Πώς να εντοπίσετε έναν Stalker στη γειτονιά σας και τι να κάνετε γι ‘αυτό

Όλοι γνωρίζουμε τις τρομακτικές ιστορίες στην τηλεόραση του εμμονικού stalker που κάνει τη ζωή του γείτονά τους μιζέρια. Έχετε ανησυχήσει όμως ποτέ ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και σε εσάς; Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα ότι η παρενόχληση και η καταδίωξη στη γειτονιά είναι ένα πολύ κοινό φαινόμενο στη σύγχρονη Αμερική. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια διαφορά απόψεων για κάτι όπως η πολιτική ή ο αθλητισμός, ή ακόμα και μια πιο τοπική διαμάχη για ένα όριο μεταξύ ακινήτων ή ένα δέντρο που προεξέχει από την ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Αυτά τα ασήμαντα ζητήματα μπορεί να κλιμακωθούν πάρα πολύ γρήγορα, και πριν το καταλάβετε έχουν καταλάβει εντελώς τη ζωή σας.

Ομοίως, ο γείτονάς σας θα μπορούσε να έχει ένα πιο απαίσιο μυστικό. Ίσως έχει εγκληματικό παρελθόν ή επικίνδυνη εμμονή μαζί σου. Ακόμη και εκείνοι οι γείτονες που είναι οι πιο φιλικοί στο κατώφλι θα μπορούσαν να έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους. Λοιπόν, πώς μπορείτε να μάθετε αρκετά για τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά σας ώστε να κρατάτε εσάς και την οικογένειά σας ασφαλείς; Και αν σε καταδιώκει ή σε παρενοχλεί ένας γείτονας, πώς μπορείς να πείσεις όλους τους άλλους για την αλήθεια.

Η απάντηση είναι εκπληκτικά απλή: χρησιμοποιώντας έναν έλεγχο ιστορικού, μπορείτε να μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τον γείτονά σας. Οπλισμένοι με αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να προσεγγίσετε τις αρχές με σιγουριά ότι θα λάβουν σοβαρά υπόψη την υπόθεσή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να εντοπίσετε έναν γνωστό stalker χρησιμοποιώντας έναν έλεγχο ιστορικού και τι να κάνετε με αυτές τις πληροφορίες.

Με καταδιώκουν πραγματικά ή είμαι απλώς παρανοϊκός;

Εάν ανησυχείτε ότι σας παρενοχλεί ή σας καταδιώκει κάποιος γείτονας, θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τονίζοντας αυτό το σημείο: δεν φταιτε εσείς. Επομένως, μην προσπαθήσετε να υποβαθμίσετε τις ανησυχίες σας. Αντιμετωπίστε τους σοβαρά και λάβετε όποια μέτρα θεωρείτε απαραίτητα για να τα αντιμετωπίσετε.

Η καταδίωξη είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ και μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και εσάς. Οι στατιστικές δείχνουν ότι περίπου 6,6 εκατομμύρια Αμερικανοί καταδιώκονται κάθε χρόνο. Περίπου τα τρία τέταρτα από αυτά είναι γυναίκες, αλλά σχεδόν το 25% είναι επίσης άντρες, επομένως αυτό δεν αφορά αποκλειστικά ένα φύλο.

Οι περισσότερες περιπτώσεις καταδίωξης αφορούν κάποιον που γνωρίζετε. Αν και είναι πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί από έναν πρώην σύντροφο, ένα σημαντικό ποσοστό καταδιώκεται επίσης από κάποιον άλλο που γνωρίζει στη ζωή του, με τους γείτονες να εμφανίζονται ψηλά στη λίστα. Είναι επίσης ένα πρόβλημα που επηρεάζει όλα τα κλιμάκια της κοινωνίας, με θύματα και θύτες να προέρχονται από κάθε φυλετικό και ταξικό υπόβαθρο.

Πώς να καταλάβετε εάν ο γείτονάς σας σας καταδιώκει

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Η καταδίωξη μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία, ακόμα κι αν ο δράστης είναι ουσιαστικά ακίνδυνος. Υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άνθρωποι εκεί έξω που φαντασιώνονται για το άτομο που ζει στο δρόμο για να καλύψουν το κενό στη ζωή τους. Πολλοί δεν θα ενεργήσουν ποτέ σύμφωνα με τη φαντασία τους ή δεν θα αποτελέσουν πραγματική απειλή για εσάς.

