Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube με τη σίγαση του τόμου

Η συντριπτική πλειονότητα των βίντεο στο Facebook παρακολουθούνται με σίγαση της έντασης. Καθώς κάνετε κύλιση στο χρονοδιάγραμμά σας, είτε είναι από την επιφάνεια εργασίας σας είτε από την εφαρμογή smartphone, τα βίντεο αναπαράγονται αυτόματα, αλλά η ένταση του ήχου δεν αναπαράγεται αν δεν πατήσετε και ανοίξετε το βίντεο. Δεν υπάρχει κανένα κακό σε αυτό και δεν σας εμποδίζει να ενοχλείτε άλλους ανθρώπους καθώς παρακολουθείτε το πεντηκοστό βίντεο με τη γάτα στο χρονολόγιό σας. Αν θέλετε να ενσωματώσετε ένα βίντεο στο YouTube με τον ήχο απενεργοποιημένο από προεπιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σενάριο γραμμένο από τον Amit Agarwal της Labnol που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Τα βίντεο αναπαράγονται αυτόματα, αλλά ο ήχος είναι σε σίγαση. Οι χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και βλέπουν το βίντεο θα πρέπει να αυξάνουν με μη αυτόματο τρόπο την ένταση. Ετσι δουλευει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το adblock στο YouTube [Chrome]

Επισκεφτείτε το βίντεο YouTube που θέλετε να ενσωματώσετε και σημειώστε το αναγνωριστικό του βίντεο από τη διεύθυνση URL/γραμμή διευθύνσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Είναι η συμβολοσειρά κειμένου που ακολουθεί αμέσως μετά το “https://www.youtube.com/watch?v=”

Εδώ είναι το σενάριο που χρειάζεστε για να ενσωματώσετε το βίντεο. Απλώς αντικαταστήστε το “YOUR_VIDEO_ID” στην όγδοη γραμμή με το αναγνωριστικό βίντεο που μόλις αντιγράψατε.

<div id="muteYouTubeVideoPlayer"></div>

<script async src="https://www.youtube.com/iframe_api"></script>
<script>
function onYouTubeIframeAPIReady() {
var player;
player = new YT.Player('muteYouTubeVideoPlayer', {
videoId: 'YOUR_VIDEO_ID', // YouTube Video ID
width: 560, // Player width (in px)
height: 316, // Player height (in px)
playerVars: {
autoplay: 1, // Auto-play the video on load
controls: 1, // Show pause/play buttons in player
showinfo: 0, // Hide the video title
modestbranding: 1, // Hide the Youtube Logo
loop: 1, // Run the video in a loop
fs: 0, // Hide the full screen button
cc_load_policty: 0, // Hide closed captions
iv_load_policy: 3, // Hide the Video Annotations
autohide: 0 // Hide video controls when playing
},
events: {
onReady: function(e) {
e.target.mute();
}
}
});
}
// Written by @labnol
</script>

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κώδικα ενσωμάτωσης και θα γίνει σίγαση του βίντεο YouTube. Έτσι θα μοιάζει (στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω).

  Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία PIP YouTube σε Android 7 ή παρακάτω

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό δεν θα λειτουργήσει σε βίντεο που δεν μπορούν να ενσωματωθούν, δηλαδή έχουν περιορισμούς στην ενσωμάτωση, αλλά θα λειτουργήσει σχεδόν για κάθε άλλο τύπο βίντεο.

Μέσω Labnol