Πώς να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail

Ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους email είναι το Gmail. Με σχεδόν 1,8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες έως το 2022, το Gmail έχει ξεπεράσει όλους τους αντιπάλους του, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo! Mail, Hotmail, Windows Live Mail και Inbox.Com. Το πρόχειρο είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας προσφέρει το Gmail και το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε μια πρόχειρη έκδοση του email σας πριν το στείλετε. Εάν δεν είστε έτοιμοι να στείλετε το email σας ως έχει, μπορείτε απλώς να αποθηκεύσετε ένα πρόχειρο αντίγραφό του. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε εάν κλείσετε το Gmail ενώ εξακολουθείτε να γράφετε το email σας ή εάν το Gmail κλείνει αυτόματα ως αποτέλεσμα τεχνικού σφάλματος. Η τρέχουσα κατάστασή σας αποθηκεύεται στην ενότητα Πρόχειρο του Gmail. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες διαγράφετε τα πρόχειρά σας και αργότερα θέλετε να τα επαναφέρετε. Εάν είστε χρήστης του Gmail και αναρωτιέστε πώς να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το πώς μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail και να ανακτήσετε το προσχέδιο του Gmail που έχει αντικατασταθεί κατά λάθος.

Πώς να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Τι είναι το Ring Security System και γιατί το χρειάζεστε;

Πού αποθηκεύονται τα πρόχειρα στο Gmail;

Το Gmail αποθηκεύει τα πρόχειρά σας αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύσετε. Αυτή η δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης είναι χρήσιμη για χρήστες που μπορεί να έχουν αποσυνδεθεί κατά λάθος από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο ή να αντιμετωπίσουν άλλα απρόβλεπτα σφάλματα. Τα πρόχειρα αποθηκεύονται στο Gmail στην ενότητα Πρόχειρα στο αριστερό παράθυρο του παραθύρου του Google Mail. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτήν την ενότητα και να επιστρέψετε σε τυχόν μηνύματα που έχουν αποθηκευτεί αλλά δεν έχουν σταλεί. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το πρόχειρο μήνυμα που θέλετε να τροποποιήσετε και να το στείλετε στην επιθυμητή διεύθυνση email.

Μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail; Υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε ένα πρόχειρο στο Gmail;

Όχι, δεν μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail, σε αντίθεση με τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα διαγραμμένα πρόχειρα στο Gmail δεν καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων. Θα ήταν χρήσιμο να έχετε υπόψη σας αυτές τις πληροφορίες σε περίπτωση που διαγράψετε ακούσια ένα email. Είναι καλή ιδέα να γράψετε ένα προσχέδιο του email σας πριν το στείλετε. Τα πρόχειρα που έχουν διαγραφεί δεν γίνονται πλήρη email και δεν καταλήγουν στο Σκουπίδια. Ωστόσο, εάν διαγράψατε κατά λάθος ένα πρόχειρο στο Gmail, υπάρχουν μερικά κόλπα για να επαναφέρετε το Διαγραμμένο Πρόχειρο στο Gmail. Ως εξής:

  • Πατήστε το κουμπί αναίρεσης
  • Χρησιμοποιήστε μια διαφορετική συγχρονισμένη συσκευή για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας
  • Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα hxd
  • Χρησιμοποιήστε το Google Vaults εάν έχετε συνδρομή στο Google Workplace
  7 λόγοι για να επιλέξετε το React Native για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Πού πηγαίνουν τα διαγραμμένα πρόχειρα στο Gmail;

Το Gmail προσφέρει μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για πελάτες που διαγράφουν κατά λάθος ένα πρόχειρο. Τυχόν χαμένα πρόχειρα μπορούν να αποκατασταθούν άμεσα χρησιμοποιώντας το κουμπί Αναίρεση. Ωστόσο, πρέπει να ανακτήσετε γρήγορα το πρόχειρό σας αφού το διαγράψετε, επειδή αυτό το κουμπί παραμένει ενεργό μόνο για περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσετε μετά από αυτό, επειδή δεν καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων μετά από 30 ημέρες, όπως τα διαγραμμένα email. Επομένως, δεν μπορείτε να βρείτε το διαγραμμένο πρόχειρό σας πουθενά στο Gmail σας.

