Πώς να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch

Το Twitch είναι μια πολύ γνωστή εφαρμογή ζωντανής ροής, ειδικά σχεδιασμένη για περιεχόμενο gaming. Η σημαντική ιδιαιτερότητα της πλατφόρμας είναι ότι προσφέρει στους χρήστες των παιχνιδιών να ασχολούνται και να μεταδίδουν περιεχόμενο με άλλους. Δεν είναι μόνο ιδανικά για την κουλτούρα gaming, όπως κριτικές, παιχνίδια και ζωντανές ροές διαγωνισμών, αλλά επιτρέπουν επίσης στους δημιουργούς να μεταδίδουν μουσική, δράσεις και να συμμετέχουν σε πολύ πιο δημιουργικά πράγματα. Επιπλέον, η διαδικτυακή πηγή έχει μουσικές εκπομπές, τοκ εκπομπές και μερικές τηλεοπτικές σειρές που με περηφάνια συγκρατούν τα δεδομένα 15 εκατομμυρίων ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Twitch κάθε μέρα. Η κερδοφόρα ιδιότητα του Twitch είναι ότι είναι ευρέως συμβατά με πολλές άλλες ξεχωριστές συσκευές και πλατφόρμες, αλλά χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, είναι ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο για μανιώδεις παίκτες.

Πώς να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch σε όλες τις συσκευές

Προτού μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch σε πολλές συσκευές, ας δούμε ορισμένες λειτουργίες του Twitch που αναφέρονται.

  • Μεταδίδει ενεργά διάφορους διαγωνισμούς ηλεκτρονικών αθλημάτων.
  • Η διαδραστική φύση της πλατφόρμας συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έτσι δημιουργεί μια αρένα που βοηθά τους παίκτες να γνωρίζουν και να μαθαίνουν καλύτερα.
  • Η δυνατότητα ζωντανής ροής του το κάνει πολύ καλά να ξεχωρίζει συγκριτικά από άλλες πλατφόρμες OTT.
  • Η συμβατή φύση του επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πολλές συσκευές.
  • Περαιτέρω χαρακτηριστικά όπως η ζωντανή συνομιλία, οι δικές σας μεταδόσεις παιχνιδιού και πολλά άλλα διατηρούν την εφαρμογή πιο ενδιαφέρουσα.

Μπορείτε να συνδεθείτε με το Twitch δωρεάν. Ωστόσο, ορισμένες αποκλειστικές δραστηριότητες απαιτούν συνδρομή μέλους. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ανοίξετε την πλατφόρμα είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Twitch TV και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτά τα διαπιστευτήρια για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch σε πολλές συσκευές.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό Twitch νωρίτερα, τότε πρέπει να εγγραφείτε ως νέος χρήστης. Μπορείτε να το κάνετε με διαφορετικούς τρόπους. Δημιουργούν νέο λογαριασμό μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του φορητού υπολογιστή σας. Δείτε τους τρόπους που δίνονται παρακάτω και επιλέξτε έναν ανάλογα με την άνεσή σας.

  Πώς να ρυθμίσετε τις δωρεές στο Twitch

Επιλογή I: Στο τηλέφωνο

Εάν η επιλογή σας είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό μέσω της κινητής συσκευής σας, τότε απλώς ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω. Λάβετε υπόψη ότι τα βήματα που αναφέρονται είναι τα ίδια για χρήστες iOS και Android.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο μοντέλο τηλεφώνου Samsung M12.

1. Εκκινήστε το Play Store από το τηλέφωνό σας Android.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε το App Store εάν έχετε συσκευή iOS.

2. Στο παράθυρο του Play Store, εισαγάγετε το Twitch στη γραμμή αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

4. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή Twitch και πατήστε Εγγραφή στην αρχική σελίδα του Twitch.

