Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα σε λογαριασμό Microsoft

Οι δωροκάρτες για Windows ή Xbox One εξαργυρώνονται με τη σύνδεση σε έναν λογαριασμό Microsoft. Σας επιτρέπουν να αγοράζετε ψηφιακά είδη, συνδρομές και συγκεκριμένα είδη εκτός του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ωστόσο, πολλοί καταναλωτές έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για τη χρήση δωρεάν κώδικα εξαργύρωσης της Microsoft. Εάν αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα, σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα στον λογαριασμό σας Microsoft.

Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα σε λογαριασμό Microsoft

Εάν έχετε εξαργυρώσει ένα δώρο ή έναν κωδικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τους παρακάτω τρόπους

  • Μια δωροκάρτα ή ένας κωδικός που περιέχει χρήματα θα εφαρμοστεί στον λογαριασμό σας μετά την εξαργύρωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε πράγματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Εάν χρησιμοποιείτε δωροκάρτα ή κωδικό για να ξεκλειδώσετε ή να αγοράσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή/παιχνίδι, τότε αυτή η εφαρμογή θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη σας έτοιμη για λήψη και εγκατάσταση μετά την εξαργύρωση.
  • Παω σε Υπηρεσίες & συνδρομές εάν η δωροκάρτα ή ο κωδικός σας είναι συνδεδεμένος με συνδρομή.

Πρώτον, θα χρειαστείτε έναν κωδικό 25 χαρακτήρων για να κάνετε αγορές μέσω εξαργύρωσης εκτός του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft. Μπορεί να βρεθεί στην κάρτα. Ελέγχετε πάντα ότι ο λογαριασμός αγορών σας ανήκει σε εσάς. Τώρα ας πάμε στη μέθοδο που δείχνει ότι μπορείτε να εξαργυρώσετε δωροκάρτες ή κωδικό.

  Πώς να ρυθμίσετε το WinRAR ώστε να διαγράφει αυτόματα ένα αρχείο μετά την εξαγωγή του

Σημείωση: Η δωροκάρτα δεν λειτουργεί σε ένα πραγματικό κατάστημα της Microsoft και στο Microsoft 365.

Μέθοδος 1: Από το Microsoft Store

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Store που υπάρχει στα Windows για να λάβετε δωρεάν κώδικα εξαργύρωσης της Microsoft. Είναι επίσης διαθέσιμο σε smartphone, tablet και άλλες συσκευές με iOS και Android. Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα από το Microsoft Store.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft χρησιμοποιώντας το email, τον αριθμό τηλεφώνου και το αναγνωριστικό Skype.

2. Μεταβείτε στη γραμμή εργασιών και κάντε κλικ στο εικονίδιο του Microsoft Store για να εκκινήσετε το πρόγραμμα. Μπορείτε επίσης να το αναζητήσετε στη γραμμή αναζήτησης των Windows και να το ανοίξετε από εκεί.

3Α. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας εάν χρησιμοποιείτε Windows 11.

3Β. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, επιλέξτε τρεις τελείες δίπλα στο εικονίδιο του προφίλ σας.

4. Επιλέξτε Εξαργύρωση κωδικού ή δωροκάρτας.

5. Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο. Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων που θέλετε να εξαργυρώσετε στο κενό πλαίσιο και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο Κωδικός ή η κάρτα Εξαργύρωσης της Microsoft θα εξαργυρωθεί.

  Μπορεί να χακαριστεί το iPhone σας;

Μέθοδος 2: Από την κονσόλα Xbox One

Είναι εύκολο να εξαργυρώσετε τον κώδικα Microsoft Redeem ή τη δωροκάρτα στο Xbox One. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Microsoft. Τώρα ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες

1. Ανοίξτε την κονσόλα Xbox.

2. Μεταβείτε στο Microsoft Store.

3. Μεταβείτε στην επιλογή Εξαργύρωση από το αριστερό παράθυρο.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό Microsoft Redeem. και επιλέξτε ΟΚ.

Τώρα ξέρετε πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα ή έναν κωδικό στο Xbox One.

Μέθοδος 3: Εξαργυρώστε τον Κώδικα Λογαριασμού Microsoft Online

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε δωρεάν Microsoft Redeem Code στο διαδίκτυο στον ιστότοπο της Microsoft. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Store ή εάν δεν έχετε την εφαρμογή. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Πηγαίνετε στο Microsoft Redeem σελίδα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε.

2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.

3. Πληκτρολογήστε κωδικό 25 χαρακτήρων.

4. Κάντε κλικ στο Επόμενο αφού εισαγάγετε τον κωδικό.

5. Μετά από αυτό, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι το προϊόν έχει προστεθεί στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στην επιβεβαίωση.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Τι πρέπει να κάνετε εάν ο κωδικός είναι κατεστραμμένος ή δεν είναι ευανάγνωστος;

  Τι είναι το Zoombombing και πώς μπορείτε να το σταματήσετε;

Απάντηση: Εάν ο κωδικός που προσπαθείτε να εξαργυρώσετε είναι φυσικός, επιστρέψτε τον στο κατάστημα από όπου τον αγοράσατε και συζητήστε το ζήτημα. Εάν πρόκειται για δωροκάρτα, επικοινωνήστε με το άτομο που σας την έδωσε και εξηγήστε την κατάστασή σας.

Ε2. Τι γίνεται αν το έθνος ή η περιοχή σας δεν ταιριάζει με τον κωδικό;

Απ.: Εάν αγοράσατε μια δωροκάρτα για διαφορετική χώρα ή περιοχή, ενδέχεται να μην μπορείτε να την εξαργυρώσετε. Επικοινωνήστε με το κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες. Εάν λάβατε την κάρτα ως δώρο από κάποιον που δεν μοιράζεται την ίδια τοποθεσία με εσάς, ζητήστε του να μεταβεί στον λογαριασμό του Microsoft και να μεταβεί στο Ιστορικό παραγγελιών για να ακυρώσετε το αντικείμενο. Στη συνέχεια, μπορούν να σας στείλουν ξανά τον κωδικό χρησιμοποιώντας το έθνος ή την περιοχή που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας.

Ε3. Τι θα συμβεί αν ο κωδικός δεν μπορούσε να βρεθεί;

Απ.: Όταν εισάγετε έναν λανθασμένο κωδικό, θα εμφανιστεί αυτή η ειδοποίηση. Μπορεί να προκύψει επειδή η κάρτα έχει καταστραφεί, γρατσουνιστεί ή λυγίσει κατά λάθος, καθιστώντας δύσκολη την αποκρυπτογράφηση των ακριβών χαρακτήρων. Επομένως, ελέγξτε ξανά τα πάντα και θυμηθείτε ότι ο κωδικός δεν θα περιλαμβάνει A, E, I, O, U, L, S, 0, 1, 5.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα. Μάθαμε επίσης πώς να εξαργυρώνουμε μια δωροκάρτα ή έναν κωδικό στο διαδίκτυο. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.