Πώς να επαναφέρετε το Spectrum Remote

Στην αγορά ηλεκτρικών ειδών, τα τηλεχειριστήρια φάσματος είναι το πρώτο και πολύ δημοφιλές. Είναι τα πιο διαδεδομένα τηλεχειριστήρια τηλεόρασης και θα τα δείτε σε πολλά νοικοκυριά και άλλους δημόσιους χώρους όπου χρησιμοποιείται συνήθως η συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε πολλές συσκευές, ακόμη και κονσόλες, καθώς το τηλεχειριστήριο Spectrum διαθέτει προσαρμόσιμα πλήκτρα. Ωστόσο, δεν είναι χωρίς τεχνολογικά σφάλματα. Παρά τη δημοτικότητά του και την ευρεία χρήση του, αρκετοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για προβλήματα με το τηλεχειριστήριο, δηλώνοντας ότι είτε δεν λειτουργεί καθόλου είτε λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένες πλατφόρμες. Δείξαμε πώς να επαναφέρετε το Spectrum Remote σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πώς να επαναφέρετε το Spectrum Remote

Εάν το τηλεχειριστήριο φάσματος δεν λειτουργεί όπως περιμένατε, μην αγχωθείτε ή πανικοβληθείτε και αρχίσετε να σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα νέο. Μπορείτε ακόμα να διορθώσετε τα προαναφερθέντα, καθώς και μια ποικιλία πρόσθετων δυσκολιών τηλεχειρισμού. Εξετάσαμε μια σειρά από σενάρια χρήσης και επιλέξαμε τα αγαπημένα μας:

  • Το τηλεχειριστήριό σας δεν αλλάζει τα κανάλια.
  • Μπορείτε να αλλάξετε τους σταθμούς στην τηλεόρασή σας ή σε άλλες συμβατές συσκευές χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, αλλά όχι την ένταση του ήχου.
  • Η λυχνία LED μπορεί να μην αναβοσβήνει όπως θα έπρεπε.
  • Ένα κόκκινο φως LED αναβοσβήνει ασταμάτητα.
  • Αλληλεπίδραση ή παρεμβολή με άλλες συσκευές από απόσταση.
  • Όταν παρακολουθείτε τηλεόραση ή χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, η απόκριση μπορεί να είναι αργή και αργή.
  • Το τηλεχειριστήριο φάσματος είναι εντελώς σπασμένο.

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες πτυχές που σχετίζονται με την απομακρυσμένη διασύνδεση με άλλες συσκευές ή πλατφόρμες. Οι λύσεις που αναφέρονται παρακάτω θα φροντίσουν τα πάντα. Είναι ταξινομημένα με αύξουσα σειρά χρησιμότητας και δυσκολίας. Ωστόσο, προτού εμβαθύνουμε στις λύσεις, ενημερώστε μας πρώτα τις αιτίες.

Τι προκαλεί τη δυσλειτουργία του Spectrum Remote;

Καταλήξαμε σε μια λίστα με εύλογες αιτίες για αυτό το πρόβλημα αφού εξετάσουμε πολλά σενάρια και εξετάσουμε εκτενώς το καθένα. Μερικοί από τους λόγους είναι οι εξής:

  • Κατεστραμμένος ή κατεστραμμένος πομπός σήματος: Εάν ο πομπός σήματος σας έχει καταστραφεί ή σπάσει με οποιονδήποτε τρόπο, το τηλεχειριστήριό σας ενδέχεται να μην μπορεί να μεταδώσει δεδομένα με ακρίβεια ή με φειδώ. Αυτό είναι σωματική βλάβη.

  • Το τηλεχειριστήριο δεν έχει προγραμματιστεί σωστά: Το τηλεχειριστήριο Spectrum προσφέρει πολλές λειτουργίες και επιλογές που επιτρέπουν στο χρήστη να επιλέξει ποια συσκευή θα ελέγξει. Θα υπάρξει μια σειρά ζητημάτων εάν οι ρυθμίσεις είναι λανθασμένες.

