε τους 4 καλύτερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού στην αγορά αυτήν τη στιγμή.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού

Η επιλογή της υπηρεσίας ελέγχου ιστορικού που θα χρησιμοποιήσετε μπορεί να μοιάζει με ατελείωτη εργασία. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες εκεί έξω και, με την πρώτη ματιά, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς οποιαδήποτε παραλλαγή στην υπηρεσία που προσφέρουν. Αλλά, όταν εξετάζετε τις λεπτομέρειες των υπηρεσιών που προσφέρουν, τα δεδομένα που αναζητούν και τις τελικές πληροφορίες που παρέχουν, υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Αυτή η πραγματικότητα καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό πάροχο, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να χάσετε χρόνο και χρήμα. Αλλά πώς το κάνεις αυτό; Μην πανικοβάλλεστε. Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε. Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία κατά την αναζήτησή σας για τον καλύτερο ιστότοπο ελέγχου ιστορικού:

Βήμα 1 – Σκεφτείτε το τέλειο αποτέλεσμα

Πρώτα, αναρωτηθείτε: «τι θέλω πραγματικά να επιτύχω ή να μάθω με αυτόν τον έλεγχο ιστορικού;» Αναζητάτε βασικά στοιχεία επικοινωνίας ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο λεπτομερές προφίλ κάποιου; Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το οικονομικό τους ιστορικό ή εάν έχουν ποινικό μητρώο ή ποιες άδειες κατέχουν; Σκεφτείτε το λίγο και να είστε σίγουροι για το τελικό σημείο που θέλετε να φτάσετε. Αυτό θα διευκολύνει τη μέτρηση των προσφορών διαφόρων υπηρεσιών σε σχέση με τις ανάγκες σας.

Βήμα 2 – Απολογισμός όσων ήδη γνωρίζετε

Το επόμενο σημαντικό σημείο στο οποίο πρέπει να είστε ξεκάθαροι είναι από πού ξεκινάτε. Μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού σε κάποιον που γνωρίζετε ήδη αρκετά. Ή, μπορεί να έχετε πολύ λίγα να συνεχίσετε, όπως ένα μερικό όνομα ή ακόμα και έναν ανώνυμο αριθμό τηλεφώνου. Οι καλοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορούν να αποφέρουν χρήσιμα αποτελέσματα ξεκινώντας και από τις δύο πλευρές αυτού του φάσματος, αλλά είναι ωστόσο καλό να κάνετε έναν απολογισμό των πληροφοριών που έχετε πραγματικά ως βάση της αναζήτησής σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε όλα όσα γνωρίζετε για το άτομο που ελέγχεται πριν επιλέξετε ποιον ιστότοπο θα χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 3 – Εφαρμογή βασικών κριτηρίων υπηρεσίας

Αφού καθορίσετε το σημείο εκκίνησης και τα αποτελέσματα που θέλετε να επιτύχετε από έναν έλεγχο ιστορικού, το επόμενο βήμα είναι να προσδιορίσετε τα βασικά κριτήρια που θέλετε να προσφέρει η υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Αυτό θα διαφέρει λίγο ανάλογα με την περίπτωσή σας. Ωστόσο, η ανάλυσή μας για τα σχόλια των πελατών υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι χρήστες ιστότοπων ελέγχου ιστορικού συνήθως αναζητούν τα ίδια κύρια πράγματα από την υπηρεσία:

  Πώς να αφαιρέσετε δεδομένα τοποθεσίας κατά την κοινή χρήση φωτογραφιών στο iPhone

