Πώς να εξαργυρώσετε κωδικούς στο Genshin Impact

Ας ελέγξουμε δύο εύκολους τρόπους εξαργύρωσης κωδικών στο Genshin Impact.

Το Genshin Impact είναι μια περιπέτεια RPG ανοιχτού κόσμου που παίρνει μερικά στοιχεία από το The Legend of Zelda-Breath of the Wild.

Όμως, νιώθετε τη διαφορά καθώς αρχίζετε να εξερευνάτε τα ατελείωτα τοπία anime του. Επιπλέον, το Genshin Impact είναι δωρεάν για παιχνίδι με εξαιρετική υποστήριξη για δημοφιλείς πλατφόρμες (Playstation, Windows, Android και iOS), αυξάνοντας την απήχησή του εκθετικά.

Ωστόσο, παίξτε μερικές δεκάδες ώρες και θα συνειδητοποιήσετε ότι γίνεται δύσκολο κάθε λεπτό, δελεάζοντάς σας να πληρώσετε για να συνεχίσετε. Ενώ ορισμένοι παίκτες αναφέρουν ότι έπαιξαν το Genshin Impact χωρίς να ξοδέψουν ούτε μια δεκάρα, επιβεβαιώνουν επίσης ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ μικρότερο αν είχαν πληρώσει.

Ωστόσο, οι δωρεάν κωδικοί Genshin Impact δίνουν κάποια ανακούφιση για να αποκτήσετε περισσότερα primogems και άλλα αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.

Αυτοί οι κωδικοί εκδίδονται περιοδικά από τον κινέζο προγραμματιστή παιχνιδιών του, miHoYo. Είναι ενδιαφέρον ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους κωδικούς είναι χρονικά δεσμευμένοι και λήγουν εάν δεν εξαργυρωθούν γρήγορα.

Και ενώ οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι χρειάζεστε τουλάχιστον το Adventure Rank 10 για να εξαργυρώσετε κωδικούς, θα μπορούσα να εξαργυρώσω το GENSHINGIFT, δίνοντάς μου 50 primogems και 3 ήρωες μέσα στα πρώτα λεπτά.

  10 Καλύτερη Πλατφόρμα Αυτοματισμού και Ενσωμάτωσης Ροών Εργασίας για Προσωπικά ή Επιχειρηματικά

Απλώς χρειάστηκε το Adventure Rank 2 για να εμφανιστεί το εικονίδιο του γραμματοκιβωτίου στο πλαϊνό πλαίσιο και να διεκδικήσει τις ανταμοιβές.

Ωστόσο, ορισμένοι κωδικοί ζητούν όντως μια ελάχιστη κατάταξη περιπέτειας:

Ούτως ή άλλως, δεν είναι κακό να βρείτε κάποιους κωδικούς και να προσπαθήσετε να κερδίσετε δωρεάν στοιχεία εντός του παιχνιδιού.

Έτσι, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, θα δούμε πώς να εξαργυρώσετε τους κωδικούς Genshin Impact, ακολουθούμενο από πού θα λάβετε τους πιο πρόσφατους από αυτούς.

Εξαργυρώστε κωδικούς εντός του Genshin Impact

Η εξαργύρωση του κωδικού μέσα στο παιχνίδι είναι πιο βολική.

Για αυτό, σταματήστε το παιχνίδι πατώντας το πλήκτρο ESC και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις (εικονίδιο με το γρανάζι) στα αριστερά.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στον Λογαριασμό και κάντε κλικ στην Εξαργύρωση κώδικα.

Τώρα, επικολλήστε τον κωδικό στο κενό πεδίο και πατήστε Exchange. Θα λάβετε την επιβεβαίωση αμέσως.

  Σύγκριση μορφών HDR: HDR10, Dolby Vision, HLG και Technicolor

Ωστόσο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε το μήνυμα εξαργύρωσης. Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε ενώ παρακολουθείτε την ειδοποίηση στο κεντρικό επάνω μέρος του κύριου παιχνιδιού.

Μόλις το καταλάβετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο γραμματοκιβωτίου στο πλαϊνό πλαίσιο, ανοίξτε την αλληλογραφία με εξαργύρωση κώδικα και κάντε κλικ στην Αξίωση κάτω δεξιά για να πάρετε τα δωρεάν.

Ας δούμε τώρα πώς να…

Εξαργύρωση κωδικών σε πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Ούτε αυτό είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το επισκεφτείτε Ιστοσελίδα Genshin Impact και συνδεθείτε για να προχωρήσετε στην εξαργύρωση κωδικού.

Μόλις το κάνετε αυτό, επιλέξτε τον σωστό διακομιστή και θα εμφανιστεί το ψευδώνυμο του χαρακτήρα σας.

Τώρα, επικολλήστε τον κωδικό και κάντε κλικ στην Εξαργύρωση.

Αν αναρωτιέστε, όχι, δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τον ίδιο κωδικό δύο φορές, εντός του παιχνιδιού και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Τέλος, ανοίξτε την αλληλογραφία εντός του παιχνιδιού, ελέγξτε για το μήνυμα εξαργύρωσης και διεκδικήστε τις ανταμοιβές όπως ήταν με την προηγούμενη μέθοδο.

Τώρα που ξέρετε πώς να τα εξαργυρώσετε, ήρθε η ώρα να δείτε μερικά…

  Πώς να λάβετε ειδοποίηση στάσης λεωφορείου ή τρένου στο iPhone σας

Ιστότοποι για να λάβετε τους πιο πρόσφατους κωδικούς επιπτώσεων Genshin

Είστε τυχεροί αφού τόσοι πολλοί αναζητούν συνεχώς νέους κωδικούς.

Συνήθως, οι νέοι κωδικοί αποκαλύπτονται κάθε φορά που το miHoYo ενημερώνει το παιχνίδι, με τις εκδηλώσεις κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Μπορείτε να ελέγξετε τέτοιες ανακοινώσεις στο δικό τους Facebook και Κελάδημα καναλιών.

Ωστόσο, πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς οι περισσότεροι κωδικοί (που αποκαλύφθηκαν κατά τη ζωντανή ροή) λήγουν εντός 12-24 ωρών. Είναι κυρίως για να αυξήσουν τον αριθμό των ατόμων που τους παρακολουθούν ζωντανά.

Επομένως, μπορείτε να τα βλέπετε κάθε φορά στο YouTube ή να ελέγχετε εγκαίρως αυτούς τους ιστότοπους:

Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, ορισμένοι κωδικοί φαίνεται να λειτουργούν συνεχώς και δεν λήγουν, όπως οι GENSHINGIFT, MTNUJBXDD72R, κ.λπ.

συμπέρασμα

Το Genshin Impact έχει δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό του, χάρη στα εξαιρετικά γραφικά anime και το δωρεάν παιχνίδι. Ωστόσο, είτε πρέπει να πληρώσετε είτε να σταματήσετε να παίζετε στα επόμενα στάδια, καθώς η πρόοδος γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Εκεί είναι που αυτοί οι δωρεάν κωδικοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, αποκτήστε και εξαργυρώστε τα όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

ΥΓ: Ίσως θέλετε να δείτε αυτήν τη λίστα με ποντίκια gaming ως επαγγελματίας παίκτης.