Πώς να επαναφέρετε το Wordle Streak σε iPhone και Android

Αν έχετε παρατηρήσει ότι οι απαντήσεις στα παζλ του Wordle έχουν γίνει πιο δύσκολες από τότε που οι New York Times αγόρασαν το παιχνίδι παζλ με λέξεις, μάλλον έχετε δίκιο. Οι απαντήσεις του Wordle γίνονται όλο και πιο δύσκολες μέρα με τη μέρα και αν μια λέξη με διπλό γράμμα κόλπο κατέστρεψε το σερί σας πρόσφατα, ίσως θέλετε να επαναφέρετε όλα τα στατιστικά σας και να λάβετε αυτό το ποσοστό νίκης 100%. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τη σειρά Wordle σε συσκευές iPhone και Android.

Επαναφορά Wordle Streak σε iPhone και Android (2022)

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παζλ αυτές τις μέρες, το Wordle συγκεντρώνει ανθρώπους σε μια προσπάθεια να λύσουν τους καθημερινούς γρίφους και με συζητήσεις για την απάντηση της ημέρας και πώς τη μάντευαν. Ωστόσο, με την πρόσφατη αύξηση της δυσκολίας, πολλοί άνθρωποι φωνάζουν για μια νέα ευκαιρία να διατηρήσουν το ποσοστό κέρδους του 100%.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone σας ως Webcam στα Windows 10

Θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τη σειρά του Wordle σε smartphone (iPhone και Android) σε λίγα μόλις βήματα και να αποκτήσετε την καθαρή πλάκα που πιθανότατα ελπίζατε από τότε που χάσατε το παζλ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τον σελιδοδείκτη Wordle από την αρχική οθόνη σας

Για να ξεκινήσετε, φροντίστε να αφαιρέσετε τον σελιδοδείκτη Wordle από την αρχική οθόνη σας, εάν τον έχετε προσθέσει. Για να το κάνετε αυτό, αγγίξτε παρατεταμένα τον σελιδοδείκτη Wordle και πατήστε Διαγραφή σελιδοδείκτη στο αναδυόμενο μενού.

Διαγράψτε το ιστορικό περιήγησής σας για επαναφορά του Wordle Streak

Ο ευκολότερος τρόπος για να επαναφέρετε τη σειρά Wordle είναι να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό περιήγησης. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό σε iPhone και Android.

Επαναφέρετε το Wordle Streak εκκαθαρίζοντας το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης στο iPhone

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε “Safari”. Εδώ, πατήστε «Εκκαθάριση ιστορικού και δεδομένων ιστότοπου».

  • Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά στο ‘Clear’ για επιβεβαίωση.

Επαναφέρετε τα στατιστικά του Wordle με εκκαθάριση του ιστορικού προγράμματος περιήγησης στο Android

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Chrome και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες. Εδώ, πατήστε “Ιστορικό”.

  • Τώρα, πατήστε «Διαγραφή δεδομένων περιήγησης». Επιλέξτε το χρονικό εύρος και πατήστε «Διαγραφή δεδομένων».

Διαγράψτε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης στον Firefox για να επαναφέρετε τα στατιστικά του Wordle

  • Ανοίξτε τον Firefox και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ (κουμπί μενού) κάτω δεξιά στην οθόνη. Εδώ, πατήστε “Ιστορικό”.
  Συνεχίστε με τον Microsoft Edge για iOS και Android

  • Στην οθόνη ιστορικού, πατήστε «Διαγραφή πρόσφατου ιστορικού» και επιλέξτε το χρονικό εύρος για να διαγράψετε όλο το ιστορικό περιήγησής σας σε αυτό το χρονικό εύρος.

Σημείωση:

  • Το Android προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο διαγραφής των συσχετισμένων δεδομένων μιας εφαρμογής. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επαναφέρετε τη σειρά Wordle, δοκιμάστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη των προγραμμάτων περιήγησης που χρησιμοποιείτε.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android -> Εφαρμογές -> Chrome/Firefox -> Διαχείριση χώρου -> Εκκαθάριση όλων των δεδομένων.

