Πώς να επαναλάβετε τραγούδια στο Spotify

Το Spotify είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής μουσικής με εκτενή κατάλογο μουσικής. Αν και έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε τραγούδια της επιλογής σας, μερικές φορές η προτίμησή σας μπορεί να είναι να ακούσετε ένα τραγούδι συγκεκριμένα. Το Spotify σάς δίνει την επιλογή να βάλετε μουσική σε βρόχο, ώστε να μπορείτε να ακούτε τραγούδια ξανά και ξανά χωρίς μη αυτόματη παρέμβαση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να κάνετε επαναφορά της μουσικής σας στο Spotify από διάφορες συσκευές.

Πώς να επαναλάβετε τα τραγούδια στο Spotify σε ένα iPhone

Δείτε πώς μπορείτε να επαναλάβετε ένα μεμονωμένο τραγούδι, άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής όταν ακούτε μέσω του iPhone σας:

  • Εκκινήστε το Spotify.
  • Εντοπίστε και παίξτε το τραγούδι, το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να ακούτε επανειλημμένα.
  • Πατήστε μια φορά στη γραμμή “Αναπαραγωγή τώρα” για να μεγεθύνετε το εξώφυλλο του άλμπουμ και τα στοιχεία ελέγχου επανάληψης
  • Πατήστε το εικονίδιο “Επανάληψη” μία φορά για να επαναφέρετε το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής. Το εικονίδιο “Επανάληψη” μοιάζει με κύκλο που σχηματίζεται από δύο βέλη. Το εικονίδιο θα γίνει πράσινο.
  • Για να επαναλάβετε το τραγούδι που ακούτε, πατήστε το εικονίδιο “Επανάληψη” δύο φορές διαδοχικά. Το εικονίδιο θα παραμείνει πράσινο και ένα μικρό “1” θα εμφανιστεί στον κύκλο.
  • Για να τερματίσετε τον βρόχο, απλώς πατήστε ξανά το εικονίδιο “Επανάληψη”.
  •   Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ώρας ύπνου με βάση το πότε πρέπει να ξυπνήσετε

    Πώς να επαναλάβετε τα τραγούδια στο Spotify σε ένα Android

    Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επαναλάβετε ένα τραγούδι, μια λίστα αναπαραγωγής ή ένα άλμπουμ μέσω της συσκευής σας Android:

  • Ανοίξτε το Spotify.
  • Παίξτε το τραγούδι, το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να ακούτε επανειλημμένα.
  • Πατήστε μία φορά τη γραμμή “Αναπαραγωγή τώρα” για να επεκτείνετε το εξώφυλλο του άλμπουμ και τα στοιχεία ελέγχου επανάληψης.
  • Για να επαναφέρετε το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής, πατήστε το εικονίδιο που μοιάζει με κύκλο που δημιουργείται από δύο βέλη – το εικονίδιο “Επανάληψη”. Θα γίνει πράσινο.
  • Για να κάνετε επαναφορά του τραγουδιού που ακούτε, πατήστε το εικονίδιο “Επανάληψη” δύο φορές διαδοχικά. Το εικονίδιο θα παραμείνει πράσινο και ένα “1” θα εμφανιστεί στον κύκλο.
  • Για να τερματίσετε τον βρόχο, πατήστε ξανά το εικονίδιο “Επανάληψη”.
  •   Πώς να συγχρονίσετε την αναπαραγωγή βίντεο στο Netflix όταν παρακολουθείτε με φίλους

    Πώς να επαναλάβετε τραγούδια στο Spotify σε υπολογιστή

    Όταν ακούτε Spotify σε υπολογιστή ή Mac, δείτε πώς μπορείτε να επαναλάβετε τα τραγούδια:

  • Ανοίξτε το Spotify και παίξτε το τραγούδι, τη λίστα αναπαραγωγής ή το άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε επανειλημμένα.
  • Για να επαναλάβετε το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής, κάντε κλικ μία φορά στο εικονίδιο “Επανάληψη”. Είναι αυτό που μοιάζει με κύκλο που σχηματίζεται από δύο βέλη δίπλα στο εικονίδιο γρήγορης προώθησης. Θα γίνει πράσινο.
  • Για να επαναλάβετε το τραγούδι που ακούτε, κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο “Επανάληψη”. Αυτή τη φορά θα εμφανιστεί ένα μικροσκοπικό «1».
  • Για να σταματήσετε τον βρόχο, κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο “Επανάληψη”.
  • Συχνές ερωτήσεις

    Πώς μπορώ να επαναλάβω ένα podcast με το Spotify;

    Δυστυχώς, το Spotify δεν επιτρέπει την επανάληψη των podcast. Για να το ξεπεράσετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε το podcast σε μια ουρά, ώστε να επαναλαμβάνεται μόλις ολοκληρωθεί.

      Πώς να βρείτε την κατεύθυνση του ταξιδιού σας χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

    Πώς μπορώ να βάλω ένα τραγούδι σε επανάληψη χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify;

    Για να αναπαράγετε επανειλημμένα ένα τραγούδι μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής ιστού του Spotify, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

    1. Πηγαίνετε στο open.spotify.com και βρείτε το τραγούδι, τη λίστα αναπαραγωγής ή το άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε σε βρόχο.

    2. Κάντε κλικ μία φορά στο εικονίδιο “Επανάληψη” για να επαναλάβετε ένα άλμπουμ ή μια λίστα αναπαραγωγής. Μοιάζει με κύκλο που δημιουργείται από δύο βέλη. Το εικονίδιο θα γίνει πράσινο μόλις κάνετε κλικ.

    3. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο “Επανάληψη” για να επαναφέρετε μόνο το τραγούδι. Το “1” θα εμφανιστεί στο εικονίδιο “Επανάληψη”.

    4. Για να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε το τραγούδι, κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο “Επανάληψη”.

    Hands-free Spotify Music Loop

    Το Spotify είναι η εφαρμογή ροής της επιλογής για πολλούς λάτρεις της μουσικής. Ένας λόγος για τη σημαντική δημοτικότητά του είναι η πρόσβαση σε χιλιάδες τραγούδια, λίστες αναπαραγωγής και podcast ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Το Spotify διευκολύνει επίσης την επανειλημμένη ακρόαση των αγαπημένων σας τραγουδιών χωρίς την ανάγκη σωματικής παρέμβασης. Ενεργοποιώντας το “Repeat”, μπορείτε να ακούσετε μια λίστα αναπαραγωγής, ένα άλμπουμ ή το τρέχον τραγούδι σε βρόχο.

    Τι απολαμβάνετε καλύτερα ή τουλάχιστον στο Spotify; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.