Πλήρες φάσμα υπηρεσιών – Ο έλεγχος ιστορικού στην πραγματικότητα δεν είναι συνήθως μία υπηρεσία. Τα αποτελέσματα προέρχονται από μια συνένωση μεθόδων, όπως αντίστροφες αναζητήσεις τηλεφώνου, οικονομικές αναζητήσεις και αναζητήσεις επαφών. Ορισμένοι ιστότοποι θα προσφέρουν μόνο περιορισμένο εύρος υπηρεσιών, αλλά οι καλύτεροι ιστότοποι θα προσφέρουν πάντα το μεγαλύτερο δυνατό εύρος.
Λεπτομερής έρευνα – Δεν θα είναι κάθε ιστότοπος ελέγχου ιστορικού τόσο επιμελής στην έρευνά του όσο θα ελπίζατε. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο εύρος δεδομένων, ενώ άλλοι μπορεί να επιδιώκουν να βγάλουν γρήγορα αποτελέσματα και έτσι έχουν προβλήματα με την ακρίβεια. Αλλά οι καλύτερες υπηρεσίες θα προσφέρουν λεπτομερή και ακριβή αποτελέσματα με βάση την υπολογισμένη έρευνα.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Ως χρήστης, η τελική αναφορά είναι το κρίσιμο έγγραφο που θα λάβετε, το οποίο παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που έχει αποκαλύψει ένας έλεγχος ιστορικού. Αλλά η ποιότητα, η λεπτομέρεια και η αναγνωσιμότητα αυτών των αναφορών μπορεί να διαφέρουν πάρα πολύ. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να αναζητήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού που να προσφέρει εύκολα κατανοητές, ακριβείς και ευανάγνωστες αναφορές.
Προσαρμογή αναζήτησης – Ορισμένοι ιστότοποι απαιτούν περισσότερες πληροφορίες εκκίνησης από άλλους. Οι καλύτερες εταιρείες ελέγχου ιστορικού θα σας επιτρέψουν να εισαγάγετε όσες ή λιγότερες πληροφορίες θέλετε και θα εξακολουθούν να προσφέρουν σημαντικές πιθανότητες να παραδώσετε χρήσιμα αποτελέσματα.
Χρησιμοποιήσιμος πίνακας εργαλείων – Οι περισσότεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού προσφέρουν έναν διαδικτυακό πίνακα εργαλείων για να διαχειρίζονται οι χρήστες τις αναζητήσεις, τις αναφορές και άλλα δεδομένα τους. Αλλά η ποιότητα και η χρηστικότητα αυτών των ταμπλό μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Τα καλύτερα γύρω είναι απλά, διαισθητικά στη χρήση και καλά σχεδιασμένα.
Εφαρμογές για κινητά – Με ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό χρηστών που συνδέονται στο διαδίκτυο εν κινήσει, η δυνατότητα διαχείρισης του ελέγχου παρασκηνίου σε μια κινητή συσκευή είναι ολοένα και πιο πολύτιμη. Οι κορυφαίοι ιστότοποι προσφέρουν πλέον ως βασικές εφαρμογές για κινητά, οι οποίες παρέχουν σε μεγάλο βαθμό την ίδια λειτουργικότητα με τις υπηρεσίες web τους.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναζήτησή σας ή ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τη γραμμή βοήθειας πελατών της υπηρεσίας σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Να επιλέγετε πάντα έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού που προσφέρει πολλές γραμμές υποστήριξης πελατών. Θα πρέπει να είναι αξιόπιστα εύκολο στη σύνδεση κατά τη διάρκεια πολλών ωρών όλη την εβδομάδα.

Βήμα 4 – Επιλέξτε την υπηρεσία ελέγχου ιστορικού

Τώρα που έχετε καθορίσει τα αποτελέσματα που θέλετε να επιτύχετε, το σημείο εκκίνησης και τα βασικά σας κριτήρια, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τον ιστότοπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, η εφαρμογή αυτών των κριτηρίων σε έναν ιστότοπο μπορεί να φαίνεται κάπως τρομακτική, γι’ αυτό και έχουμε κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Παρακάτω, θα βρείτε τους 4 κορυφαίους προτεινόμενους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού. Επιλέξαμε αυτές τις υπηρεσίες από το πλήθος με βάση την εξαιρετική αντιστοιχία των υπηρεσιών τους με τα βασικά μας κριτήρια παραπάνω. Έχουν επίσης σταθερά θετικά σχόλια από τους χρήστες τους, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την επένδυσή σας. Συνέχισε να διαβάζεις!

Καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού

1. Έχει επαληθευτεί

Η κορυφαία σύσταση υπηρεσίας ελέγχου ιστορικού είναι το BeenVerified. Αυτός ο εξαιρετικός ιστότοπος προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία έρευνας που προσφέρει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν και δεν είναι η φθηνότερη επιλογή στην αγορά, η σχέση ποιότητας/τιμής είναι ουσιαστικά απαράμιλλη.

Το BeenVerified έχει μια δομή πληρωμής δύο επιπέδων: για το βασικό τους επιτόκιο, θα αναζητήσει πολλές διαφορετικές πηγές πληροφοριών, όπως οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομέρειες ποινικού μητρώου, ιστορικό διευθύνσεων και πολλά άλλα. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε να πληρώσετε λίγο επιπλέον για την premium υπηρεσία τους, η οποία θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο και θα παράγει μια τελική αναφορά που είναι μια από τις πιο λεπτομερείς που έχουμε συναντήσει.

