Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας για την μπροστινή κάμερα στην κάμερα Google







Για πολύ καιρό, μια κάμερα σε ένα τηλέφωνο ήταν ένα τόσο εκπληκτικό πράγμα που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα γινόταν καλύτερο. Καθώς όμως η τεχνολογία βελτιωνόταν, οι κάμερες στα τηλέφωνά μας έγιναν καλύτερες και ικανές να τραβούν πιο ευκρινείς εικόνες. Σύντομα, οι κατασκευαστές τηλεφώνων άρχισαν να προσθέτουν ένα φλας στα τηλέφωνα. Δεν είναι μόνο η τεχνολογία της κάμερας που εξελίχθηκε με τα χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε μια κάμερα έχει επίσης αλλάξει. Δεν τραβάμε φωτογραφίες μόνο όταν είμαστε σε διακοπές. Οι άνθρωποι βγάζουν φωτογραφίες όλη την ώρα από τα ηλιοβασιλέματα μέχρι τα φλιτζάνια του καφέ. Ξεκινήσαμε επίσης να βγάζουμε αυτοπορτρέτα, π.χ. selfies. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κάμερας που ειδικεύονται σε selfies με φίλτρα και τι όχι. Από μια πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε το φλας για την μπροστινή κάμερα στην εφαρμογή Google Camera.

  Τι είναι μια στατική διεύθυνση IP και πώς να την προσαρμόσετε

Το φλας για την μπροστινή κάμερα στην εφαρμογή Google Camera είναι μια δυνατότητα που περιορίζεται σε χρήστες με Android 7.1.1 και νεότερη έκδοση και περιορίζεται σε συσκευές Nexus και Pixel. Προφανώς, αυτή είναι απλώς μια αλλαγή λογισμικού, επομένως είναι λίγο περίεργο να μην το λάβουν άλλα τηλέφωνα. Το φλας λειτουργεί μέσω της οθόνης του τηλεφώνου σας. Όταν τραβάτε μια φωτογραφία, η οθόνη του τηλεφώνου σας παίρνει ένα φωτεινό αλλά ζεστό χρώμα και, στη συνέχεια, λαμβάνεται μια φωτογραφία.

Φλας για την μπροστινή κάμερα

Ανοίξτε την εφαρμογή Google Camera. Μεταβείτε στην μπροστινή κάμερα. Πατήστε το κουμπί φλας στο επάνω μέρος. Θα επεκταθεί για να αποκαλύψει τη γραμμή φλας που βλέπετε όταν ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το φλας για την πίσω κάμερα. Ενεργοποιήστε το φλας ή ρυθμίστε το σε αυτόματο.

  10 ενοχλητικά προβλήματα που μπορείτε να λύσετε με συσκευές Smarthome

Όταν ενεργοποιείτε το φλας για την μπροστινή κάμερα στην Κάμερα Google, θα δείτε ένα μήνυμα “ζεστό φως αναμμένο” στην οθόνη σας. Η γραμμή πλοήγησης θα γίνει πιο ζεστό χρώμα για να δείξει ότι το φλας είναι αναμμένο. Πατήστε το κουμπί λήψης και μην μετακινηθείτε ή κλείσετε τα μάτια σας. Η οθόνη θα γίνει φωτεινό αλλά ζεστό χρώμα που απεικονίζεται παρακάτω και η εφαρμογή θα τραβήξει τη φωτογραφία.

Λειτουργίες λήψης και φλας

Η μπροστινή κάμερα λειτουργεί τόσο με τη λειτουργία φλας όσο και με τη λειτουργία λήψης. Εάν συνδυάσετε τα δύο, τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ως προς το πόσο καλά ή κακώς φωτισμένη είναι η φωτογραφία σας. Σε σύγκριση με ένα πραγματικό φλας, αυτό δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό, αλλά αυτό είναι κατανοητό. Μια φωτεινή οθόνη δεν πρόκειται να αντέξει ένα πραγματικό φλας που μπορεί να λειτουργήσει ως φακός. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η Google επέλεξε να χρησιμοποιήσει ζεστά χρώματα για την οθόνη όταν ένα φωτεινό λευκό μπορεί να είχε δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει τρόπος να προσαρμόσετε το φλας, ώστε οι χρήστες να έχουν αυτό που παίρνουν. Αυτό δεν είναι επαναστατικό χαρακτηριστικό. πολλές εφαρμογές τρίτων, ιδιαίτερα για iOS, έχουν προσθέσει ένα φλας για την μπροστινή κάμερα χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο.

  Τα εικονίδια προσαρμοσμένων εφαρμογών επιβραδύνουν το iPhone σας