Αλλά και πάλι, κάποιοι μπορεί. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος κοιτώντας τον. Επομένως, εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος σας καταδιώκει, είναι καλύτερα να μάθετε περισσότερα για αυτόν πρώτα. Αλλά πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας καταδιώκει και εσείς δεν το φαντάζεστε απλώς ή γίνεστε λίγο παρανοϊκοί;

Άμεσες συναντήσεις

Πρώτα απ ‘όλα, σκεφτείτε τις άμεσες συναντήσεις σας με το άτομο που υποπτεύεστε. Είναι φυσιολογικό να βλέπεις γείτονες όταν βρίσκεσαι έξω στην κοινότητά σου, αλλά βρίσκεσαι να τους χτυπάς σε πιο ασυνήθιστα μέρη; Ίσως ξαφνικά συνεχίζετε να τους βλέπετε στο σούπερ μάρκετ ή όταν είστε έξω για κοινωνικές συναναστροφές; Έχουν εμφανιστεί γύρω από τη δουλειά σας ή όταν επισκέπτεστε την οικογένεια και τους φίλους σας σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας; Η περίεργη συνάντηση θα μπορούσε να είναι σύμπτωση, αλλά όσο περισσότερο συμβαίνει, τόσο περισσότεροι λόγοι υπάρχουν για να είμαστε ύποπτοι.

Διαδικτυακές Συναντήσεις

Ο γείτονάς σας έχει αρχίσει να ασχολείται μαζί σας στο διαδίκτυο; Ίσως έχουν προσπαθήσει να σας κάνουν φίλους στο Facebook ή σας ακολουθούν στο Twitter ή το Instagram; Άρχισαν να τους αρέσουν οι φωτογραφίες σας ή να σχολιάζουν τις ενημερώσεις κατάστασής σας; Ή ίσως, έχουν αρχίσει ακόμη και να σας στέλνουν μηνύματα σε υπηρεσίες όπως το WhatsApp, το Hangouts ή το iMessage. Εάν αυτή η διαδικτυακή αλληλεπίδραση φαίνεται υπερβολική σε σχέση με το πόσο αλληλεπιδράτε μαζί τους στον πραγματικό κόσμο, μπορεί να είναι ότι σας καταδιώκουν στο διαδίκτυο.

  Η Apple φτιάχνει τα MacBook Pro που περιμένατε

Ακανόνιστη συμπεριφορά

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αρχίσετε να παρατηρείτε ότι κάποιος μπορεί να σας καταδιώκει είναι το πώς συμπεριφέρεται απέναντί ​​σας. Επειδή ένας καταδιώκτης συχνά ερμηνεύει τις ενέργειές σας στο πλαίσιο της δικής του φανταστικής εκδοχής για εσάς, είναι πιθανό να θυμώσει εύκολα αν δεν του συμπεριφέρεστε όπως θέλουν. Αυτός ο θυμός μπορεί να εκδηλωθεί ως επιθετικότητα ή ακόμα και ως απειλές προς εσάς ή την οικογένειά σας, τους φίλους, την ιδιοκτησία, τα κατοικίδια ή τα υπάρχοντά σας. Θα μπορούσαν επίσης να είναι υπερβολικά φιλικοί και οικείοι όταν συναντιέστε. Το υπερβολικό και ανεπιθύμητο φυσικό περιεχόμενο δεν είναι ασυνήθιστο καθώς και η αδιαφορία για τον προσωπικό χώρο και τα κανονικά κοινωνικά όρια. Ίσως επίσης να αρχίσουν να σας στέλνουν αυτόκλητα δώρα, επιστολές ή σημειώσεις. Όλες αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να υποδεικνύουν ότι κάποιος έχει ένα ανθυγιεινό ενδιαφέρον για εσάς.

