Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο Dark Theme του YouTube στο iPhone σας

Το YouTube πρόσθεσε μια λεγόμενη σκοτεινή λειτουργία, που ονομάζεται Dark Theme, στον ιστότοπό του πέρυσι – βοηθώντας τους χρήστες να περιορίσουν την ποσότητα του λευκού/μπλε φωτός που χτυπά τα μάτια τους κατά την περιήγηση βίντεο αργά τη νύχτα – και τώρα είναι διαθέσιμο και στην εφαρμογή του για κινητά .

Η Google πρόσθεσε πρώτα το Dark Theme στην έκδοση iOS της εφαρμογής και απλώς υποσχέθηκε ότι θα έρθει στην έκδοση Android «σύντομα». Αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο – παρά το γεγονός ότι κατέχει το Android, η Google δοκιμάζει συχνά νέες εφαρμογές στο iOS πρώτα, όπως έκανε με το Gboard.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο YouTube TV

Σκοτεινή λειτουργία YouTube: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο YouTube (και να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία αργότερα)

Για να ενεργοποιήσετε το Dark Theme στο iOS, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής και θα δείτε μια συντόμευση για να την ενεργοποιήσετε στην αρχική οθόνη.

  • Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το πατώντας τη μικρογραφία του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία και μετά ανοίγοντας το μενού Ρυθμίσεις.
  • Κάτω από τις Ρυθμίσεις εναλλάσσοντας αντίστοιχα τον διακόπτη Dark Theme.
  • Όταν κλείσετε το μενού Ρυθμίσεις, θα παρατηρήσετε αμέσως ότι το λευκό φόντο αντικαθίσταται από ένα μαύρο που είναι πολύ πιο εύκολο για τα μάτια σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιλογή αυτοματοποίησης της λειτουργίας κατά το ηλιοβασίλεμα όπως στην εφαρμογή Twitter, επομένως θα πρέπει να την ενεργοποιείτε χειροκίνητα και κάθε φορά που θέλετε να τη σκουρύνετε ή να τη φωτίζετε.

      Πώς να διορθώσετε ότι η κοινή χρήση της οικογένειας YouTube TV δεν λειτουργεί

    Εάν βρήκατε αυτήν τη σελίδα επειδή θέλετε να ενεργοποιήσετε το Dark Theme στην web έκδοση του YouTube, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια εξίσου απλή προσαρμογή. Από οποιαδήποτε σελίδα, απλώς κάντε κλικ στη μικρογραφία του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία, στη συνέχεια κάντε κλικ στο Dark Theme και αλλάξτε το σε On. Η ρύθμιση είναι συγκεκριμένη για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, επομένως εάν θέλετε να τη χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή, θα πρέπει να την αλλάξετε σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

    Μόλις προστεθεί το Dark Theme στην εφαρμογή YouTube για Android, θα ενημερώσουμε αυτήν τη σελίδα με τις κατάλληλες οδηγίες για να το ενεργοποιήσουμε, αλλά πιθανότατα θα περιλαμβάνει τα ίδια βήματα με αυτά που περιγράφονται παραπάνω για την εφαρμογή iOS.

      Πώς να χρησιμοποιήσετε το New Creator Studio του YouTube

    Με κάθε τύχη, η έκδοση Android μπορεί επίσης να διαθέτει την επιλογή αυτοματοποίησης του Dark Theme κατά την ανατολή και τη δύση του ηλίου.