Πώς να επαναφέρετε τον παλιό ιστότοπο Twitter

Το Twitter.com μόλις ενημερώθηκε με μια νέα διεπαφή. Τώρα μια προοδευτική εφαρμογή Ιστού, ο ιστότοπος του Twitter μοιάζει περισσότερο με τις εκδόσεις για κινητά. Αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το νέο — μπορείτε να επαναφέρετε τον κλασικό ιστότοπο Twitter με λίγα κλικ.

Ο εύκολος τρόπος: Εγκαταστήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση GoodTwitter—διαθέσιμη για Google Chrome ή Mozilla Firefox-για αυτό. Εγκαταστήστε την επέκταση, ανανεώστε το Twitter και τελειώσατε.

Αυτή η επέκταση είναι ανοιχτού κώδικα, έτσι μπορείτε δείτε τι κάνει στο GitHub. Κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στο Twitter.com, στέλνει έναν πράκτορα χρήστη λέγοντας ότι χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 11. Το Twitter στέλνει την παλιά, κλασική διεπαφή ιστού στους χρήστες αυτού του παλαιότερου προγράμματος περιήγησης.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter

Παράλειψη της επέκτασης προγράμματος περιήγησης: Αλλάξτε τον παράγοντα χρήστη σας

Εάν προτιμάτε να το κάνετε αυτό χωρίς την επέκταση GoodTwitter, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησής σας σε Internet Explorer 11 ενώ έχει πρόσβαση στο Twitter.com. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό. Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν θέλετε να αλλάζετε συνεχώς τον παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησής σας, διαφορετικά θα έχετε κάθε είδους αρχαίες ιστοσελίδες που προορίζονται για τον Internet Explorer 11 σε ολόκληρο τον ιστό.

Για παράδειγμα, στον Firefox, μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια προτίμηση about:config—δεν απαιτείται επέκταση προγράμματος περιήγησης.

  Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone, Android και στον Ιστό

Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε about:config στη γραμμή διευθύνσεων του Firefox και πατήστε Enter. Κάντε κλικ στο «Αποδέχομαι τον κίνδυνο» για να παρακάμψετε την προειδοποίηση. Εφόσον προσέχετε τι τροποποιείτε στο about:config και ακολουθείτε τις οδηγίες εδώ, θα είστε εντάξει.

Κάντε δεξί κλικ στη λίστα ρυθμίσεων και επιλέξτε Νέο > Συμβολοσειρά.

Ονομάστε το general.useragent.override.twitter.com . Δώστε του την τιμή Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Trident/7.0; rv:11.0) όπως το Gecko . Κάντε κλικ στο “OK” και είστε έτοιμοι.

Ωστόσο, θα πρέπει να διαγράψετε τα cookies του Twitter και να συνδεθείτε ξανά πριν τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές σας. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε το Twitter.com, κάντε κλικ στο εικονίδιο πληροφοριών τοποθεσίας στα αριστερά της διεύθυνσης URL και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή cookies και δεδομένων ιστότοπου”.

  Μεταδώστε τη ροή YouTube, Twitter και Reddit στο Chromecast [Android]