Πώς να αντιμετωπίσετε έναν stalker;

Το να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τον καταδιώκτη σου μπορεί να είναι μια τρομακτική προοπτική. Πολλά θύματα ανησυχούν ότι δεν θα γίνουν πιστευτά αν το πουν στην οικογένεια, τους φίλους ή τις αρχές. Άλλοι εξακολουθούν να φοβούνται τις επιπτώσεις από τον καταδιώκτη εάν μάθουν ότι το έχετε πει σε άλλους. Αλλά είναι σημαντικό να μην υποφέρετε στη σιωπή. Επιπλέον, όσο περισσότερο συνεχίζεται μια υπόθεση καταδίωξης και παρενόχλησης, τόσο περισσότερο μπορεί να κλιμακωθεί και τόσο πιο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε λογικά βήματα για να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε:

Στείλτε στον Stalker σας ένα σαφές μήνυμα

Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι με το άτομο που νιώθετε ότι σας καταδιώκει ότι η συμπεριφορά του δεν είναι ευπρόσδεκτη και ότι θέλετε να σας αφήσει ήσυχο. Επομένως, εάν έχετε άμεση επαφή με τον stalker σας, θα πρέπει να του στείλετε ένα σαφές μήνυμα για αυτό. Εάν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας είναι απλό και συνοπτικό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπλακείτε σε μια συζήτηση μαζί τους για αυτό το θέμα. Απλώς πες αυτό που θέλεις να πεις και μετά φύγε.

Εάν επιλέξετε να τους αντιμετωπίσετε με αυτόν τον τρόπο, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε μόνοι σας. Έχετε πάντα μαζί σας κάποιον για συναισθηματική υποστήριξη αλλά και για μάρτυρα. Η προσπάθεια να κρατήσετε ένα ηχητικό ή οπτικό αρχείο της συνάντησης είναι επίσης μια καλή ιδέα αν είναι δυνατόν.

Τεκμηρίωση όλων των αλληλεπιδράσεων

Φροντίστε να κρατάτε ένα σαφές αρχείο όλων των αλληλεπιδράσεων με τον καταδιώκτη σας, ανεξάρτητα από το πόσο αβλαβείς μπορεί να φαίνονται. Κρατήστε τυχόν επιστολές, μηνύματα, σημειώσεις ή άλλη αλληλογραφία που μπορεί να σας στείλουν. Καταγράψτε τυχόν τυχαίες συναντήσεις με το άτομο, κρατώντας ένα σαφές αρχείο των τόπων, των χρόνων και του τι συνέβη μεταξύ σας. Εάν μπορείτε να πάρετε και φωτογραφικά στοιχεία, τότε τόσο το καλύτερο. Το να πείσεις τις αρχές επιβολής του νόμου ότι κάποιος σε καταδιώκει μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά όσο περισσότερα στοιχεία έχεις, τόσο πιο πιθανό είναι να ασκήσουν κατηγορίες.

Πείτε σε άλλους ανθρώπους

Μην κρατάτε τις ανησυχίες σας για τον εαυτό σας. Όποιος αισθάνεται ότι τον καταδιώκουν ή τον παρενοχλούν θα πρέπει να γνωστοποιήσει τις ανησυχίες του σε άλλους. Πείτε στην οικογένεια, τους φίλους και άλλους γείτονες τι σας συμβαίνει. Ακόμα κι αν δεν φαίνεται να σας πιστεύουν, θα συνεχίσουν να γνωρίζουν τις ανησυχίες σας και να παρακολουθούν εκ μέρους σας. Ενημερώστε τον εργοδότη σας επίσης, καθώς μπορεί να είναι πρόθυμοι να αυξήσουν την ασφάλεια στην εργασία σας.

Εάν έχετε παιδιά, είναι σημαντικό να το πείτε σε οποιονδήποτε σχετίζεται μαζί τους, ιδιαίτερα στο προσωπικό του σχολείου ή του νηπιαγωγείου που φοιτούν. Θα πρέπει να το πεις και στην αστυνομία. Ακόμα κι αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αρχή, το παράπονό σας θα καταγραφεί και αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να λάβετε βοήθεια από αυτούς στο μέλλον.

Λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας στο Διαδίκτυο

Συχνά διαθέτουμε πολλές πληροφορίες για τον εαυτό μας στο διαδίκτυο. Εάν ανησυχείτε για έναν γείτονα που σας καταδιώκει, είναι σημαντικό να περιορίσετε τις πληροφορίες που παρέχουμε για να σταματήσετε να τροφοδοτείτε την εμμονή του. Κάντε τους λογαριασμούς σας ιδιωτικούς, περιορίστε τις δημόσιες αναρτήσεις και βεβαιωθείτε ότι ο stalker σας δεν μπορεί να ακολουθήσει τον λογαριασμό σας. Βεβαίως, αποφύγετε τη δημοσίευση περιεχομένου που μπορεί να πει στον καταδιώκτη σας πού θα είστε και τι πρόκειται να κάνετε.