  • Λανθασμένη ρύθμιση δεδομένων: Επειδή το τηλεχειριστήριο Spectrum αποθηκεύει δεδομένα στον περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, είναι πιθανό τα δεδομένα να είναι λανθασμένα ή ασύμβατα με το σύστημα. Το πρόβλημα επιλύεται σε αυτό το σενάριο με επαναφορά του τηλεχειριστηρίου φάσματος.

  • Λανθασμένη σύζευξη: Επειδή τα τηλεχειριστήρια είναι προγραμματιζόμενα, υπάρχει πιθανότητα να μην τα έχετε ρυθμίσει σωστά ώστε να λειτουργούν με την κονσόλα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  • Προβλήματα του κουτιού καλωδίου φάσματος: Εκτός από τα προαναφερθέντα ζητήματα, το τηλεχειριστήριο ενδέχεται να έχει προβλήματα στο κιβώτιο καλωδίου φάσματος. Οι τυπικές διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων αντιμετωπίζουν σχεδόν αμέσως το πρόβλημα σε αυτό το σενάριο.

Λάβετε υπόψη ότι θα χάσετε όλα τα προκαθορισμένα κλειδιά σας προτού λάβουμε υπόψη τις απαντήσεις. Θα χρειαστεί επίσης να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο φάσματος για να λειτουργήσουν ξανά το τηλεχειριστήριο και το κιβώτιο καλωδίων, οπότε να το έχετε υπόψη σας.

Σημείωση: Όταν επρόκειτο για το αν το κιβώτιο καλωδίων ανταποκρίθηκε κατάλληλα στο τηλεχειριστήριο, η σειρά με την οποία ενεργοποιήθηκαν οι συσκευές ήταν καθοριστικής σημασίας. Ανοίξτε πρώτα την τηλεόραση και μετά το κουτί καλωδίων.

Μέθοδος 1: Αλλάξτε την απομακρυσμένη μπαταρία

Τις περισσότερες φορές σε αυτή την κατάσταση φταίει η μπαταρία. Ακολουθούν μερικά σημαντικά σημεία σχετικά με το τηλεχειριστήριο Spectrum.

  • Τα τηλεχειριστήρια φάσματος έχουν μπαταρίες που έχουν προστεθεί για να παρέχουν ισχύ και χρειάζεται πολλή μπαταρία με την πάροδο του χρόνου, καθώς μπορούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα.
  • Το τηλεχειριστήριο είτε θα λειτουργεί διακοπτόμενα είτε δεν θα λειτουργεί καθόλου όταν τελειώσουν οι μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο. Επειδή δεν λαμβάνετε ποτέ μια ειδοποίηση που δείχνει πόση μπαταρία σας έχει απομείνει, το πρώτο βήμα είναι να αλλάξετε τις μπαταρίες σας και να προσπαθήσετε ξανά.
  • Είναι καλή ιδέα να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο, ακόμα κι αν το έχετε κάνει στο παρελθόν. Επίσης, ελέγξτε ξανά ότι βρίσκονται στις σωστές υποδοχές.
  • Είναι ζωτικής σημασίας να ελέγχετε ότι οι μπαταρίες είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Διαφορετικά, θα χάνουμε χρόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αφαιρέσετε την μπαταρία του τηλεχειριστηρίου Spectrum.

1. Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριό σας.

2. Αφαιρέστε την τηλεόραση και το κουτί του καλωδίου από τον τοίχο.

3. Περιμένετε για ένα λεπτό.

4. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες και επανασυνδέστε τα πάντα.

5. Ελέγξτε εάν το τηλεχειριστήριο λειτουργεί.

Μέθοδος 2: Ολόκληρη ρύθμιση κύκλου ισχύος

Είναι επίσης κατανοητό ότι το πρόβλημα δεν είναι με το τηλεχειριστήριο, αλλά με το σύστημα ως σύνολο. Οι τηλεοράσεις και άλλες κονσόλες τακτικά δεν ανταποκρίνονται στα σήματα του τηλεχειριστηρίου. Ένας πλήρης κύκλος ισχύος θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε αμέσως από το πρόβλημα. Μερικά σημεία σχετικά με αυτές τις μεθόδους παρατίθενται παρακάτω.