5. Συμπληρώστε όλα τα σχετικά στοιχεία, όπως τον αριθμό τηλεφώνου ή το αναγνωριστικό email, μετά δημιουργήστε ένα Όνομα χρήστη, ορίστε τον κωδικό πρόσβασης για αυτόν τον λογαριασμό και συμπληρώστε τα στοιχεία Ημερομηνίας Γέννησης. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Εγγραφή.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβατε στην εφαρμογή σας. Εάν είναι σωστό, τότε ο λογαριασμός σας θα ανοίξει με επιτυχία.

Τάντα! Ο λογαριασμός σας στο Twitch έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος για χρήση.

Σημείωση: Εάν δεν λάβετε τον κωδικό, περιμένετε μερικά λεπτά και πατήστε την επιλογή αποστολής ξανά του κωδικού για να λάβετε ξανά τον κωδικό.

Επιλογή II: Σε υπολογιστή

Εάν η επιλογή σας είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό μέσω της κινητής συσκευής σας, τότε απλώς ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch στον υπολογιστή.

1. Ανοίξτε την ιστοσελίδα του Twitch TV μέσω του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Εγγραφή που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου, όπως φαίνεται.

2. Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία λογαριασμού στο Twitch.

3. Αφού συμπληρωθούν όλες οι απαιτούμενες στήλες με τις σχετικές πληροφορίες, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή.

4. Μετά την εγγραφή, ένας εξαψήφιος κωδικός ενεργοποίησης Twitch θα σταλεί στον αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email σας για λόγους επαλήθευσης. Εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε.

5. Εάν ο κωδικός που εισαγάγατε είναι σωστός, τότε ο λογαριασμός σας θα συνδεθεί με επιτυχία.

Επιλογή III: Σε πολλαπλές συσκευές

Από τα προαναφερθέντα βήματα, ελπίζουμε να δημιουργηθεί επιτυχώς ο λογαριασμός σας στο Twitch. Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία ενεργοποίησης σε διάφορες συσκευές. Η διαδικασία ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τη συμβατότητα της συσκευής. Επομένως, δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch μέσω του οδηγού διαδικασίας για Roku, Xbox, PlayStation, Amazon Fire Stick, Apple TV, Google Chromecast και smartphone που αναφέρονται παρακάτω.

  Πώς να κάνετε ροή σε Twitch από τη γραμμή εντολών στο Linux

1. Roku

Για την ενεργοποίηση του Twitch TV στο Roku, εφαρμόστε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω.

1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή Roku και πατήστε το κουμπί του εικονιδίου Home από το τηλεχειριστήριο Roku.

2. Τώρα, αναζητήστε και κατεβάστε την εφαρμογή Twitch. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη καναλιού.

3. Συνεχίστε να ανοίγετε την εφαρμογή Twitch. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας όπου εμφανίζεται μια σελίδα με πληροφορίες κωδικού ενεργοποίησης. Αντιγράψτε τον κωδικό.

4. Για άλλη μια φορά, επισκεφτείτε τη σελίδα ενεργοποίησης του ιστότοπου Twitch από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αντιγραμμένο κωδικό και κάντε κλικ στην Ενεργοποίηση.

2. Xbox

Για να ενεργοποιήσετε το Twitch TV στο Xbox, ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την κονσόλα Xbox και μεταβείτε στο Microsoft Store.

2. Αναζητήστε και κατεβάστε την εφαρμογή Twitch στην κονσόλα.

3. Μετά τη λήψη, ξεκινήστε την εφαρμογή Twitch και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

4. Στη σελίδα ενεργοποίησης του Twitch TV, θα εμφανιστεί ένας μοναδικός κωδικός ενεργοποίησης για το Xbox. Τώρα, αντιγράψτε τον κωδικό ενεργοποίησης.

5. Μεταβείτε στη σελίδα ενεργοποίησης Twitch μέσω ενός προγράμματος περιήγησης της επιλογής σας.

6. Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και επικολλήστε εδώ τον αντιγραμμένο κωδικό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση.

