Πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν

Η εφαρμογή TextFree, όπως και το WhatsApp, επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα και να καλούν δωρεάν ενώ κάνουν χρήση του Διαδικτύου. Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί ήδη την εφαρμογή, ίσως να είστε εξοικειωμένοι με πολλές άλλες λειτουργίες της. Και η ανίχνευση αυτού του ειδικού αριθμού μπορεί να μην είναι παιδικό παιχνίδι. Αν αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν, αυτό είναι το σωστό μέρος. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε λεπτομερώς και για τον αριθμό εφαρμογής κειμένου.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν

Το TextFree παρέχει στους χρήστες του έναν ειδικό αριθμό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καλέσουν, ο οποίος είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Ας μάθουμε περισσότερα για την εφαρμογή TextFree και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε άλλους αριθμούς δωρεάν.

  Πόσος χρόνος διαρκεί ένας έλεγχος ιστορικού;

Τι είναι ένας αριθμός TextFree;

Η εφαρμογή TextFree επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν SMS ή να καλούν δωρεάν. Εκτός από αυτή τη δυνατότητα, δίνει επίσης στο χρήστη έναν αριθμό ΗΠΑ, γνωστό και ως αριθμός TextFree, για να τον χρησιμοποιήσει για να καλέσει. Αυτός ο αριθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και χωρίς την εφαρμογή.

Τι είναι οι εφαρμογές δεύτερου κειμένου;

Οι εφαρμογές δεύτερου κειμένου επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν δωρεάν υπηρεσίες γραπτών μηνυμάτων και κλήσεων ενώ χρησιμοποιούν έναν προσαρμοσμένο αριθμό τηλεφώνου. Άλλες λειτουργίες, όπως η αποστολή φωτογραφιών και βίντεο, αποτελούν επίσης μέρος των εφαρμογών δεύτερου κειμένου.

Πώς να καταλάβετε εάν ένας αριθμός προέρχεται από μια εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων;

Συνήθως, μπορείτε να καταλάβετε εάν ένας αριθμός προέρχεται από μια εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων ελέγχοντας το αναγνωριστικό του καλούντος. Κυρίως, ο αριθμός θα εμφανίζεται ως αριθμός κειμένου ή αριθμός κλήσης, ο οποίος αντιπροσωπεύει έναν αριθμό από μια εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων;

Υπάρχουν δύο συνήθεις τρόποι για να προσδιορίσετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί μια εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων.

  • Αρχικά, μπορείτε να ελέγξετε το αναγνωριστικό καλούντος του αριθμού. Ο αριθμός που αναφέρεται ως αριθμός κειμένου ή κλήσης πιθανότατα ανήκει σε κάποιον που χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων.
  • Εξετάζοντας το ιστορικό κλήσεων προσδιορίζεται εάν ο αριθμός που χρησιμοποιείται ανήκει σε μια εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων. Ως εκ τούτου, αυτό καθιστά εύκολο να καταλάβει κανείς εάν κάποιος χρησιμοποιεί μια εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων.

Μπορούν να εντοπιστούν οι εφαρμογές TextFree;

Ναι, οι εφαρμογές TextFree μπορούν να εντοπιστούν. Δεν είναι εύκολο να τα εντοπίσουμε και χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Ωστόσο, οι νομικές αρχές έχουν όλα τα δικαιώματα για τον εντοπισμό εφαρμογών TextFree σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  Δημιουργήστε GIF από βίντεο και προσθέστε κείμενο με το νέο Imgur GIF Creator

Μπορούν να εντοπιστούν εφαρμογές ψεύτικων αριθμών;

Ναι, οι εφαρμογές ψεύτικων αριθμών μπορούν να εντοπιστούν. Οι χειριστές εικονικών αριθμών μπορούν να εντοπίσουν εφαρμογές ψεύτικων αριθμών ή αριθμούς τηλεφώνου καύσης. Πληροφορίες όπως αρχεία καταγραφής, μηνύματα και άλλα δεδομένα βοηθούν στην παρακολούθηση της ταυτότητας του χρήστη.

Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπήρχε τρόπος να μάθετε ποιος είναι πραγματικά ένας χρήστης χωρίς κείμενο;

Σίγουρα, υπάρχουν τρόποι για να μάθετε πώς μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν. Παρόλο που η ταυτότητα του αριθμού TextFree είναι ανώνυμη, εξακολουθεί να μπορεί να εντοπιστεί επικοινωνώντας με τον πάροχο υπηρεσιών/την εταιρεία, η οποία διατηρεί όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του ατόμου που χρησιμοποιεί το TextFree.