  • Μια άλλη απλή και αποτελεσματική λύση επίλυσης προβλημάτων για ελαττωματικές συσκευές είναι το power cycling.
  • Ένας μεμονωμένος κύκλος ισχύος μπορεί να μην λειτουργεί πάντα. Αντίθετα, οι πελάτες ολοκλήρωσαν επαναλαμβανόμενους κύκλους ισχύος, οι οποίοι έλυσαν σχεδόν αμέσως το πρόβλημα.
  • Εάν έχετε πολλές κονσόλες, όπως ένα Xbox, αποθηκεύστε όλη την πρόοδό σας.

Για να διορθώσετε το πρόβλημα, δοκιμάστε να εκτελέσετε έναν κύκλο τροφοδοσίας με ολόκληρη τη ρύθμιση. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ολοκληρώσετε μια πλήρη εγκατάσταση:

1. Χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας σε κάθε συσκευή της εγκατάστασης, απενεργοποιήστε την.

2. Αφαιρέστε τα καλώδια τροφοδοσίας από κάθε συσκευή και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό εγγυάται ότι όλα απελευθερώνονται κατάλληλα.

3. Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο Spectrum και αφήστε τις να βγουν για 3-5 λεπτά πριν τις αντικαταστήσετε.

4. Αφού αφαιρέσετε τις μπαταρίες, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο τηλεχειριστήριο για λίγα δευτερόλεπτα.

5. Αφήστε περίπου 3-5 λεπτά για το στήσιμο.

6. Επανασυνδέστε τα πάντα και ενεργοποιήστε το σύστημά σας.

7. Τώρα προχωρήστε και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Spectrum.

Μέθοδος 3: Ενεργοποίηση ελέγχου τηλεόρασης

Μια άλλη επιβαρυντική πιθανότητα είναι ότι το τηλεχειριστήριό σας δεν είναι πραγματικά συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Το τηλεχειριστήριο Spectrum μπορεί να έχει συνδεθεί με τον αποκωδικοποιητή αλλά όχι με την τηλεόραση. Είναι πιθανό όταν προσπαθείτε να διαχειριστείτε την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Spectrum, η δυνατότητα να το κάνετε αυτό είναι απενεργοποιημένο. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, καθώς θα μπορείτε να διαχειριστείτε το πλαίσιο του Spectrum Cable αλλά όχι την τηλεόραση αφού ακολουθήσετε τέλεια όλα τα βήματα. Μπορείτε ακόμα να επαναφέρετε το Spectrum remote, εντοπίζοντας μια επιλογή φάσματος που πρέπει να είναι ενεργοποιημένη.

1. Βεβαιωθείτε ότι το κουτί είναι ενεργοποιημένο και μεταβείτε στο μενού πατώντας το κουμπί Μενού στο τηλεχειριστήριο Spectrum.

2. Τώρα κατεβείτε στις Ρυθμίσεις & Υποστήριξη χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα βέλους.

3. Για να το ανοίξετε, πατήστε το κουμπί OK.

4. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μεταβείτε στο Τηλεχειριστήριο ενώ βρίσκεστε στην υποστήριξη.

5. Επιλέξτε τη σύνδεση του τηλεχειριστηρίου στην τηλεόραση. Όταν εμφανιστεί η επόμενη σελίδα, επιλέξτε την επιλογή Σύνδεση στην τηλεόραση.

6. Εδώ είναι μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές μάρκες. Εάν η τηλεόρασή σας δεν εμφανίζεται στη λίστα, προχωρήστε και κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή όλων. Θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη που θα εμφανίζει μια αλφαβητική λίστα με όλες τις τηλεοράσεις.

7. Επιλέξτε την τηλεόρασή σας και πατήστε το κουμπί OK.

8. Αφού ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, θα μπορείτε να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Spectrum χωρίς προβλήματα.

Μέθοδος 4: Εναλλαγή μεταξύ καλωδίου και τηλεόρασης

Έχουν ληφθεί πολλές αναφορές από πελάτες που δεν μπόρεσαν να μεταβούν στη λειτουργία ελέγχου τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Spectrum. Η έννοια της συμπεριφοράς του φάσματος είναι λίγο μπερδεμένη στην αρχή, αλλά δεν είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Όταν αγγίζετε τα κουμπιά έντασης ήχου ή καναλιού, το σήμα συνήθως αποστέλλεται στη μονάδα καλωδίου. Το ίδιο συμβαίνει αν πατήσετε το κουμπί TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. Θα χρειαστεί να πατήσετε έναν συνδυασμό πλήκτρων στο τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε τον έλεγχο μιας άλλης συσκευής και να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Spectrum.