  GPU της σειράς RTX 3000 της NVIDIA: Δείτε τι νέο υπάρχει

Είναι επίσης λογικό να αλλάξετε όλους τους διαδικτυακούς σας κωδικούς πρόσβασης. Στην πραγματικότητα, προσπαθήστε να συνηθίσετε να τα αλλάζετε σε τακτική βάση σε περίπτωση που το άτομο έχει καταφέρει να εισβάλει στον λογαριασμό σας.

Μάθετε για το άτομο που σας παρακολουθεί

Εάν ανησυχείτε μήπως σας καταδιώξουν, καλό είναι να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε για το άτομο που υποπτεύεστε. Είναι πιθανό ο stalker σας να έχει ένα κρυφό παρελθόν που τον κάνει πραγματική απειλή για εσάς. Εάν συμβαίνει αυτό, αυτές οι πληροφορίες είναι συνήθως διαθέσιμες στο κοινό και συνιστάται να το αναζητήσετε για να μάθετε τι έχετε να κάνετε. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στην ενθάρρυνση της αστυνομίας να λάβει μέτρα εναντίον τους εάν είναι απαραίτητο.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για κάποιον είναι να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού σε αυτόν. Ένας έλεγχος ιστορικού θα αναζητήσει όλα τα διαθέσιμα δημόσια αρχεία για να σας δώσει ένα σαφές πορτρέτο του ατόμου με το οποίο έχετε να κάνετε. Τα δεδομένα που θα αναζητήσουν περιλαμβάνουν ποινικά μητρώα και μητρώα σεξουαλικών παραβατών, επομένως εάν έχουν ένα σκοτεινό μυστικό και θα μπορούσαν να αποτελέσουν πραγματική φυσική απειλή, θα πρέπει να σας το πει ένας έλεγχος ιστορικού.

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού για διερεύνηση stalkers;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκαλύψετε έναν σειριακό stalker ή το ποινικό υπόβαθρο κάποιου είναι να χρησιμοποιήσετε μια διαδικτυακή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και οικονομικά προσιτή υπηρεσία και συνήθως μπορούν να επιστρέψουν τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού διαθέσιμοι, οπότε ποιον πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Υπάρχουν μερικά βασικά κριτήρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε τον καλύτερο σφαιρικό ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Αυτοί είναι:

Λεπτομερής Έρευνα – Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος που χρησιμοποιείτε έχει αναζητήσει το ευρύτερο φάσμα πηγών για να σας δώσει όσο το δυνατόν λεπτομερέστερο προφίλ του stalker σας. Διαφορετικοί ιστότοποι θα έχουν διαφορετικές πηγές, επομένως θέλετε να επιλέξετε έναν ιστότοπο που προσφέρει την πιο λεπτομερή υπηρεσία έρευνας.
Γρήγορα Αποτελέσματα – Αν ανησυχείτε για έναν stalker, θέλετε να μάθετε γρήγορα με τι αντιμετωπίζετε. Επομένως, η λήψη γρήγορων αποτελεσμάτων από τον έλεγχο ιστορικού σας είναι απαραίτητη. Οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών, αλλά οι καλύτερες υπηρεσίες θα αποφέρουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και ένα πλήρες προφίλ χαρακτήρων σε όχι περισσότερο από 4 ή 5 εργάσιμες ημέρες.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας, καθώς δεν θέλετε η επιταγή σας να επανέρχεται με εσφαλμένες πληροφορίες. Οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν εντυπωσιακά υψηλό βαθμό ακρίβειας και θα σας δώσουν επίσης πληροφορίες σχετικά με το θέμα σας σε μια τελική αναφορά που είναι σαφής και εύκολη στην παρακολούθηση.
Προσαρμογή αναζήτησης – Μπορεί να μην γνωρίζετε πολλά για το stalker σας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να εμποδίσει μια αρμόδια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού να σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να παρέχουν λεπτομερή αποτελέσματα με βάση ακόμη και τον ελάχιστο όγκο πληροφοριών που μπορείτε να τους παρέχετε.
Πίνακας ελέγχου με δυνατότητα χρήσης – Είναι πιθανό να διαχειρίζεστε τις αναζητήσεις σας χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό πίνακα ελέγχου του ιστότοπου και θα θέλετε την καλύτερη και πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Τα σχέδια του ταμπλό μπορεί να διαφέρουν, αλλά η ευκολία χρήσης και η σαφήνεια πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα.
Καλή υποστήριξη πελατών – Η σαφήνεια είναι το κλειδί, επομένως, εάν υπάρχει κάτι στα αποτελέσματά σας ή στις ακάλυπτες πληροφορίες για το οποίο δεν είστε ξεκάθαροι, χρειάζεστε μια αξιόπιστη υπηρεσία υποστήριξης πελατών στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κριτήρια, έχουμε εντοπίσει τέσσερις τοποθεσίες ελέγχου ιστορικού που προσφέρουν την καλύτερη ευκαιρία να αποκαλύψετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για έναν πιθανό καταδιώκτη της γειτονιάς. Κανένας ιστότοπος δεν θα υπόσχεται 100% εγγύηση, αλλά όλοι αυτοί οι ιστότοποι έχουν εξαιρετικό ιστορικό στην παροχή ακριβών και λεπτομερών πληροφοριών, μαζί με τα θετικά σχόλια των πελατών για την υποστήριξη των αξιώσεων τους.