3. Playstation

Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω μία προς μία για να ενεργοποιήσετε το Twitch TV στο PlayStation που είναι παρόμοιο με το Xbox.

Σημείωση: Το Twitch TV είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση του PlayStations όπως το 3,4 και το 5 με τα παρόμοια βήματα που αναφέρονται.

1. Ανοίξτε την κονσόλα PlayStation και κατεβάστε την εφαρμογή Twitch.

2. Μετά τη λήψη, ξεκινήστε την εφαρμογή Twitch και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

4. Στη σελίδα ενεργοποίησης του Twitch TV, θα εμφανιστεί ένας μοναδικός κωδικός ενεργοποίησης για το Xbox. Τώρα, αντιγράψτε τον κωδικό ενεργοποίησης.

5. Μεταβείτε στη σελίδα ενεργοποίησης του Twitch μέσω ενός προγράμματος περιήγησης της επιλογής σας.

6. Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και επικολλήστε εδώ τον αντιγραμμένο κωδικό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη δημιουργία κλιπ στο Twitch

Ελπίζουμε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch εύκολα στο PlayStation σας.

4. Amazon Firestick

Το Firestick της Amazon είναι μια απίστευτη συσκευή που προσφέρει στο Twitch αξιοσημείωτη εμπειρία θέασης. Για να το επωφεληθείτε, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Twitch TV στο Amazon Firestick. Για την ενεργοποίηση του Twitch TV στο Amazon Firestick, εφαρμόστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Συνδέστε τη συσκευή Firestick στην τηλεόρασή σας και ανοίξτε την.

2. Αναζητήστε το Twitch και επιλέξτε την εφαρμογή.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Twitch στη συσκευή σας.

3. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε Άνοιγμα για να εκκινήσετε την εφαρμογή Twitch. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τα σχετικά διαπιστευτήρια.

4. Αντιγράψτε τη μοναδική ενεργοποίηση που λάβατε στη σελίδα ενεργοποίησης του Twitch TV.

5. Επισκεφτείτε τη σελίδα ενεργοποίησης του Twitch μέσω ενός προγράμματος περιήγησης.

6. Και πάλι, συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twitch TV μέσω του Amazon Firestick.

5. Apple TV

Για να ενεργοποιήσετε το Twitch TV στο Apple TV, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Apple TV και μεταβείτε στο App Store από τη σελίδα Αρχικής οθόνης.

2. Πληκτρολογήστε Twitch στη γραμμή αναζήτησης. Περιηγηθείτε στις επιλογές και επιλέξτε Twitch από το μενού.

3. Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή Twitch.

4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch και περιμένετε μέχρι να συνδεθεί επιτυχώς.

Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Twitch TV στο Apple TV απρόσκοπτα.

6. Chromecast

Για την ενεργοποίηση του Twitch TV στο Google Chromecast, εφαρμόστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Αρχικά, συνδέστε τη συσκευή σας Google Chromecast στην Smart TV σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

2. Τώρα, μεταβείτε στο μενού καναλιών Chromecast. Μεταβείτε στην εφαρμογή Twitch.

3. Μόλις βρείτε την εφαρμογή, ανοίξτε την. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το στην τηλεόρασή σας.

4. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή Twitch TV. Θα εμφανιστεί μια οθόνη με έναν μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης twitch.tv. Αντιγράψτε τον κωδικό.

5. Στη συνέχεια, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας και μεταβείτε στον ιστότοπο twitch.tv.

6. Εδώ, συνδεθείτε με τα σχετικά διαπιστευτήριά σας.

7. Επιτέλους, ανοίξτε μια νέα καρτέλα. Μεταβείτε στη σελίδα ενεργοποίησης Twitch και πληκτρολογήστε τον αντιγραμμένο κωδικό και πατήστε Ενεργοποίηση.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch. Πείτε μας τι θέλετε να εξερευνήσετε στη συνέχεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες ή προτάσεις μέσω της ενότητας σχολίων που δίνεται παρακάτω.