Πώς να εξαναγκάσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ

Η Google προσφέρει στους χρήστες τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν ανοίξετε το Google.com, ανακατευθύνεστε αυτόματα στον τομέα Google για τη χώρα σας. Τα αποτελέσματα που βλέπετε προσαρμόζονται ανάλογα, δηλαδή για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες τάσεις αναζήτησης της χώρας σας. Εάν αλλάξατε τον τομέα Google, δηλαδή αναγκάσατε το πρόγραμμα περιήγησής σας να χρησιμοποιήσει το Google.com, θα μπορούσατε να λάβετε αποτελέσματα από τις ΗΠΑ. Η Google το αλλάζει αυτό. Τώρα, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το Google.com, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης. Δείτε πώς μπορείτε να επιβάλλετε αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ.

Τα καλά νέα ωστόσο είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με τους τομείς. Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να εξαναγκάσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα από την οποία προτιμάτε να λαμβάνετε αποτελέσματα και υπάρχει εδώ και χρόνια.

Επιβολή αποτελεσμάτων αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ

Επισκεφτείτε τον τοπικό σας τομέα Google. Στο κάτω μέρος της σελίδας αναζήτησης θα δείτε μια επιλογή «Ρυθμίσεις». Κλίκαρέ το. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε «Σύνθετη αναζήτηση».

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με τους φίλους σας στο Διαδίκτυο

Στη σελίδα ρυθμίσεων σύνθετης αναζήτησης, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε την περιοχή. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε την περιοχή για την οποία θέλετε να λάβετε αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε Ηνωμένες Πολιτείες και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθετη αναζήτηση στο κάτω μέρος της σελίδας.

Περιορισμός

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί, αλλά η περιοχή επαναφέρεται κάθε φορά που επισκέπτεστε το Google. Δεν έχει καν σημασία αν είστε συνδεδεμένοι. Η Google δεν θα θυμάται τα αποτελέσματα αναζήτησης της περιοχής που προτιμάτε. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε αναζήτηση που πραγματοποιείτε, θα πρέπει να ορίσετε ξανά την περιοχή. Επιπλέον, η γραμμή διευθύνσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας, από προεπιλογή, θα σας εμφανίζει πάντα τοπικά αποτελέσματα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας στο Ring

Εναλλακτικές επιλογές – VPN

Η παραπάνω μέθοδος καθιστά το Google μια μακρά, περίπλοκη διαδικασία εάν θέλετε να έχετε αποτελέσματα από τις ΗΠΑ. Εάν θέλετε έναν πιο απλό τρόπο να το κάνετε, δηλαδή έναν που δεν σας αναγκάζει να κάνετε τίποτα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Συνιστούμε τη χρήση ExpressVPN και NordVPN.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα μακροχρόνιο όνομα μεταξύ των υπηρεσιών VPN. Γενικά προτιμάται για streaming ταινιών κλπ αλλά είναι αξιόπιστο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας τόσο στον υπολογιστή όσο και στο τηλέφωνό σας για να εξαναγκάσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ.

  Πώς να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας, συν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ για αναγνώστες Addictive Tips: Εγγραφείτε για ένα έτος υπηρεσίας με το ExpressVPN με μόνο 6,67 $ το μήνα και κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ! Επωφεληθείτε επίσης από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών της ExpressVPN «χωρίς ερωτήσεις» για ένα γρήγορο και ασφαλές VPN χωρίς κινδύνους.

NordVPN

Το NordVPN είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Είναι λίγο πιο προσιτό και προτιμότερο, δεδομένου ότι θέλετε να επιβάλλετε αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ και όχι να κάνετε ροή περιεχομένου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Εγγραφείτε για ένα διετές συμβόλαιο με τη NordVPN και κερδίστε απίστευτη έκπτωση 72%, μόλις 3,29 $ το μήνα! Κάθε σχέδιο υποστηρίζεται από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών της NordVPN, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος να το δοκιμάσετε.