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού αυτή τη στιγμή, με ισχυρό ιστορικό για την παροχή ακριβών και έγκαιρων αποτελεσμάτων. Η υπηρεσία τους χωρίζεται σε μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων. Στο βασικό τους επίπεδο, το BeenVerified αναζητά χιλιάδες διαφορετικές πηγές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων και μητρώων σεξουαλικών παραβατών, καθώς και οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, πολλές πηγές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστορικά διευθύνσεων. Για λίγο ακόμη, η premium υπηρεσία τους θα εμβαθύνει σε ακόμη περισσότερες πηγές δεδομένων. Το BeenVerified μπορεί ακόμη και να στείλει έναν δρομέα σε τοπικά δικαστικά μέγαρα για να ανακαλύψει τυχόν μη ψηφιοποιημένα δικαστικά αρχεία σχετικά με ένα θέμα, δίνοντάς σας μια πλήρη εικόνα του εγκληματικού τους ιστορικού.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο εκτός οθόνης στην κύρια οθόνη σας

Στις δοκιμές, οι τελικές εκθέσεις τους εντυπωσίασαν πραγματικά. ήταν πάντα γεμάτα με ακριβείς πληροφορίες και παρόλα αυτά ήταν εύκολο να διαβαστούν και να κατανοηθούν. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι εξίσου πολύ διαισθητικός και απλός στη χρήση. Υπάρχουν ακόμη και αποκλειστικές εφαρμογές για συσκευές iOS ή Android, οι οποίες δεν μπορούν να θεωρηθούν δεδομένες.

Η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι ανοιχτή πολλές ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα και είναι προσβάσιμη είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Το προσωπικό τους ήταν πάντα γρήγορο και εξυπηρετικό στις απαντήσεις τους. Για όποιον ανησυχεί για κάποιον που παρακολουθεί τη γειτονιά και αναζητά μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού, το BeenVerified είναι ένα αξιόπιστο μέρος για να απευθυνθεί.

2. Αληθινός

Το Truthfinder είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για την εξεύρεση εγκληματικών υποβάθρων σε άτομα που παρακολουθούν τη γειτονιά. Στο βασικό επίπεδο υπηρεσιών, το Truthfinder θα διερευνήσει εκατομμύρια διαφορετικά σημεία δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ποινικών και δικαστικών μητρώων, μητρώων σεξουαλικών παραβατών, μητρώων οδήγησης, προσωπικών στοιχείων, ακόμη και πληροφοριών για γνωστούς συγγενείς. Η υπηρεσία premium προχωρά ακόμη περισσότερο στο ιστορικό εκπαίδευσης ενός υποκειμένου, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται και πολλά άλλα. Επιπροσθέτως, υπάρχει ακόμη και μια επιλογή βαθιάς έρευνας στον ιστό που αναλύει δεδομένα από περισσότερες διαδικτυακές πηγές και προφίλ κοινωνικών μέσων από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Παρά την πολυπλοκότητα της έρευνάς τους, οι τελικές εκθέσεις είναι απλές στην ανάγνωση και κατανόηση. Τα δεδομένα αναζήτησής σας και επιπλέον είναι εύκολα προσβάσιμα με τον εξαιρετικό διαδικτυακό πίνακα ελέγχου του Truthfinder ή την εφαρμογή Android (οι χρήστες iOS μπορούν να ξεκουραστούν πιο εύκολα γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμα περιήγησης Safari λειτουργεί καλά με τον πίνακα ελέγχου Truthfinder). Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση και έχει υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες.

