Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire χωρίς φορτιστή

Με τα χρόνια, το Fitbits Inspire έχει γίνει βασικό στοιχείο στη ζωή όλων. Αυτός ο εύχρηστος ιχνηλάτης είναι εξοπλισμένος με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και δυνατότητες για εύκολη παρακολούθηση της υγείας σας. Διαρκεί έως και 10 ημέρες και σας βοηθά να παρακολουθείτε τα βήματα, τους παλμούς της καρδιάς, τις καμένες θερμίδες και πολλά άλλα. Μπορείτε όμως να απενεργοποιήσετε ένα Fitbit 2 Inspire ή να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire χωρίς φορτιστή; Διαβάστε και ακολουθήστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση ενός Fitbit Inspire 2 και να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire μου. Ας αρχίσουμε!

Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire χωρίς φορτιστή

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Fitbit Inspire χωρίς φορτιστή με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Γιατί δεν γίνεται επανεκκίνηση του My Fitbit Inspire 2;

Πολλές φορές, οι συσκευές τελευταίας τεχνολογίας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Για παράδειγμα, δεν ενεργοποιούνται ή δεν ανταποκρίνονται στο άγγιγμά σας. Ακολουθούν οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχει συμβεί αυτό σε εσάς:

  • Προβλήματα με τις μπαταρίες: Αν και ένα φορτισμένο Fitbit Inspire διαρκεί πολύ, μπορεί να μην ισχύει στην περίπτωσή σας. Για παράδειγμα, εάν ο φορτιστής σας δεν λειτουργεί σωστά, δεν θα φορτίσει το Fitbit και η συσκευή τελικά θα εξαντληθεί η μπαταρία της. Ομοίως, μια ελαττωματική μπαταρία είναι επίσης υπεύθυνη για τη μη ενεργοποίηση ή επανεκκίνηση.

  • Θύρα φόρτισης: Είναι πιθανό το εσωτερικό της θύρας φόρτισης Fitbit να είναι γεμάτο βρωμιά και υπολείμματα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα χρεωθεί πολύ όσο και αν προσπαθήσετε και δεν θα επανεκκινήσει.

  • Ζητήματα φορτιστή: Η χρήση λανθασμένου φορτιστή, ο οποίος δεν συνοδεύεται από το Fitbit Inspire, μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στη συσκευή.

  • Εφαρμογές παρασκηνίου: Η συσκευή δεν λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο αναμενόταν επειδή εκτελούνται πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο. Αντίστοιχα, η μπαταρία αδειάζει γρηγορότερα από ότι φορτίζει η συσκευή.

  • Διείσδυση νερού: Εάν η συσκευή σας είναι βρεγμένη από το εσωτερικό, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η ενεργοποίηση ή η επανεκκίνηση.

Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire 1;

Η επανεκκίνηση του Fitbit σας το απενεργοποιεί και το ενεργοποιεί χωρίς να παρεμβαίνει στα αποθηκευμένα δεδομένα. Είναι διαφορετικό από την επαναφορά που διαγράφει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που έχουν ληφθεί και επαναφέρει το Fitbit στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Με άλλα λόγια, δεν χάνετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις σας με την επανεκκίνηση του Fitbit.

1. Συνδέστε το Fitbit Inspire 1 με το φορτιστή του και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συνδεδεμένο.

2. Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά λειτουργίας για περίπου 10 δευτερόλεπτα ή μέχρι να νιώσετε τη δόνηση.

3. Μόλις εμφανιστεί το εικονίδιο χαμόγελου στην οθόνη, υποδεικνύει ότι το Fitbit έχει επανεκκινήσει.

Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire χωρίς φορτιστή;

Ένα φορτισμένο Fitbit Inspire μπορεί να είναι περισσότερο από όσο υπολογίζετε. Επομένως, δεν χρειάζεστε φορτιστή όποτε θέλετε να τον επανεκκινήσετε. Αντίθετα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire:

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το ρολόι Fitbit Inspire.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, σύρετε μέχρι τέρμα προς τα κάτω και πατήστε Επανεκκίνηση συσκευής.