Όλες οι τελικές αναφορές του BeenVerified είναι όμορφα σχεδιασμένες, ευανάγνωστες και ωστόσο εξαιρετικά λεπτομερείς. Προσφέρουν επίσης έναν καλά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων που διευκολύνει την παρακολούθηση των δεδομένων αναζήτησής σας. Υπάρχουν ακόμη και εφαρμογές για κινητά με πλήρεις δυνατότητες και για συσκευές iOS και Android, για εκκίνηση. Εν τω μεταξύ, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, με εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά και είναι προσβάσιμο μέσω email ή τηλεφώνου. Συνδυάστε τα πάντα και το BeenVerified είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού.

  Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Apple TV χρησιμοποιώντας Mac

2. Instant CheckMate

Μια από τις υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη εκτίμηση στην αγορά, το Instant CheckMate απολαμβάνει μια πληθώρα διθυραμβικών κριτικών από ικανοποιημένους πελάτες. Η σχέση ποιότητας/τιμής είναι εξαιρετική, με τη δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων να προσφέρει ευελιξία και ισχύ. Με τις βασικές τους τιμές, το Checkmate θα εξετάσει λεπτομέρειες όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, εκτεταμένη οικογένεια, ιστορικό διευθύνσεων και οποιαδήποτε πληροφορία σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν θέλετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να αναβαθμίσετε την υπηρεσία premium τους και να ενημερωθείτε για πράγματα όπως το οικονομικό ιστορικό, τα δικαστικά αρχεία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων. Το CheckMate προσφέρει έναν τακτοποιημένο και απλό ηλεκτρονικό ταμπλό και εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα. Παρέχουν επίσης εξαιρετικές τελικές εκθέσεις, οι οποίες είναι πολύ απλές στην ανάγνωση και κατανόηση. Ωστόσο, προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα προστεθεί μια εφαρμογή iOS.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η υπηρεσία του Instant CheckMate προσφέρει εξαιρετική αξία, που γίνεται ακόμα καλύτερη με αυτήν την ειδική προσφορά αναγνωστών.

3. Αληθινός

Το Truthfinder προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία γενικού ελέγχου ιστορικού, που υποστηρίζεται από τον ισχυρισμό τους ότι αναζητούν εκατομμύρια δημόσια αρχεία. Αυτό κάνει τις δικές τους εύκολα μια από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες έρευνας που θα βρείτε οπουδήποτε. Όπως πολλοί ανταγωνιστές κορυφαίας βαθμίδας, το Truthfinder λειτουργεί σε μια δομή πληρωμών δύο επιπέδων. Στο βασικό επίπεδο, θα ανακαλύπτουν πληροφορίες όπως ιστορικά διευθύνσεων, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς.

Για την υψηλότερη τιμή τους, το Truthfinder θα αποκαλύψει βαθύτερες λεπτομέρειες όπως το ιστορικό, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται. Διαχειρίζονται επίσης μια μοναδική υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού, η οποία διερευνά ακόμη περισσότερους διαδικτυακούς πόρους για να συλλάβει τυχόν σχετικές πληροφορίες ή φωτογραφίες που μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω.

Οι αναφορές του Truthfinder είναι περιεκτικές, αλλά αρκετά ευανάγνωστες. Για τη δική σας διευκόλυνση, προσφέρουν επίσης έναν υπερσύγχρονο διαδικτυακό ταμπλό, καθώς και μια αρκετά αξιοπρεπή εφαρμογή Android. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιου είδους εφαρμογή για χρήστες συσκευών iOS. Τέλος, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών τους είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα έναν πραγματικό άνθρωπο για να μιλήσετε όταν έχετε μια ερώτηση.

4. Intelius

Η τελευταία προτεινόμενη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού είναι η Intelius. Προσφέρουν μια ευρεία υπηρεσία έρευνας σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Επιπλέον, διαθέτουν ένα εντυπωσιακό ιστορικό, με περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού να έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία μέχρι σήμερα. Το ιστορικό διευθύνσεων, τα ποινικά μητρώα, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα μπορούν να αποκαλυφθούν σε σχετικά σύντομη σειρά με την Intelius.