Μπορεί να εντοπιστεί ο αριθμός TextFree;

Όχι, οι αριθμοί TextFree δεν μπορούν να εντοπιστούν. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν, μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών του TextFree. Μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό TextFree.

Μπορεί το TextFree να εντοπιστεί από την αστυνομία;

Ναι, οι νομικές αρχές όπως η αστυνομία έχουν τη θέση να εντοπίζουν και να παρακολουθούν το TextFree σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή ενάντια σε παράνομες δραστηριότητες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν αριθμό εφαρμογής SMS;

Ναι, μπορεί να εντοπιστεί ένας αριθμός εφαρμογής Text Me. Για να εντοπίσετε τον αριθμό, θα χρειαστείτε την άδεια των νομικών αρχών, καθώς οι κανονικοί χρήστες δεν μπορούν να εντοπίσουν τους αριθμούς της εφαρμογής Text Me για προσωπικούς λόγους.

Πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν;

Είναι ένας δύσκολος δρόμος όσον αφορά το πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν, αλλά δεν είναι αδύνατο. Ορισμένα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε δωρεάν.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα προφίλ iMessage σε iPhone και iPad

Σημείωση: Πρέπει να έχετε έναν δεύτερο λογαριασμό εφαρμογής κειμένου για παρακολούθηση. Η εφαρμογή TextFree λειτουργεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

1. Επισκεφτείτε μια εφαρμογή κειμένου όπως το TextFree στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

3. Εγγραφείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook, στο Google ή στην Apple.

4. Μόλις τελειώσετε, αναζητήστε τον επιθυμητό αριθμό που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το mSpy για να παρακολουθείτε τον αριθμό που σας στέλνει γραπτά μηνύματα/καλεί.

Πώς να ανιχνεύσετε ψευδείς κλήσεις και ενοχλητικά μηνύματα κειμένου;

Ο καλύτερος τρόπος για να ανιχνεύσετε ψευδείς κλήσεις και ενοχλητικά μηνύματα κειμένου είναι να υποβάλετε μια καταγγελία στις νομικές αρχές ή να ζητήσετε τη βοήθεια μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Πώς να παρακολουθείτε τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα κειμένου κάποιου από απόσταση;

Για να παρακολουθείτε τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα κειμένου κάποιου από απόσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το My Cell Spy, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε κλήσεις και μηνύματα ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας κλαπεί.

Τι συμβαίνει εάν καλέσετε έναν αριθμό χωρίς κείμενο;

Η εφαρμογή TextFree παρέχει έναν αριθμό TextFree για δωρεάν κλήσεις και γραπτά μηνύματα. Εάν καλέσετε έναν αριθμό TextFree, είναι πιθανό να μιλήσετε με τον χρήστη του εν λόγω αριθμού στην άλλη άκρη της κλήσης. Αυτή η κλήση είναι δωρεάν και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Διαδικτύου.

Μπορούν να εντοπιστούν τα μηνύματα κειμένου μετά τη διαγραφή τους;

Ναι, τα μηνύματα κειμένου μπορούν να εντοπιστούν ακόμη και μετά τη διαγραφή ή τη διαγραφή τους. Μπορούν να ανακτηθούν με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων κρυπτογράφησης, τα οποία βοηθούν στον εντοπισμό όλων των διαγραμμένων δεδομένων.

Μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου από ένα μήνυμα κειμένου;

Ναι, μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου από ένα μήνυμα κειμένου. Μπορείτε να το κάνετε ανιχνεύοντας τον κωδικό περιοχής του αριθμού τηλεφώνου, το IMEI και άλλα χαρακτηριστικά αναγνώρισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό της τοποθεσίας του αριθμού.

Πώς μπορώ να αναφέρω έναν αριθμό TextFree;

Μπορείτε να αναφέρετε έναν αριθμό TextFree επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης του TextFree. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να κάνετε το ίδιο.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Υποστήριξη TextFree.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Legal & Privacy.

3. Κάντε κλικ στο Τρόπος αναφοράς κατάχρησης υπηρεσίας. Αυτή η επιλογή θα σας βοηθήσει να αναφέρετε έναν αριθμό TextFree.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό εφαρμογής κειμένου δωρεάν. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.