3. Instant CheckMate

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή ελέγχου ιστορικού είναι το Instant CheckMate. Η υπηρεσία τους είναι διαθέσιμη σε δύο επίπεδα πληρωμών, με δεδομένα όπως ποινικά μητρώα, μητρώα σεξουαλικών παραβατών, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όλα διαθέσιμα στη βασική τιμή. Για λίγο περισσότερο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις αναφορές επιπέδου premium που θα περιλαμβάνουν λεπτομερή δικαστικά αρχεία, οικονομικό ιστορικό, άδειες οδήγησης, άδειες όπλων κ.λπ.

Το CheckMate προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή. Αλλά ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι εξαιρετικός και στη δοκιμή λειτούργησε καλά σε συσκευές iOS μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού Safari. Οι τελικές αναφορές που παρέχονται από το Checkmate είναι επίσης εύκολο να παρακολουθηθούν παρά το γεγονός ότι είναι γεμάτες πληροφορίες. Η υποστήριξη πελατών είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο και προσφέρει μια πραγματικά φιλική και εξυπηρετική υπηρεσία. Όταν ανησυχείτε για κάποιον που παρακολουθεί τη γειτονιά, το CheckMate είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην αποκάλυψη των λεπτομερειών που χρειάζεστε για να παραμείνετε ασφαλείς.

4. Intelius

Η Intelius είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ελέγχου ιστορικού, την οποία δεν διστάζουμε να προτείνουμε σε άτομα που ασχολούνται με πιθανούς καταδιώκτες. Η ερευνητική τους υπηρεσία θα διερευνήσει μια τεράστια γκάμα πηγών πληροφοριών, οι οποίες περιλαμβάνουν όλα τα διαθέσιμα εγκληματικά δεδομένα, πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, ιστορικό διευθύνσεων, κατάσταση σεξουαλικού δράστη, οικονομικό ιστορικό, αρχεία ιδιοκτησίας, εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Τα αποτελέσματα είναι ομοιόμορφα εντυπωσιακά, ακόμη και μετά από λίγες πληροφορίες εκκίνησης.

Η Intelius διαθέτει έναν ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων που είναι κομψός και φιλικός προς το χρήστη, ενώ οι εξαιρετικά λεπτομερείς τελικές αναφορές τους δεν θα μπορούσαν να είναι ευκολότερες στην ανάγνωση. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες αποκλειστικές εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, ώστε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα αναζήτησής σας εν κινήσει. Ομολογουμένως, η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο κάποιες άλλες εταιρείες ελέγχου ιστορικού, αλλά υπάρχει διαθέσιμος ένας μοναδικός οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων εάν κάτι πάει στραβά με την αναζήτησή σας. Με περισσότερες από 50 εκατομμύρια επιτυχημένες αναζητήσεις που έχουν ολοκληρωθεί, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με το stalker σας.

συμπέρασμα

Εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε έναν κυνηγό στη γειτονιά, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τον φόβο να σας κερδίσει. Είναι σημαντικό να λάβετε υπολογισμένα βήματα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και σε αυτό το άρθρο παρέχουμε μια περίληψη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραμείνετε ασφαλείς. Στον πυρήνα της στρατηγικής σας βρίσκονται τα δεδομένα. δεδομένα για να γνωρίζετε με ποιον έχετε να κάνετε και δεδομένα για να υποστηρίξετε την αξίωσή σας στις αρχές. Με μια αξιόπιστη διαδικτυακή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού, μπορείτε να φέρετε στο φως όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να ακολουθήσετε το πλάνο του παιχνιδιού σας και τελικά να επιτύχετε λίγη ησυχία.

Αν έχετε ταλαιπωρηθεί από έναν καταδιώκτη της γειτονιάς, πώς αντιμετωπίσατε το θέμα; Τι μέτρα κάνατε για να τους αντιμετωπίσετε ή να προστατεύσετε τον εαυτό σας; Κάνατε έναν έλεγχο ιστορικού για να μάθετε περισσότερα για αυτούς; Αν ναι, ποιον ιστότοπο χρησιμοποιήσατε και ποιες χρήσιμες πληροφορίες αποκάλυψε; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τα σχόλια από όλους τους χρήστες μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.