Πώς μπορώ να ανακτήσω ένα διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail; Πώς να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail με μερικά απλά βήματα:

Μέθοδος 1: Χρήση της Επιλογής Αναίρεσης

Για όσους διαγράφουν ακούσια ένα πρόχειρο, το Gmail προσφέρει μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Υπάρχει ένα κουμπί αναίρεσης που επαναφέρει άμεσα τα χαμένα πρόχειρά σας. Αλλά μόλις διαγράψετε το πρόχειρό σας, αυτό το κουμπί εμφανίζεται μόνο για περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν φύγει. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο για να ανακτήσετε το πρόχειρό σας αμέσως μετά τη διαγραφή του. Αφού διαγράψετε το πρόχειρό σας, κάντε κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο με ένα κουμπί Αναίρεση για να επαναφέρετε αμέσως το διαγραμμένο πρόχειρό σας.

Σημείωση: Εάν δεν κάνατε γρήγορα κλικ σε αυτήν την επιλογή, το πρόχειρο θα διαγραφεί. Λίγο (περίπου 10 δευτερόλεπτα) αφότου αφαιρέσατε το πρόχειρό σας, το κουμπί Αναίρεση εξαφανίζεται.

Μέθοδος 2: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Google

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Google για να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail.

  Πώς να προσαρμόσετε την εφαρμογή Ειδήσεων στο Apple Watch σας

1. Επισκεφθείτε το Βοήθεια Google Drive σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Επικοινωνήστε μαζί μας από την ενότητα Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; τμήμα από το κάτω μέρος της σελίδας.

3. Στο Τι μπορούμε να βοηθήσουμε; ενότητα, εισαγάγετε τα αρχεία που λείπουν ή τα διαγραμμένα στο δεδομένο πεδίο.

4. Η παρακάτω καρτέλα θα έχει μια λίστα με εναλλακτικές λύσεις. Επιλέξτε Διαγράφηκε οριστικά το αρχείο μου σε αυτήν την περίπτωση.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα.

6Α. Η Google θα σας παράσχει μια λίστα με άρθρα στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε. Διαβάστε τα και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω.

6Β. Εάν τίποτα δεν επιλύει το πρόβλημά σας, επιλέξτε το Επόμενο βήμα από την παρακάτω λίστα.

7. Κάντε κλικ στο Email στην επόμενη σελίδα για να επικοινωνήσετε με την Google μέσω email.

Πώς να ανακτήσετε το τυχαία διαγραμμένο πρόχειρο email;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω για να ανακτήσετε το πρόχειρο email που έχετε διαγράψει κατά λάθος στον ιστότοπο ή την εφαρμογή Google Mail.

Πώς μπορώ να ανακτήσω ένα διαγραμμένο πρόχειρο email στο iPhone;

Το κουμπί Αναίρεση που εμφανίζεται αφού διαγράψετε το πρόχειρο στην εφαρμογή Gmail για iPhone είναι ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρετε. Εάν δεν μπορούσατε να κάνετε κλικ στο Κουμπί αναίρεσης σε αυτό το παράθυρο των 10 δευτερολέπτων, το πρόχειρο θα απορριφθεί οριστικά χωρίς άλλο τρόπο για να το ανακτήσετε ξανά στο Gmail σας.

Πώς να ανακτήσετε το προσχέδιο του Gmail που έχει αντικατασταθεί κατά λάθος;

Εκτός από το κουμπί Αναίρεση και τη μέθοδο επικοινωνίας με την Υποστήριξη Google, μπορείτε επίσης να ανακτήσετε τα πρόχειρα του Gmail που έχουν αντικατασταθεί κατά λάθος με τη βοήθεια Google Vault.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να έχετε τα σχέδια του G Suite Business and Enterprise για να αποκτήσετε το Google Vault δωρεάν.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το διαγραμμένο πρόχειρο στο Gmail με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.