Διαγραφή και επανεγκατάσταση προγραμμάτων περιήγησης τρίτων

Εάν δεν μπορέσατε ακόμα να επαναφέρετε τη σειρά Wordle, διαγράψτε και εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα περιήγησης τρίτων κατασκευαστών. Μια καθαρή εγκατάσταση μπορεί να σας βοηθήσει να διαγράψετε τα υπάρχοντα δεδομένα και να ξεκινήσετε εκ νέου.

Τελευταία λύση: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του iPhone ή της συσκευής Android σας

Δεν νομίζω ότι ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε αυτή τη ριζική λύση. Ωστόσο, αν η κυρία τύχη δεν σας χαμογελάσει ακόμη και αφού δοκιμάσετε τις παραπάνω λύσεις, θα άξιζε να δώσετε μια ευκαιρία.

Λάβετε υπόψη ότι ο αντίκτυπος της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι διαφορετικός σε iOS και Android. Ενώ η πρώτη σάς επιτρέπει μόνο να καταργήσετε όλες τις υπάρχουσες ρυθμίσεις και όχι τα μέσα και τα δεδομένα σας, η δεύτερη διαγράφει όλα τα δεδομένα στη συσκευή σας επιστρέφοντας το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση. Επομένως, προχωρήστε με αυτήν τη λύση, έχοντας κατά νου αυτές τις συνέπειες.

  Android Live Wallpaper Switcher με διαμορφώσιμες πηγές

Σε iPhone ή iPad: Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Μεταφορά ή επαναφορά iPhone/iPad -> Επαναφορά -> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Σε Android: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά -> Διαγραφή όλων των δεδομένων (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων).

Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς από τη μια συσκευή Android στην άλλη. Μην μπερδεύεστε λοιπόν. Αφού διαγράψετε τη συσκευή σας, ρυθμίστε την ως νέα. Αν και ίσως θέλετε να αναλογιστείτε πόσο σημαντικό είναι το Wordle για εσάς, να καταφύγετε σε ένα τέτοιο βήμα απλώς για να καθαρίσετε τη σειρά Wordle στο τηλέφωνό σας.

Μπόνους: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης

Εάν απλά δεν θέλετε να παρακολουθείτε το σερί ή τα στατιστικά στοιχεία του Wordle σε τρέχουσα βάση, απλώς παίξτε το παιχνίδι σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Αυτό έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα.

  • Τα στατιστικά σας στο Wordle θα επαναφέρονται κάθε φορά επειδή είναι ανώνυμη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε την καρτέλα αφού ολοκληρώσετε το παιχνίδι σας.
  • Μπορείτε να δοκιμάσετε το Wordle όσες φορές θέλετε. Εάν εξαντλήσετε τις 6 προσπάθειές σας και δεν έχετε καταλάβει τη λέξη, απλώς κλείστε την περίοδο λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης και ανοίξτε ξανά το Wordle σε μια άλλη καρτέλα ανώνυμης περιήγησης και θα λάβετε μια νέα προσπάθεια στο σημερινό Wordle.

Επαναφέρετε εύκολα το Wordle Streak σας

Ορίστε! Έτσι, ολοκληρώνεται αυτός ο γρήγορος οδηγός σχετικά με την επαναφορά της σειράς Wordle. Παρόλο που οι New York Times δεν έσπευσαν να κάνουν σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι παζλ, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε μερικές μεγάλες αναβαθμίσεις. Ας ελπίσουμε ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει να διατηρεί ανέπαφο το USP του. Εάν φοβάστε ότι οι NYT μπορεί να βάλουν το Wordle πίσω από ένα paywall, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να αποθηκεύσετε αυτό το παιχνίδι στη συσκευή σας και να το παίξετε δωρεάν για πάντα. Παρεμπιπτόντως, ποια ήταν η εμπειρία σας με το παιχνίδι παζλ μέχρι τώρα; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα σχόλια.