Πώς να εντοπίσετε τα Apple AirPods σας από το iPhone σας

Όταν η Apple ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα AirPods, μια από τις πρώτες ανησυχίες των καταναλωτών ήταν ότι ήταν εύκολο να χαθούν. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει ένα ή και τα δύο AirPods από ένα σετ και έπρεπε να τα αντικαταστήσουν. Τώρα υπάρχουν «καλώδια» που μπορείτε να συνδέσετε στα AirPods σας για να μην χαθούν.

Εντοπίστε τα AirPods από το iPhone

Τα AirPods δεν είναι φθηνά και είναι χάλια η απώλεια. Μπορείτε να φροντίσετε να τα βάζετε πάντα πίσω στη θήκη τους αντί να τα αφήνετε έξω σε ένα γραφείο και είναι λιγότερο πιθανό να χαθούν. Τούτου λεχθέντος, η Apple γνωρίζει ότι ακόμα κι αν το AirPod σας χαθεί ανάμεσα στις πτυχές του κρεβατιού σας ή στην τσάντα σας, μπορεί να είναι δύσκολο να το βρείτε. Η εφαρμογή Find My στο iPhone σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα AirPods σας.

  Πώς να συνδέσετε το Google Drive στο Slack

Εντοπίστε AirPods από το iPhone – Εύρεση της εφαρμογής μου

Τα AirPods που αναζητάτε πρέπει να αντιστοιχιστούν με το iPhone σας. Συνδέονται μέσω Bluetooth, ώστε το εύρος στο οποίο μπορούν να εντοπιστούν είναι περιορισμένο.

Ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας.
Μεταβείτε στην καρτέλα Συσκευές.
Επιλέξτε τα AirPods σας και θα δείτε πού βρίσκονται.

Εάν τα AirPods βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία (και πιθανώς στο ίδιο δωμάτιο) με εσάς, αλλά δεν μπορείτε να τα δείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Find My για να αναπαράγετε ήχο μέσω αυτών. Ανοίξτε το Find My App στο iPhone σας.

  Δείτε τις ταινίες iTunes της εβδομάδας από τη γραμμή μενού σας στο macOS

Ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου.
Μεταβείτε στην καρτέλα Συσκευές.
Επιλέξτε τα AirPods.
Πατήστε Αναπαραγωγή ήχου.

Θα ακούσετε έναν ήχο και θα γίνει πιο δυνατός μέχρι να βρείτε το AirPod σας.

Εάν συχνά αφήνετε πίσω τα AirPods σας, μπορείτε να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση για αυτό. Η ειδοποίηση θα σας ενημερώσει πότε σηκωθείτε, με το τηλέφωνο στο χέρι και τα AirPods δεν είναι μαζί σας. Αυτό λειτουργεί μόνο για AirPods δεύτερης γενιάς και AirPod Pro.

Ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου.
Μεταβείτε στην καρτέλα συσκευές.
Ενεργοποιήστε το διακόπτη “Ειδοποίηση όταν μείνετε πίσω”.

συμπέρασμα

Τα AirPods προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου παρά το ότι είναι μικρά σε μέγεθος. Για κάποιους, η υπόθεση μπορεί να είναι λίγο ογκώδης. μεταφέρετε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μερικά από τα πιο βολικά για χρήση ακουστικών Bluetooth στην αγορά σήμερα. Παρά τις επιφυλάξεις για το μέγεθός τους, έχουν εμπνεύσει αρκετά παρόμοια ακουστικά από κορυφαίες μάρκες. Πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και υπάρχουν αξεσουάρ που σε βοηθούν να το κάνεις. Η εφαρμογή Find My είναι χρήσιμη αν χαθεί το AirPod σας, αλλά είναι πάντα καλύτερο να μην το χάσετε από την αρχή.

  Γιατί το Wi-Fi χρησιμοποιεί την ίδια συχνότητα με τα μικροκύματα;