Το Intelius διαθέτει επίσης έναν κομψό και απλό στην πλοήγηση διαδικτυακό ταμπλό, που καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα αναζήτησής σας με μια ματιά. Επιπλέον, προσφέρουν αποκλειστικές εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, κάτι που είναι σχετικά σπάνιο στον κλάδο. Οι πολύ σημαντικές τελικές αναφορές είναι περιεκτικές και περιγράφουν τα αποτελέσματα με τρόπο που είναι εύκολο να ακολουθηθεί. Η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά εξακολουθεί να είναι ανοιχτή για πολλές ώρες και μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε τον έλεγχο ιστορικού σας με την Intelius, συνδεθείτε σήμερα με την ειδική έκπτωση αναγνώστη.

Από πού αντλούν τις πληροφορίες τους οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού;

Οι υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού, όπως οι τέσσερις πάροχοι που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο, θα προμηθεύονται τα δεδομένα τους από μια μεγάλη ποικιλία πηγών. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών των δεδομένων είναι ελεύθερα διαθέσιμα και βρίσκονται ήδη σε δημόσιο τομέα, και ως εκ τούτου, αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν 100% νομική υπηρεσία. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν σας εμποδίζει να αναζητήσετε αυτές τις πληροφορίες μόνοι σας. Αλλά πιθανότατα θα σας πάρει μέρες ή και εβδομάδες για να αναζητήσετε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι ιστότοποι μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στα εργαλεία έρευνας υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν.

  50 πιο όμορφες εικόνες ταπετσαρίας

Οι ακριβείς πηγές δεδομένων που αναζητούν θα εξαρτηθούν από το τι θέλετε να βρείτε καθώς και από το επίπεδο αναζήτησης που επιλέξατε να εκτελέσετε. Ωστόσο, ο τύπος πληροφοριών που θα έχουν πρόσβαση οι περισσότεροι ιστότοποι περιλαμβάνει πράγματα όπως ποινικά μητρώα, αρχεία εκπαίδευσης, αρχεία πιστωτικών ελέγχων, αρχεία οδήγησης, δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης, αρχεία δικαστικών διαφορών (για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες οποιασδήποτε νομικής διαδικασίας στην οποία εμπλέκεται ένα άτομο), αρχεία αρχειοθέτησης, προσωπικά αναφορές, και οτιδήποτε έχει δημοσιεύσει ένα άτομο δημόσια σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων και άλλα φόρουμ ιστού.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιούν εξειδικευμένη τεχνολογία και συγκεκριμένους αλγόριθμους για την αναζήτηση και τη συγκέντρωση αυτών των πληροφοριών πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είναι δυνατό με μη αυτόματο τρόπο. Για απλές αναζητήσεις, πολλοί ιστότοποι μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες αναφορές μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ πιο λεπτομερείς αναζητήσεις μπορούν να ολοκληρωθούν σε λίγες μέρες το πολύ.

Γιατί ορισμένοι έλεγχοι ιστορικού είναι δωρεάν ενώ άλλοι πρέπει να πληρωθούν;

Εάν τα δεδομένα που αναζητούνται από ιστότοπους ελέγχου ιστορικού είναι ήδη δημόσια διαθέσιμα, ίσως αναρωτιέστε γιατί ιστότοποι όπως αυτοί που προτείνουμε χρεώνουν χρέωση για την υπηρεσία τους. Η απάντηση είναι ότι υπάρχει μεγάλο κόστος για την εκτέλεση μιας τέτοιας αναζήτησης και την παροχή αποτελεσμάτων γρήγορα και με ακρίβεια. Αυτό το κόστος περιλαμβάνει πράγματα όπως η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση αναζητήσεων, το ανθρώπινο στοιχείο που εμπλέκεται στην πρόσβαση σε ορισμένες πηγές που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί, η σύνταξη μιας τελικής αναφοράς και η παράδοση μιας υπηρεσίας υποστήριξης πελατών καθώς και τα διάφορα διαδικτυακά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι πελάτες. Ορισμένες πηγές δεδομένων χρεώνουν επίσης ένα τέλος για την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους και ο ιστότοπος θα καλύπτει και αυτές τις χρεώσεις.