4. Πατήστε παρατεταμένα την οθόνη για 3 δευτερόλεπτα για επανεκκίνηση του Fitbit Inspire.

5. Θα εμφανιστεί ένα χαμογελαστό πρόσωπο όταν η συσκευή επανεκκινηθεί με επιτυχία.

Πώς μπορώ να επανεκκινήσω το Fitbit Inspire;

Οι συσκευές μπορεί να μπλοκάρουν απότομα για διάφορους λόγους. Ευτυχώς, η επανεκκίνηση ή η επανεκκίνηση μπορεί να τα επαναφέρει τέλεια και τέλεια. Ομοίως, εάν το Fitbit σας αρχίσει να καθυστερεί, να μαυρίζει ή να μην ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σας, μπορείτε να το επανεκκινήσετε ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Πώς αναγκάζετε να επανεκκινήσετε ένα Fitbit Inspire 2;

Εάν έχετε ένα παγωμένο, μαύρο και δεν αποκρίνεται Fitbit, μπορείτε να αναγκάσετε να επανεκκινήσετε ένα Fitbit Inspire 2. Σας βοηθά να φέρετε τα πράγματα στη σωστή τους πορεία αντί να χάσετε όλα τα δεδομένα.

1. Ξεκινήστε τη διαδικασία συνδέοντας Fitbit Inspire 2 με τον φορτιστή του.

2. Στη συνέχεια, πατήστε σταθερά το κουμπί λειτουργίας στον ιχνηλάτη σας για 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και να εμφανιστεί ένα εικονίδιο χαμόγελου.

Μετά από αυτό το βήμα, θα νιώσετε απαλή δόνηση που υποδεικνύει ότι ο ιχνηλάτης έχει επανεκκινηθεί.

Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire 2 χωρίς φορτιστή;

Εάν το Fitbit σας δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα στατιστικά της υγείας σας, ίσως ήρθε η ώρα να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire 2:

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το Fitbit Inspire και πατήστε Ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στο μενού.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Επανεκκίνηση συσκευής.

3. Πατήστε παρατεταμένα την οθόνη για 3 δευτερόλεπτα για επανεκκίνηση του Fitbit Inspire.

Ένα χαμογελαστό πρόσωπο θα εμφανιστεί όταν η συσκευή επανεκκινηθεί με επιτυχία.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω και να επανεκκινήσω το Fitbit Inspire 2;

Η μαλακή επαναφορά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εάν το Fitbit Inspire 2 αντιμετωπίζει πρόβλημα. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης ενδεχομένως να διορθώσει παγωμένα Fitbits σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς να χαθούν τα δεδομένα:

1. Συνδέστε το φορτιστή Fitbit στο Fitbit Inspire 2 και βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση δεν είναι χαλαρή.

2. Πατήστε απαλά το κουμπί λειτουργίας και κρατήστε το για 3-5 δευτερόλεπτα.

3. Αφήστε το κουμπί μόλις εμφανιστεί στην οθόνη ένα εικονίδιο χαμόγελου.

Πώς απενεργοποιείτε ένα Fitbit 2 Inspire;

Άλλες σειρές Fitbit όπως η Versa επέτρεψαν στους χρήστες να πατήσουν την επιλογή τερματισμού λειτουργίας και να απενεργοποιήσουν τη συσκευή εύκολα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό με το Fitbit Inspire 2. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι να περιμένετε να τελειώσει εντελώς η μπαταρία και να τερματίσετε τη λειτουργία της συσκευής.

***

Είναι σύνηθες οι συσκευές να ενεργούν περίεργα κάθε τόσο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το να γνωρίζετε πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit inspire χωρίς φορτιστή δεν είναι κάτι λιγότερο από σωτήριο. Τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω είναι εύκολο να ακολουθηθούν και επαναφέρουν γρήγορα το Fitbit στο σχήμα του. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.

  Τα 10 καλύτερα πρόσθετα Kodi Mexico