1. Για μερικά δευτερόλεπτα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί CBL στο τηλεχειριστήριο πάνω δεξιά, στη συνέχεια πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί OK/SEL στη μέση και, στη συνέχεια, αφήστε και τα δύο.

2. Το CBL θα ανάψει και θα παραμείνει έτσι. Τώρα πιέστε ξανά το κουμπί μείωσης της έντασης και μετά επιλέξτε TV. Όταν πατήσετε το κουμπί μείωσης έντασης, το κουμπί CBL θα αρχίσει να αναβοσβήνει, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

3. Όταν πατάτε τα κουμπιά καναλιού ή έντασης ήχου, στέλνουν πλέον σήμα στην τηλεόραση και όχι στο καλώδιο, όπως έκαναν προηγουμένως.

Μέθοδος 5: Δωρεάν τυχόν κολλημένα κουμπιά τηλεχειριστηρίου

Αυτή η τεχνική είναι τόσο εύκολη όσο και αποτελεσματική και με βοήθησε στην κατάστασή μου. Ξεκινήστε να πιέζετε ή να σύρετε όλα τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου. Ποτέ δεν ξέρεις αν σκόνη ή άλλο υλικό έχει μπει κάτω από τα κουμπιά και εμποδίζει τα κουμπιά να παρέχουν πληροφορίες. Το τηλεχειριστήριο Spectrum θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά μόλις απελευθερώσετε επιτυχώς όλα τα παγιδευμένα κουμπιά.

Μέθοδος 6: Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια σήματος

Εάν έχετε πολλά αντικείμενα στην οθόνη ή πολλά έπιπλα μεταξύ της τηλεόρασής σας και του σημείου που συνήθως κάθεστε για να το δείτε, το τηλεχειριστήριο Spectrum μπορεί να έχει προβλήματα σύνδεσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα αντικείμενα που τοποθετούνται μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της τηλεόρασής σας εμποδίζουν τις υπέρυθρες ακτίνες που μεταδίδονται από το τηλεχειριστήριο για τη μετάδοση δεδομένων στην τηλεόρασή σας. Όταν πατάτε το κουμπί της τηλεόρασης για να την ενεργοποιήσετε, συμβαίνει το ίδιο.

Μέθοδος 7: Επαναφορά του τηλεχειριστηρίου φάσματος

Εάν δεν έχετε ρυθμίσει σωστά τις παραμέτρους του τηλεχειριστηρίου φάσματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η επαναφορά του τηλεχειριστηρίου φάσματος, από την άλλη πλευρά, θα διαγράψει όλες τις απομακρυσμένες προηγούμενες ρυθμίσεις. Έτσι, μόλις επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Spectrum, να είστε έτοιμοι να το ρυθμίσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε τυχόν λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί TV για μερικά δευτερόλεπτα.

2. Ενώ το κρατάτε ακόμα, πατήστε το κουμπί OK για 1 δευτερόλεπτο και, στη συνέχεια, αφήστε ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά. Και τα τρία κουμπιά (TV, DVD και AUX) θα αναβοσβήσουν, ωστόσο, το κουμπί TV θα παραμείνει αναμμένο.

3. Πρέπει τώρα να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Διαγραφή για τρία δευτερόλεπτα. Το κουμπί TV θα αναβοσβήνει και στη συνέχεια θα απενεργοποιηθεί.

4. Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις για το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας θα αποκατασταθούν τώρα. Τώρα πρέπει να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας έναν μετατροπέα RF2IR. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

1. Για να ξεκινήσετε, βγάλτε τον μετατροπέα RF2IR από τον αποκωδικοποιητή.

2. Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Εύρεση για μερικά δευτερόλεπτα.

3. Πρέπει τώρα να εισαγάγετε ξανά τον μετατροπέα RF2IR στον αποκωδικοποιητή ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί Εύρεση.

4. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση. Ο παλιός κωδικός σύζευξης θα είχε διαγραφεί ως αποτέλεσμα αυτού.

5. Τα επόμενα βήματα είναι απλά. Για να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο με τον μετατροπέα RF2IR, φέρτε το σε απόσταση λίγων μέτρων από τον αποκωδικοποιητή και πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο.

6. Μετά την επιτυχή σύνδεση, πατώντας το πλήκτρο Εύρεση στον μετατροπέα RF2IR θα αναπαραχθεί ο ήχος στο τηλεχειριστήριο και θα λειτουργεί κανονικά.

Μέθοδος 8: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Spectrum

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Spectrum και να εξηγήσετε το πρόβλημά σας εάν καμία από τις παραπάνω εναλλακτικές λύσεις δεν λειτουργεί. Ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών δεν θα δίσταζε να παράσχει την απαιτούμενη υποστήριξη. Έχουμε επίσης αντιμετωπίσει περιπτώσεις όπου το τηλεχειριστήριο δεν θα λειτουργούσε με μία συσκευή Spectrum αλλά θα λειτουργούσε με άλλες. Αυτό είναι ένα αρκετά τυπικό φαινόμενο που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Σε σπάνιες περιπτώσεις, το υλικολογισμικό του μόντεμ Spectrum ήταν είτε κατεστραμμένο είτε απαρχαιωμένο. Λόγω της έλλειψης προσοχής στο Firmware στο πλαίσιο TV Spectrum, οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν αυτήν την ευκαιρία. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών και εξηγήστε το πρόβλημα. Το ζήτημα του τρόπου επαναφοράς του τηλεχειριστηρίου φάσματος, ελπίζουμε, θα διορθωθεί γρήγορα.

Μέθοδος 9: Αντικαταστήστε το τηλεχειριστήριο

Στη χειρότερη περίπτωση, το τηλεχειριστήριο μπορεί να είναι η πηγή του ζητήματος του τρόπου επαναφοράς του τηλεχειριστηρίου φάσματος. Τότε είναι καιρός να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα νέο τηλεχειριστήριο Spectrum. Έχετε δύο δυνατότητες, κάτι που το κάνει αρκετά απλό. Έχετε την επιλογή να ανταλλάξετε το τηλεχειριστήριό σας με ένα νέο σε οποιοδήποτε κατάστημα Spectrum. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το Spectrum και να ζητήσετε αντικατάσταση τηλεχειριστηρίου εντός πέντε ημερών. Το Spectrum χρεώνει μια μικρή χρέωση εάν το τηλεχειριστήριό σας σταματήσει να λειτουργεί για λόγους άλλους από την κανονική φθορά.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής μου;

Απ.: Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας ή άλλες συσκευές που θέλετε να διαχειριστείτε. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά DEVICE και POWER ταυτόχρονα. Περιμένετε να ενεργοποιηθεί το κουμπί λειτουργίας πριν αφήσετε και τα δύο πατήματα. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στο τηλεχειριστήριο ενώ το κατευθύνετε προς την τηλεόραση ή άλλη συσκευή και περιμένετε 2 δευτερόλεπτα.

Ε2. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου ως τηλεχειριστήριο καλωδίου Spectrum;

Απ.: Η εφαρμογή Spectrum TV είναι λειτουργική, αλλά δεν επαρκεί σχεδόν για την αντικατάσταση του καλωδίου. Ωστόσο, προσφέρει ορισμένα από τα πλεονεκτήματα μιας υπηρεσίας ζωντανής ροής τηλεόρασης, όπως η δυνατότητα οργάνωσης προτιμώμενων σταθμών από επιλογή. Όταν χάσετε ξανά το κλικ της τηλεόρασής σας στα μαξιλάρια του καναπέ, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο στο τηλέφωνό σας (συμβαίνει)

***

Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν χρήσιμες και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να επαναφέρετε το Spectrum Remote. Ενημερώστε μας ποια τεχνική βοήθησε και λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τυχόν ερωτήσεις ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  7 νοσταλγικές ιστοσελίδες για το Halloween από τις δεκαετίες του '90 και του 2000