Δεν είναι ρεαλιστικό να μπορούμε να παραδίδουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες με μηδενικό κόστος στον τελικό χρήστη. Μερικοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι το κάνουν αυτό, αλλά δεν πρέπει να τους εμπιστευόμαστε. Είτε δεν πραγματοποιούν επιμελή αναζήτηση και απλώς έχουν πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο. Ή μπορεί ακόμη και να είναι μια πιο απαίσια λειτουργία που ίσως θέλουν να κλέψουν τα δεδομένα σας ή να φυτέψουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Το γεγονός είναι ότι εάν θέλετε έναν γρήγορο, ακριβή και ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού, θα υπάρχει πάντα μια μικρή χρέωση. Όταν μαθαίνετε πώς λειτουργεί πραγματικά η διαδικασία, είναι εντυπωσιακό ότι αυτές οι χρεώσεις παραμένουν τόσο χαμηλές όσο κάνουν.

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω έλεγχο ιστορικού;

Εάν σχεδιάζετε να πραγματοποιήσετε έλεγχο ιστορικού, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις νομικές συνέπειες που θα έχει. Εξάλλου, υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου είναι παράνομη η εκτέλεση ελέγχου ιστορικού. Ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός για τις στιγμές που μπορείτε και δεν μπορείτε να εκτελέσετε έλεγχο ιστορικού:

Είναι εντάξει να εκτελέσετε έλεγχο φόντου για…

Μάθετε για τους νέους σας γείτονες
Έρευνα νέου συνεργάτη
Ψάχνετε για χαμένους φίλους ή συγγενείς
Ανακαλύψτε ποιος συνεχίζει να καλεί το τηλέφωνό σας
Εντοπισμός των σεξουαλικών παραβατών στην κοινότητά σας
Εξετάζοντας ποιες πληροφορίες είναι δημόσια διαθέσιμες για τον εαυτό σας

Δεν είναι εντάξει να εκτελέσετε έλεγχο φόντου για…

Έρευνα μελλοντικών εργαζομένων χωρίς την άδειά τους. Αυτό είναι παράνομο σύμφωνα με τον νόμο περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων (FCRA) στις ΗΠΑ. Εάν θέλετε να ερευνήσετε έναν πιθανό υπάλληλο, πρέπει πρώτα να λάβετε γραπτή άδεια από αυτόν για να το κάνετε.
Έρευνα του ιστορικού των οικιακών βοηθών. Η εξέταση του ιστορικού πιθανών καθαριστών ή άλλων οικιακών βοηθών είναι επίσης παράνομη σύμφωνα με την FCRA, εκτός εάν έχετε λάβει πρώτα γραπτή άδεια.
Το να μάθετε εάν κάποιος είναι επιλέξιμος για πίστωση, ασφάλιση, υποτροφίες ή επιχορηγήσεις είναι επίσης παράνομο σύμφωνα με την FCRA.
Προσδιορισμός κατάλληλων ενοικιαστών για ένα ακίνητο προς ενοικίαση. Και πάλι, αυτό είναι παράνομο σύμφωνα με την FCRA.

Εάν επιχειρήσετε να εκτελέσετε έλεγχο ιστορικού σε μία από αυτές τις απαγορευμένες περιστάσεις, διατρέχετε τον κίνδυνο δυνητικά σοβαρών νομικών επιπτώσεων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την υποχρέωση να πληρώσετε σημαντικές ζημιές στο άτομο στο οποίο έχετε κάνει έλεγχο.

συμπεράσματα

Η επιλογή της καλύτερης υπηρεσίας ελέγχου ιστορικού δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται αρχικά. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω και όλοι ισχυρίζονται ότι είναι η καλύτερη υπηρεσία. Κάποιοι μπορεί να έχουν εύλογη αξίωση για αυτό, αλλά πολλοί άλλοι όχι. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε περιγράψει τα κύρια σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη και τα κριτήρια που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού. Και έχουμε ακόμη αναπτύξει αυτές τις πληροφορίες για να προσδιορίσουμε τους τέσσερις ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που πιστεύουμε ότι προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία αυτή τη στιγμή.

Σας βοήθησε το άρθρο μας να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού για τους σκοπούς σας; Επιλέξατε μια από τις προτάσεις μας ή δοκιμάσατε έναν άλλο ιστότοπο; Πώς ήταν η εμπειρία σας; Ο ιστότοπος που επιλέξατε παρείχε τις πληροφορίες που αναζητούσατε; Πάντα καλωσορίζουμε τις σκέψεις και τις εμπειρίες όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τις μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.